long Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 (upraveno) Nazdárek kamarádi a kolegové.Potkal jsem ho na dovolené a zase jsem se do něho zamiloval.Jedná se o ten model s tím novějším motorem 87 kw, 1895 cm3.Rok 1999/2000 Nebouraný,první majitelCena pro mne přijatelná.Je to ještě na ježdění nebo již na nic.Fakt se mi moc líbí !!!Najedu s ním tak max. 3000 km ročně. Upraveno 3. září 2010 uživatelem long
Alessio Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Dal jsem ti ne, hodně rychle ti bude chybět výkon, navíc tenhle model není právě nejpovedenější a ani technicky (zadní náprava z e30) nebyl na výši. ALE pokud ti je "45+" a hledáš pěkný autíčko ve kterym si s paní v klidu vyjedeš na výlet, jdi do toho. Tyhle auta se nekupují hlavou, ale srdcem.
noviisek Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Záleží na tom jak jezdíš. Mě by to možná nestačilo. Výkon jakž takž ok, ale už mi to příjde dědkovský, ale mě je 22 Tohle auto se ti musí líbit, protože jinak není jiný důvod si ho pořídit. Rychle se v něm nesvezeš, protože tě limituje podvozek a z části motor. Pokud jsi si ho zamiloval, tak do něj jdi, ty ho budeš řídit, ne my, bohužel. Podle mě se dá najít jiná alternativa, lepší. Záleží na tom, co chceš.
Jay Doll Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Podle mne je to s tímhle motorem strašně slabý. Pokud Z3 tak bych uvažoval jedině o Z3M. Toť můj názor daný léty zkušeností
maisel Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Ahoj, zoufalej motor ještě horší zadní náprava,....kombinace obou dává šanci, že se nezabiješ...ze silnym motorem je to vraždící bestie...Pokud chceš něco v tomto duchu, ale asi za víc peněz hledej Z1...Pokud najedeš ty 3000 za rok tak ti zadní pneu i tři roky vydržej, jelikož je tam neskutečnej přítlak a gumy mizí před očima...ale neutrhneš to a je to nádherný auto,který se bude hodit k tomu Golfíkovi co máš v garáži:)No nic tak jsem si zasnil a klidně si tu z3 kup, Motor je spolehlivej a pokud budeš jezdit bez střechy tak máš stejně jiné priority, jen proboha nechtěj závodit...
Cyber Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Z vlastní zkušenosti mohu důrazně nedoporučit !
JDenver Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Jestli to chceš na příjemné svezení tak Ti těch 87 kW bohatě stačí. Na sportovní ježdění to moc není. Prostě se v tom svez a udělej si vlastní obrázek. Každopádně vypadá moc krásně a znáš to ... "Když ho miluješ není co řešit"
Jeremy Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Já mám X5 a je to daleko nejlepší auto, ve kterém jsem kdy jel (ano, jsem omezený). Nicméně díky této zkušenosti bude moje další auto asi taky BMW, takže napůl říkám ANO.Nicméně seděl jsem v Z3 i v Z4 a Z4 mi přišla daleko sympatičtější.Ale ještě radši bych šel do obyčejné 3 řady kabrio, nebo větší 6kové.. Takže BMW ANO, Z3 NE :-)
gougy Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Ještě z vlastní zkušenosti - máš garáž? Moje víkendová radost letos neujela ani jeden km a to ničí ji i mě. Pořád jezdím v denní černé kombikáře a nechci oranžovou bestii prodat, ale na co ji mám? (taky jsem si původně myslel, že v létě ty 3k najedu..).
