Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kde zoženiem tieto hodinky v takéjto farbe? Poraďte obchod, ČR alebo SR, kde ich zoženiem za rozumný peniaz. Prípadne ak ich niekto už nepotrebujete.

Zaujímali by ma aj vaše názory, prípadne osobné skúsenosti. Mám len automaty od "PRIM"... ale nie Eltony :-) na tie nemám. Rád by som siahol po "japoncoch".

Vopred ďakujem za odpoveď :-)

post-12849-069297700 1283879661.jpg

Odesláno

Kde zoženiem tieto hodinky v takéjto farbe? Poraďte obchod, ČR alebo SR, kde ich zoženiem za rozumný peniaz. Prípadne ak ich niekto už nepotrebujete.

Zaujímali by ma aj vaše názory, prípadne osobné skúsenosti. Mám len automaty od "PRIM"... ale nie Eltony :-) na tie nemám. Rád by som siahol po "japoncoch".

Vopred ďakujem za odpoveď :-)

post-12849-069297700 1283879661.jpg

Třeba tady http://www.azwatch.cz/hodinky/se101a-seiko-flieger-iia
Odesláno

Tak tieto ceny som nečakal.... asi som si to aj rozmyslel :-) Myslíte, že nejde o kópie-imitácie? Napríklad táto cena je poriadne pod predajnú v obchode.... Už asi nechcem :-) Čo od seiko odporučíte pre mňa amatéra?

http://aukro.cz/item1183633874_new_seiko_military_nylon_snk805k2_watch.html

to sú asi made in china či?

Odesláno (upraveno)

Tos asi moc internetovejch obchodů neviděl co? Obchodníci v kamennejch krámech maj neskutečný marže a obhajujou to nájmama atp. Třeba TADY máš osvědčenej obchod (v Singapůru) kde jsem kupoval svoje bývalé seiko monster. Poštovný v ceně, záruka v podstatě nula.

Na těch hodinkách vesměs nic neni, sice plechovej, ale osvědčenej kalibr, syntetickej řemínek....a jsou fakt malý.

Každopádně bych se nebál, údajně někdo viděl fake i seik pětek, ale všechny zde zobrazené jsou origo, tim jsem si jistej.

Jenom dodám, že v číně snad nejsou dělaný žádný. V označení hodinek figuruje třeba K, nebo J. Když je tam J, tak jsou vyrobený přímo v japonsku a bejvaj dražší, to káčko je snad malajsie, ale je to úplně ta samá linka, jenom dělníci maj trošku jinou barvu. Otázka je, jeslti na ně člověk v procesu výroby vůbec šáhne.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Ja je mam pres Gandalfa s ebay, s postou cca 1500kc. Jsou bozi, proste nadhera - pokud berem v potaz co za ty prachy nabidnou jine znacky. Tady jsi o level vys. Da se rict, ze neni nac nadavat.

S velikosti opatrne, ja mam ruku 17cm, nemam s tim zasadni problem. Jen ten kdo je zblbly Chronomagem to vidi jako neprekonatelnou prekazku. A samozrejme pokud vnimas modu poslednich let - velke hodinky maji zelenou. To moc parady neudelas.

Tady si to muzes srovnat na moji a na pritelkyne ruce v porovnani s pilotkama 47mm

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31141-dva-staronove-prirustky/page__p__462229#entry462229

Odesláno

Dávám taky svou trošku do mlýna...

Ta první je na ruce manželky, ta druhá je moje...

Takže tak...

Jinak je má i můj kolega (ode mě :-) ) a rozhodně si nestěžuje... I když pár lidí (jenom asi dva) mu řeklo, že má dětský hodinky... :-)

post-11776-043188700 1283894572.jpg

post-11776-027204600 1283894595.jpg

Odesláno

To Sakal

Tvá paní ma velice ladnou ručku,jestli je celá taková ladná, tak si šťastný muž.

Odesláno

Jak píše realcop, mrkni na aukro. Nemusíš se bát angličtiny a cena není špatná. Zkus napsat prodejci, jaké má barevné varianty.

Nebo zkus místního člena Yvaine.

To Sakal

Tvá paní ma velice ladnou ručku,jestli je celá taková ladná, tak si šťastný muž.

:smile_anim:
Odesláno

To Sakal

Ladná je, ba přímo nejladnější... :smile_anim:

A šťastný? To já jsem... :smile_anim:

Odesláno

To Venceremos 1

Koukej aukro solidní cena, jen ten vrchní je nějakej divnej :smoke:

http://aukro.cz/item...05k2_watch.html

Cejny má pravdu, že chronomag je nákazlivý :-)

Snažím sa s nejakým pinpongom skontaktovať na ich stránke, aby mi jedny seika poslali, bo v ukončení objednávky mi vždy vyhodí, že nieje doprava na Slovensko.... Tu je link: http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-5-snzg07j1-sport-automatic-100m-mens-japan-watch-snzg07.htm tieto sú väčšie než tie čo som posledne chcel, presvedčili ma na chronomagu :-) A tie Vostoky keď prídu, iste pofotím a ukážem :-) je to tá verzia Metro v zlatom prevedení.

Tie seika som chcel skôr ako športové hodinky. Lne keby mi poradíš, že kde s takýmito cenami je doprava napríklad na Slovensko... (asi ani nevedia, kde SVK je :-)))), poznáš takú stránku?

A inak.......... úplne to človeka chytí. Fakt.

Odesláno

Snažím sa s nejakým pinpongom skontaktovať na ich stránke, aby mi jedny seika poslali, bo v ukončení objednávky mi vždy vyhodí, že nieje doprava na Slovensko....

Problém bude tady : We do not ship Seiko watches to EU countries

Ale jinak je to výborná cena.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...