vojtas Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 Ahoj, rád bych si přes internet koupil v USA hodinky, ale nejsem si jistý, jestli to bude na níže uvedených stránkách bezpečné. Proto se chci zeptat těch z vás kteří s tím máte nějaké zkušenosti, jestli je to moudré rozhodnutí, nebo raději jít od toho. Ideální by bylo, pokud by se zde našel někdo, kdo má s nákupem na uvedených stránkách osobní zkušenost. http://www.countshop.com/Hamilton-H77612333 Díky za názory a rady.
Jakubisko Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 (upraveno) Nebál bych se toho. Tenhle prodejce je i na ebayi, kde má dostatečný feedback. Osobní zkušenost ale bohužel nemám. Já své Hamiltony bral odněkud z Amazonu. Upraveno 13. září 2010 uživatelem Jakubisko
Columbus Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Zkus sledovat britskou ebay, nezaplatíš DPH a tím pádem ušetříš 20%.
vojtas Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Moc díky za reakce, nejspíš do toho půjdu.
Lumpy.T Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 hamiltony za slusny ceny ma timeparadise na ebayi, jen je treba davat bacha na clo:)
miccalek Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Co se týče nákupu přes ebay v Singapuru nebo Hong kongu, většina prodejců píšou automaticky na celní prohlášení částku třebas do 100 dolarů, takže teoreticky by to mělo projít přes celnici v klidu. Jenomže celník, i když vidí jasně deklarovanou hodnotu, stejně balík otevře a zašle žádost o doložení účtu o zaplacení (třebas paypal). Takže nakonec musíte stejně přiznat barvu. Jde to obejít tak (jak jsem někde na fórech viděl), že se domluvíte s prodejcem na fiktivní koupi jeho dalších hodinek, právě v ceně do těch 100 dolarů, zaplatíte, on je vám hnedle refunduje a vy máte v záloze nepravou fakturu pro celníky, kdyby náhodou chtěli. Rád bych to někdy zkusil, ale než bych sesmolil něco anglicky, to radši to clo zaplatím
Columbus Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Co se týče nákupu přes ebay v Singapuru nebo Hong kongu, většina prodejců píšou automaticky na celní prohlášení částku třebas do 100 dolarů, Těmto akcím s podceňováním balíků bych se vyhnul. Zásilka se ztratí, Pay-Pal Ti zaplatí 100$, zůstanou Ti oči pro pláč.
miccalek Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 Těmto akcím s podceňováním balíků bych se vyhnul. Zásilka se ztratí, Pay-Pal Ti zaplatí 100$, zůstanou Ti oči pro pláč. Tomu se nevyhneš, když ti to tam prodejce vepíše automaticky. Ale podle mě je to bez rizika, neboť když se balík ztratí, tak budeš na paypalu chtít tu sumu (pokud se bude prodejce zdráhat zaplatit), kterou jsi přes paypal zaplatil a lidi z paypalu nezajímá, kolik si prodejce píše na celní prohlášení.
Columbus Odesláno 16. září 2010 Nahlásit Odesláno 16. září 2010 (upraveno) Tomu se nevyhneš, když ti to tam prodejce vepíše automaticky. Ale podle mě je to bez rizika, neboť když se balík ztratí, tak budeš na paypalu chtít tu sumu (pokud se bude prodejce zdráhat zaplatit), kterou jsi přes paypal zaplatil a lidi z paypalu nezajímá, kolik si prodejce píše na celní prohlášení. Aha. No jo, máš pravdu jsem vůl, ukazuješ jinou platbu nebo ne, teď jsem se do toho nějak zamotal. Upraveno 16. září 2010 uživatelem Columbus
ALLROAD Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 Aha. No jo, máš pravdu jsem vůl, ukazuješ jinou platbu nebo ne, teď jsem se do toho nějak zamotal. Vidím, že raději začnu s koupi u nás 8
nyvla Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Zdravim, mate nekdo zkusenost s nakupem na http://www.windsorjewelries.com Ceny se me zdaji podezrele nizke i na sedy trh a mam obavy, aby to nebyla podvodna stranka.
Josef01 Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 (upraveno) Ano je to podvodná stránka, buhužel originální prodejce s podobným názvem se neumí bránit! Dpolním orig. stránku : http://www.windsorjewelry.com/ Upraveno 17. února 2011 uživatelem Josef01
Entuferus Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Co se týče nákupu přes ebay v Singapuru nebo Hong kongu, většina prodejců píšou automaticky na celní prohlášení částku třebas do 100 dolarů, takže teoreticky by to mělo projít přes celnici v klidu. Jenomže celník, i když vidí jasně deklarovanou hodnotu, stejně balík otevře a zašle žádost o doložení účtu o zaplacení (třebas paypal). Takže nakonec musíte stejně přiznat barvu. Jde to obejít tak (jak jsem někde na fórech viděl), že se domluvíte s prodejcem na fiktivní koupi jeho dalších hodinek, právě v ceně do těch 100 dolarů, zaplatíte, on je vám hnedle refunduje a vy máte v záloze nepravou fakturu pro celníky, kdyby náhodou chtěli. Rád bych to někdy zkusil, ale než bych sesmolil něco anglicky, to radši to clo zaplatím Ja som stale len vytlacil stranku z paypalu a ukazal mu to a vypocital dph podla papiera. A kedze ta stranka je len blbe html, tak neni problem zmenit sumu a vytlacit to s inou sumou - ak sa Vam to oplati, ja som kupoval Seiko 5 a tam ta dph nespravila taku polozku, pri 500 dolaroch uz by to bolo ine
Josef01 Odesláno 18. února 2011 Nahlásit Odesláno 18. února 2011 Miccalek: nevím, ale celnící nejsou idioti a když pominu právní aspekty takového jednání, tak jsem clil řadu věcí, nedávno jeden počítač placený přes eBay. Musel jsem celníkovi předložit číslo aukce a on si předmět dohledal, zkontroloval, stránku vytisknul a přiložil k JCD, takže asi tak...
jackblack Odesláno 20. května 2013 Nahlásit Odesláno 20. května 2013 Trochu to tu oživím. Chtěl bych se zeptat jestli má někdo osobní zkušenost s tímto eshopem: http://www.discountshop.com/ původně asi ten countshop jestli neprodávají padělky apod. Předem díky.
Návštěvník Tygr 98 Odesláno 24. května 2013 Nahlásit Odesláno 24. května 2013 Kámoš tam nakupoval a všechno v pohodě
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se