Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mimochodem, je to hezkej kus elektroniky, ale ani dnešní seznámení se čtyřkou nezviklalo mou víru v Android. Potvrdilo ovšem teorii, která tvrdí, že uživatel verze X si vždycky koupí verzi XX a následně i verzi XXX :)

Odesláno

No já měl 3g ale po nešetrným pádu šlo totálně pryč, zkoušel jsem HTC HD2 i Android ted mám e72 a chci zase iphone prostě mi vyhovuje nejvíc:)nic proti ostatním systemum ale prostě mi to sedlo nejvíc

Odesláno

Nechci ti zbytečně zasírat vlákno, jen jsem k tomu chtěl říct svý (a za OT se omlouvám). Sám jsem o iP4 hodně napsal a je to skvostnej kousek hardwaru. O nic míň je dokonalá softwarová politika, která tě svým způsobem nutí k nákupu dalšího modelu. Zbytek je na sociologickou studii :D

Odesláno

Právě dnes jsem se o tom bavil se synem (sháněli je pro nějaký pořad jako ceny pro výherce a O2, která dodávku slíbila, selhala) a naopak jeli mimo Prahu do menších měst, kde je prý na počkání koupili.

Odesláno

Právě dnes jsem se o tom bavil se synem (sháněli je pro nějaký pořad jako ceny pro výherce a O2, která dodávku slíbila, selhala) a naopak jeli mimo Prahu do menších měst, kde je prý na počkání koupili.

díkes:)

Odesláno

Ach jo :(a nemáš nějakej tip kde ho v Praze koupit za dobrou cenu, brácha tam zítra jede a chcem dva pro mě a pro něj

V Praze pocitam, ze ho nesezenes u zadneho operatora, naopak budou k dostani u ostatnich distributoru ala MP a dalsi, ale cena bude mnohem vyssi..

Ja jsem udelal upgrade predevsim z duvodu ze ac jsem mel svoje 3G rad, tak po updatu na iOS 4.0.1 se z toho stal pomalej kram, kterej jsem nabijel 2-3x denne a to bylo proti vsemu co mi do te doby na telefonu vyhovovalo.. Ted jsem s 4 naprosto spokojenej, ta rychlost, displej i fotak jsou presne takovy jaky bych je chtel.. akorat me stve, ze spousta aplikaci ma prostredi ladeny porad pro 320x480px = grafika je pak trosku kostickovana a neni to uplne ono, uz aby vyvojari zacali ladit app na retina displej ;)

Odesláno

Nechci ti zbytečně zasírat vlákno, jen jsem k tomu chtěl říct svý (a za OT se omlouvám). Sám jsem o iP4 hodně napsal a je to skvostnej kousek hardwaru. O nic míň je dokonalá softwarová politika, která tě svým způsobem nutí k nákupu dalšího modelu. Zbytek je na sociologickou studii :D

Sociologická studie není potřeba, je to jen fakt, že každý, kdo se už jednou prokousal martyriem Itunes synchronizace a spol.. už nikdy nechce zažít něco podobného při přechodu jinam.. ;)
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

On je fakt, ze pokud si clovek koupi navigaci a dalsi aplikace za polovinu ceny noveho telefonu tak moc jinam nekouka, navic kdyz je spokojenej tak je to jeste jednodussi.. Verim, ze kdyz nekdo nakoupi aplikace na Android, WM apod tak taky bude nejdriv vybirat "doma".. fakt je ten, ze ted nevim jestli treba WM porad neni vazany pouze na IMEI MT, to by pak bylo uplne jedno..

Odesláno

Hele a neni celý to šílenství zejména o machrindexu? Každej to zná, ideální příležitost jak ukázat "hele koukej, mam mobil za dvacet táců..."

Myslím to tak nějak obecně, výjimky a skutečný fandy do toho nepočítám.

...nerejpu, jen se ptám.

Odesláno

Dle meho nazoru moc Iphone machindex nema,nebo aspon ja ho tam nevidim,a cena 20 litru mi prijde taky nejaka divoka.kde sou doby kdy kolem 20-25 se prodavaly telefony od Nokie ze serie 8800 nebo starsi 8910i,to byly telefony co meli poradnej machrindex.

Ale je fakt,ze na to tak muze hodne lidi koukat.

sorry za ot

Odesláno (upraveno)

Kucí, tady je takový pěkný vlákno a bylo by fajn tuhle debatu přesunout do něj. Řek bych, že jedna jablečná žíla je na tohle fórum tak akorát... ;)

Upraveno uživatelem Kalifx
  • Dát hlas 1
Odesláno

kdyz mi slo o MI, mel sem Nokii8800 Sirocco Gold edition, nebo jak se to menovalo. Telefon co nic neumi a dobre vypada. Nikdy se nesnazil tvarit, ze umi fotit, ma velkou pamet, apod. Neuchvatil masy, ani ajtaky, vypadal draze a byl drahej.

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...