dawe009 Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Z3 celkově nestála za moc. Když už se líbí, tak vzít šestiválec (2.8 myslím do r. 2000, pak třílitr). M už je zbytečný, je rychlejší než ten ne zrovna dobrý podvozek..(on není tak špatný obecně, ale na BMW nic moc). Při nájezdu 3000 km je úplně jedno, jestli to žere 9 nebo 12 litrů. Ten čtyřválec je tragédie a je nedůstojný i pro tohle malý auto. Mimochodem mě přijde vysloveně holčičí..ale to je asi subjektivní. Stejně bych přemýšlel spíš o Mazdě MX-5 nebo Hondě S2000, Toyotě MR2..které je i zábava řídit.. Pokud to má být "prémiovka", pak třeba SLK, se kterým se dá jezdit celý rok a čtyřválec s kompresorem (230K..?) i docela jede. Průšvih může být, kdyby se ta pevná skládací střecha pokazila..pak je to docela drahý. Pokud to má být pohodovka, zkus se podívat i na americký auta (nikdy jsem si nemyslel, že bych tohle někomu řekl.. )..ale bublat si krajinou za zvuku osmiválce je paráda.
Marfil Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Tady budu stručný, ke čtyřicetinám jsem prodal Intrudera a koupil MX5 z roku 2001, což je faceliftovaná druhá generace (NB-FL). Neskutečná zábava už při motorizaci 1,6.Taky nečekám, že najezdím víc, než 4000 km za rok. Pohodovka. Maximálka je na 182 km/h, ale o tom tohle auto primárně není. Mezi roadstery po právu legenda
Návštěvník Tada Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Jestli se ti to líbí, jdi do toho. Roadster je super věc. Já se svojí MX5 najezdil už přes 4tis za 3 měsíce nebo jak dlouho jí má a nemůžu si to vynachválit. 3
Karlos Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Krása Longu, jen mě tak napadlo (a nehledaj na tom prosím nic špatného) - vejdeš se do toho?
Milan156 Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Dal jsem také ne, zvláště kvůli té motorizaci. Řeším obdobný "problém" na příští sezonu a v hledáčku se usídlila s ohledem na rozpočet Z4 se třílitrem.
xjr1 Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 ..... zkus se podívat i na americký auta (nikdy jsem si nemyslel, že bych tohle někomu řekl.. )..ale bublat si krajinou za zvuku osmiválce je paráda. Asi tak nějak bych to taky viděl:D
long Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Krása Longu, jen mě tak napadlo (a nehledaj na tom prosím nic špatného) - vejdeš se do toho? Hubnu a nežeru. Také jsem si nechal ostříhat číro. :-)
long Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2010 (upraveno) Prozatím všem moc děkuji za postřehy.Prosím klidně pište dál. Jen si to dovolím se sesumírovat: 1) slabý motor2) slabší zadní náprava ad 1 opravdu nebude sloužit na závodění a 120km/h myslím se staženou střechou pojede. (je to namísto motorky, customa, tedy na klidné pomalé ježdění)ad 2 při té pomalé ryclosti do 120km/h se střechou dole snad ta náprava vydrží nebo ne ? Pár bmw jsme doma již měli.(žena 2x Compact a ten druhy se samosvorným diferákem v tovární ůpravě M3 pocket) Jo navíc se skoro blížím tomu 45+. Upraveno 4. září 2010 uživatelem long
B.F.G. Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Podle mě má takový auto dělat radost, člověk jako já bych z něj chtěl mít pocit sporťáku, citlivosti, motorkáry s ječákem pod kapotou. To bohužel s tímto motorem není splněno. Takže dávám NE. Honda S2000 by byla třeba pro mě v této kategorii to pravé, ale je fakt že je to dost naturální Auto, na takové to bublání krajinou. V tvým věku už asi dobře víš co chceš a pokud jsi v tom jel, seděl a líbí se ti to, tak se nás raděj ani neptej...
long Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Jo tak jdu do něj.Bude to na takové to víkendové popojíždění. 1
little_w Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 dal jsem NE, ale za to tvoje rozhodnuti davam palec nahoru - zes to vybral podle sebe a nenechal se ovlivnit. souhlasim s vyse uvedenym nazorem, ze takovehle veci se nevybiraji rozumem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se