Martz Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 tombas: mám obavu, že troje hodinky jsou minimum... jedny k obleku, jedny na sport a jedny casual...
tombas Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 tombas: mám obavu, že troje hodinky jsou minimum... jedny k obleku, jedny na sport a jedny casual... No to si myslím, přece si oblekové automaty nevezmu na kolo nebo do bazénu, naopak chodit normálně do práce s potápkama taky není optimální. No a potom už jen nějakou srdcovku .
Dřevák Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 (upraveno) Orient CET06001Dale aby ses vešel do limitu, musíš koupit v zahraničí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2010 uživatelem Dřevák
Martz Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 No to si myslím, přece si oblekové automaty nevezmu na kolo nebo do bazénu, naopak chodit normálně do práce s potápkama taky není optimální. No a potom už jen nějakou srdcovku . Záleží na tom, co děláš za práci pro mě jsou potápky na bond strapu daily watch
tombas Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Záleží na tom, co děláš za práci pro mě jsou potápky na bond strapu daily watch Jsem taková kancelářská krysa , nepsal jsem, že není možné nosit potápky do práce, ale že to není optimální. Původně jsem si myslel, že mi jedny hodinky na všechno budou stačit, ale jak zjišťuji, asi ne. Opravdu bych se bál vzít dražší automaty třeba na chalupu na zahradu nebo na kolo. A diversky zase nejsou úplně univerzální, i když jsou odolnější. Každopádně teď mám ještě pořád staré Casia a jsem ve fázi hledání. Pozorně to tady sleduji, co kdo doporučuje nebo nabízí. Snad taky narazím na ty "svoje srdeční".
Doktor 1 Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 tak zatím vítězí tenhle kousek: CEM65001M - Mako lze k nim používat textilní pásky? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombas Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 tak zatím vítězí tenhle kousek: CEM65001M - Mako lze k nim používat textilní pásky? No jasně, kovový tah sundáš a místo něj použiješ gumový řemínek nebo NATO strap, a bude to šupa! Na ten oranžový ciferník to chce mít odvahu, ale vypadají super!
Návštěvník quartzik Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Když chce PO, tak ať si koupí PO, no. Nevím, co tady řešíš: 1
gougy Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Když chce PO, tak ať si koupí PO, no. Nevím, co tady řešíš: Fuj! Není Alfa jako Omega.. 1
cody Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Tak ať ještě počká a něco málo došetří. Pokud by resil hodinky za 10-20t a nebyli mu koser, pak je doporuceni dosetrit par tisic na vyhovujici model na miste. Pokud chce dat 2-3t pak bych se drzel v mechanice Seika pripadne Orientu a quartz bych volil Casio, Seiko, Citizen.
Návštěvník quartzik Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Jo, tak sorry. Neuvědomil jsem si, že jsou ty faky tak drahý... :-DDD
vraby Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Pokud chce dat 2-3t pak bych se drzel v mechanice Seika pripadne Orientu a quartz bych volil Casio, Seiko, Citizen. Seiko,Orient,Citizen,ale i tak by to chtělo alespoň 4-6t.Proto jsem myslel to došetření.
Doktor 1 Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Jo, tak sorry. Neuvědomil jsem si, že jsou ty faky tak drahý... :-DDD tak sorry - to jsem fakt nepochopil?
Doktor 1 Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Všem mooooc děkuji za pomoc - dneska jsem hodinky dostal do pazoury a jsem z nich fakt hotovej - prostě se mi moc líbí bohužel si na nošení musím ještě počkat , jelikož je to přece dárek né? Tak ještě jednou díky!Fotku jak vypadají na ruce dodám.
racer Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Ahoj. Poraďte mi prosím. Včera jsem si koupil hodinky na způsob potápek od JVD a na lunetě mám axiální vůli asi 0,3mm, takže když lehce poklepu na lunetu prstem ozývá se kovové cvakání. Je to běžný jev u hodinek s lunetou nebo se je mám pokusit reklamovat?Díky
Doktor 1 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 tak doplňuji slíbené foto. Sice asi nic moc - no spíš nic než moc, ale hodinky se mi líbí čím dál víc. Až budu velkej tak se naučím dělat hezký fotky a bude to! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doktor 1 Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 tak jsem se pokusil udělat pár foteček jinak ještě jednou děkuji za doporučení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ALLROAD Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 tak jsem se pokusil udělat pár foteček jinak ještě jednou děkuji za doporučení Super 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se