Přejít na obsah

Zkušenosti s díly z Parexa

Doporučené příspěvky

• po měsících...

Tak nevím, chtěl bych hodinky na nošení a na to je originál leteckých škoda. Ty nechť mají sběratelé v péči. Uvažoval jsem o setu Parexo a nějakém strojku, buď kalibr 68 nebo 69, případně Miyota 8215 (nejlépe asi kalibr 96).

Půjde set smontovat? Jaké má dýnko? Kvůli strojku.

Upraveno uživatelem Lukas84
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsících...

Pánové, podařilo se tu někomu vyřešit problém kovové lunetky na PSI?

Nepřečetl jsem si celé vlákno a jednu koupil, moje je už k.o. Bohužel nesedí, jak jsem se tu ted dočetl, běžný problém.

Můžu ji vrátit, ale moc se mi nechce (moje už je opravdu totál a na pracovní hodinky nechci ničit origo)

Díky

Odkaz ke komentáři

Pánové, podařilo se tu někomu vyřešit problém kovové lunetky na PSI?

Nepřečetl jsem si celé vlákno a jednu koupil, moje je už k.o. Bohužel nesedí, jak jsem se tu ted dočetl, běžný problém.

Můžu ji vrátit, ale moc se mi nechce (moje už je opravdu totál a na pracovní hodinky nechci ničit origo)

Díky

Jediný rozumný řešení je to nekupovat. Ing Hněvsa pracuje s výrobními tolerancemi na lokomotivy, což při hodinkových dílech znamená loterii. 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Ahoj jsem tu také nový a zde pridávám svoje Primky nové pouzdro komplet ,čištění a seřízení jdou velice přesně.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...