Quasar007 Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Při nočním brouzdání jsem narazil na zajímavý web s vintage Heuer. Pokoušel jsem se zde najít stejný link a protože jsem nenašel, tak zakládám nové vlákno. Pokud jsem hledací neumětel, tak to klidně smázněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocca Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 wow, co to proč to.... nějak mi ta černá k TH nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 http://www.onthedash.com/thoughts/best-of-2013/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2014 Ten kufřík! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 nic mocTvé zasírací příspěvky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Myslíš nasírací? Snad brzo někomu naběhne na vidle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 uz neni mezi nami.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Bry den pánové, od včerejška polemizuji s myšlenkou pořízení mimojiné Hujerů ... konkrétně tedy Heuer Leónidas teď Valjux72 ... Ale koukám, ze je vše ruční nátah. Dělal se nějaký automat Leónidas ??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Bry den pánové, od včerejška polemizuji s myšlenkou pořízení mimojiné Hujerů ... konkrétně tedy Heuer Leónidas teď Valjux72 ... Ale koukám, ze je vše ruční nátah. Dělal se nějaký automat Leónidas ???no pokiaľ viem, tak Leonidas je označenie strojčeka a ten bol známy práve tým, že bol na ručný náťah môžem sa ale mýliť Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 no pokiaľ viem, tak Leonidas je označenie strojčeka a ten bol známy práve tým, že bol na ručný náťah môžem sa ale mýliťOdoslané z SM-G950F pomocou TapatalkuTak nějak jsem zapomněl, ze sem pokládal dotaz .. Tak se omlouvám za FAKT roční odmlku :0/ Jinak - Ano je to ruční natah a už je nějaký čas doma :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se