Honza.manta Odesláno 3. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2013 Jak jsem už říkal - chce si napřed pročíst témata a potom soudit. Moje recenze je přímo v tomto vlákně - příspěvek číslo 41. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Zdravím všechny,jaké strojky pasují do pouzdra Prim Letecké automat a PRIM SPORT II od Parexa? Prim i třeba Myiota a pod.Prosím, žádný flame! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Pasují tam stejné jako do všech prim pouzder, jen musíš mít správný cifr a rámeček k danému strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 (upraveno) Tak nevím, chtěl bych hodinky na nošení a na to je originál leteckých škoda. Ty nechť mají sběratelé v péči. Uvažoval jsem o setu Parexo a nějakém strojku, buď kalibr 68 nebo 69, případně Miyota 8215 (nejlépe asi kalibr 96).Půjde set smontovat? Jaké má dýnko? Kvůli strojku. Upraveno 9. února 2014 uživatelem Lukas84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2014 Set patří dohromady s kalibrem 96. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Pánové, podařilo se tu někomu vyřešit problém kovové lunetky na PSI?Nepřečetl jsem si celé vlákno a jednu koupil, moje je už k.o. Bohužel nesedí, jak jsem se tu ted dočetl, běžný problém.Můžu ji vrátit, ale moc se mi nechce (moje už je opravdu totál a na pracovní hodinky nechci ničit origo)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Pánové, podařilo se tu někomu vyřešit problém kovové lunetky na PSI?Nepřečetl jsem si celé vlákno a jednu koupil, moje je už k.o. Bohužel nesedí, jak jsem se tu ted dočetl, běžný problém.Můžu ji vrátit, ale moc se mi nechce (moje už je opravdu totál a na pracovní hodinky nechci ničit origo)Díky Jediný rozumný řešení je to nekupovat. Ing Hněvsa pracuje s výrobními tolerancemi na lokomotivy, což při hodinkových dílech znamená loterii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 Jediný rozumný řešení je to nekupovat. Ing Hněvsa pracuje s výrobními tolerancemi na lokomotivy, což při hodinkových dílech znamená loterii.+1000!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2014 To vím Kdo nehraje nevyhraje, já ted prohrál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Ahoj jsem tu také nový a zde pridávám svoje Primky nové pouzdro komplet ,čištění a seřízení jdou velice přesně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 (upraveno) No to je lahůdka! To pouzdro není z Eltonu, že ne? A ciferník mi taky přijde povědomý... naloupal jsi v Pardubicích perníček? Upraveno 30. července 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Pouzdro,luneta a vteřinovka je z Parexa to ostatní je z originálu ciferník,ručičky a strojek mám z nich radost jak malej kluk dál mi je dohromady a seřídil pan který se učil pro prim je to borec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Jojo, pouzdro je jednoznačně Parexo. Škoda, jinak jsou moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 A jsou vodotěsné?Nějak se mi nezdá to sklíčko a ten armovák.Možná foto klame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Vodotěsné jsou už jsem se s nimi koupal a vše ok jinak zkouška vodotěsnosti hodinař říkal a zkoušel a bylo až 8-9 at a držely víc jim nechtěl dávat. Upraveno 31. července 2014 uživatelem poldík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 To mně překvapuji - já parexo pouzdro doma zkoumal a přišlo mi, že krček na korunku je kratší a tím pádem nedosedá druhý o-kroužek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Myslím že je to kus od kusu- a možná taky serie od serie, kdo ví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Je fakt, že Parexo díly jsou co kus, to originál. Zřejmě kované při svitu svíčky z koňského loje na výhni z koňských kobližek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poldík Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Dokonce mi hodinař řekl že mu to garantuji už od nich vše by mělo být vodotěsné i korunka nerad bych je vytopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Tak to se zlepšili - původní první korunky dokonce jasně prezentovali jako nevodotěsné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se