Přejít na obsah

Odolné, pro mladou, krásnou a akční :)

Doporučené příspěvky

Kubson vloni nabizel od Traseru tuhle krasu se slevou.

Safir, 100mtr, Ronda, datum a budik. Myslim ze pro holku je asi budik (upominka) to nejpraktictejsi:-)

Fotku jsem nasel tady, ale reba je Kubson jeste ma.

http://www.traser.cz/t-4002-classic-alarm-winter-edition

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kubson vloni nabizel od Traseru tuhle krasu se slevou.

Safir, 100mtr, Ronda, datum a budik. Myslim ze pro holku je asi budik (upominka) to nejpraktictejsi:-)

Fotku jsem nasel tady, ale reba je Kubson jeste ma.

http://www.traser.cz...-winter-edition

Tohle jsem od něja taky loni kupoval :) :-)
Odkaz ke komentáři

je to tak, odolne proti skrabnutiu a pod ale nevydrzia padnutie. (tukanec snad ano, mnoho renomovanych robi keramiku).

A není to náchylné k prasknutí, když do té keramiky ťukneš? Pokud je to v tom článku, tak se omlouvám, ale nechce se mi to luštit :-) Takže pouze pokud to víš.

Upraveno uživatelem sureshot
Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, co vím o keramice, bych se toho vůbec nebál. Zpravidla je keramická vrstva nanesena na kovovém jádru a potažena glazurou vypalovanou při vysokých teplotách. Je to jako se zubními korunkami, stejný princip. Povrch je velmi tvrdý a skutečně ho lze poškrábat velmi těžko. Při běžném zacházení tyto hodinky vydrží spoustu let. Likvidační je pro ně pád na dlažbu, beton, asfalt apod z větší výšky. Samotné ťuknutí o futra a pod, když jsou na ruce, by jim ublížit nemělo.

Odkaz ke komentáři

Teď mě prosím nekamenujte, ale tady je pár keramických kousků od JL.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...