Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím, pomozte! :helpsmilie:

Dobrý kamarád si málem koupil PO Quantum of Solace FAKE. Výborně mu vyhovovaly stylem, velikostí, tahem. Měl je půjčené, zbývalo jen zaplatit ? já mu to zakázal. :bangin:

A teď, poněvadž mu už různí rodinní příslušníci slíbili na hodinky přispět, mám povinnost doporučit mu podobné hodinky, za něž by se nemusel stydět do ? a za to mne, prosím, nebijte ? 2 500 Kč. A to já neumím. Snad budu umět vysvětlit mu, že rodinka musí trochu přitlačit. Dejme tomu max na dvojnásobek.

Co je podobné předmětným Planet Oceanům? Quartz nevadí. Co třeba nějaká Seika?

Předem tisíceré díky za podněty.

Odesláno

Hele, já sem taky zvědav. Ale každej nemá třicítku na hodinky, pro každého nejsou hobby.

Prostě chce hodinky, našel už jaké a nemá moc peněz.

To neznamená, že je debil (neimplikuji, že byste to naznačovali), s fejkama si říct dal.

Odesláno (upraveno)

... ne, teď vážně, co se mu složit na originální PO?

Tomu říkám oxymoron :clap: Upraveno uživatelem Teatime
Odesláno

Prosím nekamenovat, já vím, že to není PO design, ale jsou to potápky, líbivého designu a tady na fóru je někteří mají a jsou spokojení.

Casio MTD-1054D-1AVEF - průměr 44 mm, WR 200 m, cena kolem 2.000 Kč.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Prosím nekamenovat, já vím, že to není PO design, ale jsou to potápky, líbivého designu a tady na fóru je někteří mají a jsou spokojení.

Casio MTD-1054D-1AVEF - průměr 44 mm, WR 200 m, cena kolem 2.000 Kč.

Jo, tak sem to myslel. DÍKY!

Někdo další?

Odesláno (upraveno)

Casio Duro Scuba Diver MDV-105D-2AV MDV105D

Quarz záruka chodu baterie 10 let, WR 300 m více zde. Kupuju je tátovi cena 70 dolarů + poštovné. takže necelé 2000 Kč

Upraveno uživatelem realcop
Odesláno

Projeď prodejní vlákno a něco levnějšího tam uřčitě najdeš,ale asi ne za 2.5k

Přiznám se, že hledání hodinek jsem se právě chtěl vyhnout. Nevyznám se v potápkách a v levných quartzkách už vůbec ne. Je tu spousta informovanějších, pro které bude snadné říct: hledáš tyhle (tedy, pokud má má situace východisko - ale zdá se, že jo, viz Adam99).

Odesláno

Casio Duro Scuba Diver MDV-105D-2AV MDV105D

Quarz záruka chodu baterie 10 let, WR 300 m více zde. Kupuju je tátovi cena 70 dolarů + poštovné. takže necelé 2000 Kč

Teda lidi, takhle rychlý a plodný sem to nečekal! :notworthy:
Odesláno

nebo tohle,ale jsou to hodinky pro pořádnýho chlapa.

Díky, tohle už je asi daleko. Ale tlapu má jak dřevorubec, třeba se mu zalíběj.

Posílám mu odkaz na toto vlákno, sypte to sem pod tlakem, pak napíšu, jak sme dopadli.

Odesláno (upraveno)

Teď bacha těžký Kalibr :tomcat: AUTOMATY ORIENT ZA DVOJKU :eek:

Orient CEM65004B Men's 200M Automatic Diver Watch

Cena 95 dolarů

Automaty a kdo je lepší no kdo kdo kdo? :gora:

odkaz: http://www.sunsit.com/buy-cheap-orient-mens-cem65004b-black-mako-automatic-rubber-strap-dive-watch-for-95-00/

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Není to teda do 2,5 k (cena tak kolem 9k za nové na tahu), ale zase jsou to automaty s Etou a hooodně moc podobné...

Revue Thommen "Diver Professional", 44,5 - 45,5 mm (údaje se na netu různí), ETA 2824-2, safír, kyklop, vodotěsnost 300 m, váha s tahem 235 g.

Odesláno (upraveno)

Jednu dobu tady dost frčely.

ORIENT CEM 65002DW jako poor man's Omegy. :sleeping_03anim:

Měl jsem je a nadělaly kupu parády.

Jediné co jim lze vytknout je kolotoč na ciferníku.

99,- EUR

edit: než jsem to vyhrabal tak mě realcop předběhl. :crying_anim:

přidám tedy foto barevných variací:

Upraveno uživatelem horal
Odesláno (upraveno)

To to to to to sem měl řict ja tady dady da

Horal je had trumfnul mně, ty jeho maj ocelový tah. :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...