Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Může mi někdo říci něco bližšího ohledně těchto hodinek - SEIKO 6139-6030, číslo na plášti - 6139-6002. Hodinky jsou v chodu, vnitřní luneta je otočná oběma směry, nefungují horní a dolní tlačítka a den a datum se posune jen při točení rafijemi. Zajímal by mne věk, cena a případná částka za opravu. Pozdější prodej není vyloučen.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Může mi někdo říci něco bližšího ohledně těchto hodinek - SEIKO 6139-6030, číslo na plášti - 6139-6002. Hodinky jsou v chodu, vnitřní luneta je otočná oběma směry, nefungují horní a dolní tlačítka a den a datum se posune jen při točení rafijemi. Zajímal by mne věk, cena a případná částka za opravu. Pozdější prodej není vyloučen.

To sotva. :smile_anim:
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

podľa SN čísla a čísla kalibru (6139) sa dá zistiť rok výroby 1975 plus mínus ale určite by som ich neopravoval na ebay sa dajú pozhánať už od 10usd jedine že pre teba majú nejakú citovú hodnotu ale to by si ich potom asi neponúkal dalej na prípadný predaj... moj nazor neopravovať..

Upraveno uživatelem undertaker
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...