Kasper Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 No - Stando - vyzerá to lepšie ako som čakal Kedy dorazíš na návštevu?
Baker Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Vypada to dobre, jak je to odolne ve srovnani s PVD ?
kraxxus Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Pro mě s DLC taky lepší jako origo . A ten řemen bych neměnil, sedne jim naprosto perfektně! to je hand made řemen nebo se dá běžně koupit? Kdyžtak kde? Dík
BlackSteel Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Gratuluju jak k odvaze tak k absolutně jedinečným hodinkám. Úžasný a parádně to k nim sedne. Nádhera.
cigi Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Jsou výtečný, gratuluju, honem honem běžím k trezoru nasadit svoje PVDéčka , tak jsou nakažlivý Jen malá otázka - mají nulky "logo" sendvič, nebo jen prohlubně na svítící barvu?
Návštěvník YPO Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Stando šup s nima do šuplíku - tohle už moc vábně nevypadá *paneristi
kubson Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 V 8. 9. 2010 v 14:17, 'YPO' napsal: Stando šup s nima do šuplíku - tohle už moc vábně nevypadá *paneristi mě se ty o*ebané povrchové úpravy celkem líbí, aspoň to vypadá, že se hodinky nosí i jinde než v obýváku 1
gougy Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 V 8. 9. 2010 v 14:48, 'kubson' napsal: mě se ty o*ebané povrchové úpravy celkem líbí, aspoň to vypadá, že se hodinky nosí i jinde než v obýváku Takhle dorasovat DLC? To je dává do brusky s diamanty? (jak potom vypadá ruka?...)
speedmaster Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Ty hodinky vypadaji po uprave naprosto skvele. Kdyz jsem to videl, zacalo mne napadat, ze bych si mohl koupit nejake starsi 111 (libi se mi kvuli proporcim ciferniku vic nez 312) a poslal bych je taky na upravu... Je to velke pokuseni.
stando Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Do suplika rozhodne nepojdu.Bol tu dotaz na remeneTakze nulky su na remeni od Simona , skusal som teraz prezut na cierny remen z brusenej koze ,tiez od Simona, ale nie je to ono. Nejako sa to cele zlieva do ciernej a proporcie hodiniek pri tom nejako zanikaju. 312ky na 26mm TedSu AmmoZajtra ich donesiem na Zraz do BA, takze mozno este nejakych vahavcov presvecim ,aby prisli
NIGHTinGALE Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Odvahu bych na to neměl a navíc jsi zřejmě přišel o záruku.Ale sluší jim to, to zase jó.
stando Odesláno 8. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Mas pravdu zaruka je v prd.....y, ale to mi nejako nevadi. Ked som do toho isiel ,tak som s tym ratal. Proste som mal 312ky a chcel som nieco dalsie za par tisic na striedanie.Som fanda tejto znacky, ale model Radiomir sa mi nepaci a mat nejaky iny Luminor by bola blbost, lebo jednotlive modely su si dizajnom podobne. Ked som uvidel 312 v tejto uprave bolo rozhodnute. Kupim nieco z rady Luminor BASE a poslem na tuto upravu. Takze mam teraz dvoje rovnake a zaroven odlisne Luminory
cigi Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 (upraveno) kurňa, ty odřený mají něco do sebe, i ty ještě globálním koncernem neotesané číslice - opravdu to tam je, panerai ještě paneraiema. Myslím, že takováhle patina by se mohla časem dělat přímo v továrně, jako třeba předoprané džíny. Upraveno 9. září 2010 uživatelem cigi
stando Odesláno 26. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2010 Zopar fotenych pred chvilou mobilom....inak denne nosenie zopar "kontaktov" z okolim a ziadne skriabance
kulix Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 jsou fakt super..sedi jim to..gratulace.
Oxbow Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Odesláno 27. září 2010 Ty černý jsou opravdu super. Jsem velkej příznivec černejch ciferníků a tyhle jsou pěkně vyladěný.
Jeremy Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Mně to přijde jako "tuzing".Ale jsou lidé, kteří montují spojlery na škodovky, proč nenašroubovat holandskej plastovej difuzér na Ferrari. Když se to někomu líbí..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se