Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

že se mi Rolex s červeným nápisem explorer a kartáčovanou lunetou děsně líbí. I ty prťavé 36mm bych unosil. :smile_anim:

Alda: Jsou fakt super, co? :)

Mne se taky moc libi a to nemam obecne mimotovarni tuning moc v oblibe.

Návštěvník Tada
Odesláno

Mne se taky moc libi a to nemam obecne mimotovarni tuning moc v oblibe.

Akorát cena mi přijde lehce brutální... Přičemž klasické Explorery 36mm na kovu mi jsou prostě malé :(

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Ale prdlajs, nejsou male :).

Na ruce vypadají mnohem menší než Nomos Club.

I když já jsem teď neobjektivní, protože nosím většinu času obrovské Seiko Alpinist (38mm) a gigantické Sinny 103St

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Tada
Odesláno

Si myslím, že tím strapem by povyrostly. A je to jak říkáš - velké hodinky zavazí. Sportovní hodinky mají být menší a placaté.

Odesláno

Jj vím. A ty 36ky se mi líbí v normální verzi (ne limitce) ještě víc. Co mě zase hodně štve, ale za to explorer nemůže, je twinlock. Tohle nechápu. Rolex měl dát triplock na všechny modely. Zbytečné by to nebylo. Určitě ne na explorerech, které prezentují jako hodinky pro horolezce a cestovatele. ;)

To si nemyslim, zbytecne by tim nabobtnala korunka a nesedelo by to k relativne drobnemu pouzdru. Navic mi 100 m vodotesnosti v podani Rolexu -- tedy lety proverene Oyster pouzdro -- pripada dostacujici pro jakekoliv aktivity :).
Odesláno

Jj vím. A ty 36ky se mi líbí v normální verzi (ne limitce) ještě víc. Co mě zase hodně štve, ale za to explorer nemůže, je twinlock. Tohle nechápu. Rolex měl dát triplock na všechny modely. Zbytečné by to nebylo. Určitě ne na explorerech, které prezentují jako hodinky pro horolezce a cestovatele. ;)

Já mám twinlock na obou vintage SUBech a myslím, že úplně stačí :) korunka má alespoň správně syrový chod.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...