Onisan Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2010 Kouknu na nějaká ta Casio, viděl jsem na netu i nějaké Festina... Děkuji za inspiraci a poradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Kubson vloni nabizel od Traseru tuhle krasu se slevou. Safir, 100mtr, Ronda, datum a budik. Myslim ze pro holku je asi budik (upominka) to nejpraktictejsi:-) Fotku jsem nasel tady, ale reba je Kubson jeste ma. http://www.traser.cz/t-4002-classic-alarm-winter-edition Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Kubson vloni nabizel od Traseru tuhle krasu se slevou. Safir, 100mtr, Ronda, datum a budik. Myslim ze pro holku je asi budik (upominka) to nejpraktictejsi:-) Fotku jsem nasel tady, ale reba je Kubson jeste ma. http://www.traser.cz...-winter-edition Tohle jsem od něja taky loni kupoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Pro ty co rádi koukají na obrázky: Baby Gčka se prý k téhle květince budou hodit dostatečně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Obrázek je hezký... Ale plátno překrásné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Tohle jme ještě nenabídli? http://www.christopherward.co.uk/women/trend/W6.html Třeba model mé ženy: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 hodim aj ja keramicky tip review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 hodim aj ja keramicky tip review A není to náchylné k prasknutí, když do té keramiky ťukneš? Pokud je to v tom článku, tak se omlouvám, ale nechce se mi to luštit :-) Takže pouze pokud to víš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 (upraveno) je to tak, odolne proti skrabnutiu a pod ale nevydrzia padnutie. (tukanec snad ano, mnoho renomovanych robi keramiku). A není to náchylné k prasknutí, když do té keramiky ťukneš? Pokud je to v tom článku, tak se omlouvám, ale nechce se mi to luštit :-) Takže pouze pokud to víš. Upraveno 5. září 2010 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Vzhledem k tomu, co vím o keramice, bych se toho vůbec nebál. Zpravidla je keramická vrstva nanesena na kovovém jádru a potažena glazurou vypalovanou při vysokých teplotách. Je to jako se zubními korunkami, stejný princip. Povrch je velmi tvrdý a skutečně ho lze poškrábat velmi těžko. Při běžném zacházení tyto hodinky vydrží spoustu let. Likvidační je pro ně pád na dlažbu, beton, asfalt apod z větší výšky. Samotné ťuknutí o futra a pod, když jsou na ruce, by jim ublížit nemělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Tohle jme ještě nenabídli? http://www.christopherward.co.uk/women/trend/W6.html Třeba model mé ženy: Ale jo, nabídli: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31676-odolne-pro-mladou-krasnou-a-akcni/page__view__findpost__p__472427 Ale nějak to neudělalo dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Tohle jsem od něja taky loni kupoval :-) Tesi me, ze jsem se alespon trefil do vkusu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 Teď mě prosím nekamenujte, ale tady je pár keramických kousků od JL. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2010 po shlédnutí fotky slečny beru zpět ty Hamiltony......baby G jsou to pravé !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se