Hasič Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Hasič Tak se dnes moje milovaná s dcerou stavěla u Dušáka, že by něco. Tak ten kravaťák tam byl ochotnej jako prdelní šlem a už tam nikdy ani nepáchnou. Chtěli jen něco k hodinkám, co měli na ruce asi za cca 90 kolíků. Majitelé Dušáka zamyslete se nad personálem, dnes jste přišli o 150 kolíků, za můj dárek, jen tak dál je krize. p.s. Ty Brajtle dostanu od xxx z Chronomagu!!, Jo a díky, ještě jsem dostal vynadáno, kam je posílám, obsluha horší vietnamské večerky! Hasič Jo promiň Nguyene Takovéhle zaměstance kdybych měl, tak leštím 105 před 2+1, žeru Gothaj s cíbou. Fakt se zamyslete Ďušičky!
wave ceptor Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Hasič:Takovéhle zaměstance kdybych měl, tak leštím 105 před 2+1, žeru Gothaj s cíbou. Fakt se zamyslete Ďušičky! Ale takto žije většina zaměstnanců!
pavča Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Já si na Dušáka nemohu stěžovat, vždy perfektní jednání. Co více dodat? Edit: jen doplnění - i když předem avizuji, že se jen dívám a hodinky si nebudu kupovat, tak mi nabídnou jejich vyzkoušení.
farářskej Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Já si na Dušáka nemohu stěžovat, vždy perfektní jednání. Co více dodat? Edit: jen doplnění - i když předem avizuji, že se jen dívám a hodinky si nebudu kupovat, tak mi nabídnou jejich vyzkoušení. Nojo, pavčo, ty bys byl distingvovanej džentlmen, i kdybys měl montérky... to když tam vtrhne Hasičová s malým Hasičátkem a devadesáti kolíkama na ruce, tak je to asi jiná písnička
Filipes Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 normálně jsem teď po ránu dostal krutou chuť na gothaj s cibulí
911 Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 normálně jsem teď po ránu dostal krutou chuť na gothaj s cibulí dobrou chut
sta Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Díky za recenzi, už vím že až si tam budu kupovat hodinky tak musím přijít s minimálně 91 kolíkama (90 je málo)
911 Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Díky za recenzi, už vím že až si tam budu kupovat hodinky tak musím přijít s minimálně 91 kolíkama (90 je málo) doporucuju 100 koliku, a dostanes prepravku zdarma
safi Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Výše uvedený text se dá jen stěží brát jakožto upozornění na špatnou zkušenost s prodejcem. Buď byl pisatel ožralej jak prase, nebo má IQ houpacího koně. Z textu nezjistím co bylo požadováno, co bylo slíbeno a co bylo skutečně dodáno -> jinými slovy co bylo příčinou problému a následného naštvání. Pouze zde mám blábol úrovně bulvárního tisku, který z ničeho dělá velkou aféru. Jednoznačně smazat vlákno.
XXXfazerXXX Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 nez se to smaze...hasice znam osobne,neni ani kokot,ani konfliktni...........asi je to blbe podany,mozna to blbe napsal,ale vocas to rozhodne neni...........jenom sem napsal,co si o hasicovi myslim,ne ze me za to ukamenujete
safi Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 nez se to smaze...hasice znam osobne,neni ani kokot,ani konfliktni...........asi je to blbe podany,mozna to blbe napsal,ale vocas to rozhodne neni...........jenom sem napsal,co si o hasicovi myslim,ne ze me za to ukamenujete V tom případě se za část své argumentace omlouvám, jsem čím dál větší cholerik. Snad mi bdue odpuštěno:crying_anim:
Columbus Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Ha, to je p...l. Úvodní šílený textík a moc pěkná reakce od patolízala "safiho, který leze prodejcům typu Dušák, Carollinum do p....e. Nechápu Tě kolego, opět se Tě ptám, čím to, že musíš za každou cenu vždy obhajovat prodejnu ?
gougy Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Ha, to je p...l. Úvodní šílený textík a moc pěkná reakce od patolízala "safiho, který leze prodejcům typu Dušák, Carollinum do p....e. Nechápu Tě kolego, opět se Tě ptám, čím to, že musíš za každou cenu vždy obhajovat prodejnu ? Hele a není možné, že má jen dobré zkušenosti? Osobně mám s Dušáků prima pocit z prodejny i servisu, Bechyně napoprvé nic moc, trošku jsme si "neporozuměli", ale za to letos PARÁDA. Neuvěříte, ale v Carollinu jsem ještě nebyl, nebylo co kupovat.. no a ten nejmenovaný brněnský obchod-tam mou důveru nezískali a mám to trošku z ruky, ale stejně to možná zkusím. Já jen nezapomenout nejen nadávat, ale i korektně hodnotit kladné zkušenosti. Chápu, že nejde mít 100% spokojené zákazníky, zákonitě se vždycky něco podělá a pak jde především o přístup a způsob řešení - o tom se musíme bavit. No a pokud se mám vrátit k prvnímu příspěvku v tomto vláknu - tak ten mě důvěrou (v pisatele) rozhodně nenaplnil Ale každej máme někdy den blbec...
safi Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Ha, to je p...l. Úvodní šílený textík a moc pěkná reakce od patolízala "safiho, který leze prodejcům typu Dušák, Carollinum do p....e. Nechápu Tě kolego, opět se Tě ptám, čím to, že musíš za každou cenu vždy obhajovat prodejnu ? Jsem jen zvědavý, co se stalo:sleeping_03anim:
Columbus Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Hele gougy, "safi je případ sám pro sebe, asi si nezaznamenal tyhle chvalozpěvy na Carollinum. Carollinum-milovníci pořadníku
Columbus Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Jsem jen zvědavý, co se stalo:sleeping_03anim: Nechápu dotaz. Spíš by mě zajímala odpověď na mou otázku. Díky moc !!!!!!!!
honza71 Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Neznám Hasiče ani safiho. Ale to, že někdo mluví jak dlaždič, ještě neznamená, že nemá pravdu. Od Dušáků jedny hoďky mám a loni , když jsem hledal ty správný chrona, tak jsem byl s přístupem v centru spokojen. Totéž nedávno v Arkádách, spokojen. Pokud bych byl jen trochu nespokojený nebo se dočkal sebemenčího náznaku opovrhování, hodně rychle bych vycouval a určitě by mě víckrát neviděli.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.