Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co se týká chodu, není v tom větší rozdíl. Unitas je samozřejmě nejlépe zpracován, také užité materiály a přesnost výroby bude u Unitasu výrazně lepší. Oba čínské kalibry jsou na první pohled hezké, ale časem se projeví, že jsou trochu "pouťovější". Na Unitas se dá koukat kdykoli a libovolně dlouho. Jestli Tě nepálí peníze, podívej se, jaké existují modifikace a vylepšení základního Unitasu,oni se dokážou s cenou dostat až přes 1000 EUR, pak je to už skutečně vymazlenej kalibr. A v případě průhledu- budeš na ty hodinky koukat častěji z té strany, kde není ručka. Já tak činím několik let a stále jsem se nenabažil / mám Unitasů více a v různých verzích, několik verzí číňanů také/.:smile_anim:

Upraveno uživatelem mischa
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bojím se, že ten základ bude tak na hranici možností mé peněženky, ale věřím, že na ty vymazlené kousky bude parádní pokoukání. Také se poslední dobou na některé hodinky dívám raději z druhé strany:-)

• po měsících...
Odesláno

Ako fanusik jednoruciek prispejem svojim nazorom, trosku OT.

Mal som uno 24 jednorucky od bottu. Vsetko fajn, ale aj ked nemam dioptrie, mal som pri jednoruckach (lepsie je to pri 12h ako pri 24h) problem s odcitanim casu. Pri beznych hodinkach nie je treba doostrovat a aj pri beznom pohlade na minutovu rucicku viete, kolko je cca hodin, plus minus minuta.

Pri jednoruckach je to ale trosku problem, pokial chcem vediet kolko je hodin s presnostou na polhodinu (alebo stvrthodinu) tak ok, je to easy odcitat, ale ked chcete presnejsie vediet aspon s presnostou 5min, tak je nutne doostrit ocami a zakazdym som potom slzil trosku. Cize som jednorucky prakticky nemohol ani nosit.

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Oživím trochu tohle vlákno.

Jelikož jsem se stále nerozhodl co bych chtěl ke kulatinám, tak jednoručky jsou jedna z možností.

1. Koukal jsem na RLT watch http://rltwatches.co.uk/opencart/index.php?route=product/product&product_id=2 mají je se Seagul kalibrem, což nechci. Poptal jsem je s kalibrem Unitas, zatím neodpověděli.

2. Luch - přijdou mi malé 36mm

3. DEFACTO mi přijdou příliš designové.

Nějaké další návrhy, zkušenosti?

Cenový limit 10000Kč.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...