Kupa54 Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Je tomu devět roků, co jsem pořádal pozůstalost po svém otci a při té příležitosti zjistil, že jeho válečné Omegy zmizely v propadlišti dějin. Ty hodinky ho provázely velkou částí života a já je pamatuji, jak je měl pořád na ruce. Najednou jsem zjistil, že mi scházejí, stejně jako on. Začal jsem je hledat a tohle hledání mě přivedlo po mnoha letech a peripetiích až sem na CHRONOMAG. Otevřel se mi tady nový svět a poznal jsem virtuálně i osobně řadu lidí, jejichž názorů si vážím. Na ?tátovy? Omegy jsem málem zapomněl. Naštěstí existuje Aukro a tam jsem je jednoho dne uviděl. Možná, že už tam byly mockrát, ale tyhle měly i podobnou patinu číselníku. Takže konečně mám hodinky jako táta. Omlouvám se za zdlouhavý úvod, ale tyhle hodinky mají podobný ? rodokmen ? jako ty tátovy. Byly zakoupeny těsně po válce v malém hodinářství v Litoměřicích a měly jen jednoho majitele. Pocházejí z dědictví. Tak dost řečí, raděj dám pár fotek 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Jooooo!!! Muj kluk! Omegy a hezky. SC byla v tu dobu novinka a jeste se moc nepouzivalo. Mas hezkej kousek a s cifernikem by se teoreticky dalo neco delat... Ale ztratily by ono Vintage kouzlo. Strojek vypada dobre, sroubky nejsou ozrane od sroubovaku. Proste, jedna velka gratulace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Mám něco podobného. proběhla u nich " ozdravná kůra", jsou prudce nositelné, ale na mě trochu malé.Pár fotek co spíš škodí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Pavle gratuluju, moc hezky popsanej pribeh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 gratulujem paradicka story Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Vážení kolegové děkuji všem za názory .Patina ciferníku není ve skutečnosti až tak nápadná, spíše odpovídá stáří hodinek.Chybějící výplň rafiček mi dodělá můj dvorní hodinář a myslím, že víc s tím dělat nebudu.Radime, ten tvůj kousek vypadá moc dobře a až zase budou v módě malé hodinky, naděláme s nima ještě parádu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Vezmi je příště s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Moc pěkné Podobné má na prodej hodinář v Poděbradech - s průměrem 38mm 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 velmi pekny pribeh po ktorom by mi nevadil ani mensi priemer nech sluzia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2010 Vezmi je příště s sebou. Rád je vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alojz Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Něco podobného bych si nechal líbit. Krásné hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Krása! A story jak písnička od Fešáků... Tleskám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rednaxela666 Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 velmi pekne, aj kupa aj radimk, uzite si ich :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 ..jojo moc hezká story na začátku, osobně jsem se dostal k hodinkám trochu podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se