anthony.rex Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 (upraveno) Venku je hnusně, zamračeno a prší, ale na mém zápěstí svítí takové malé sluníčko Pěknej kousek!!! Doufám, že jsem ti udělal radost:-) Upraveno 16. března 2014 uživatelem anthony.rex
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Pěknej kousek!!! Doufám, že jsem ti udělal radost:-)Čekal jsem že se ozveš jo, mám radost-díky.
Honza.manta Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Pokud si to pamatuji dobře, šel do toho Biges prsama - domníval se totiž, že jsou zlaté. A až po aukci zjistil, že jsou jen pozlacené , přestože to v popisu bylo jasně napsané a na fotkách hodinek logicky chyběl punc.Až historie ukázala, že to je vlastně docela vzácný kousek a že za ty peníze stál.Přesně tak, ale byly ukrutně drahé.Strášo - veliká gratulace!
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Přesně tak, ale byly ukrutně drahé.Strášo - veliká gratulace!Dík až se zase trochu zvetím, budu pátrat po dalších..
Onipep Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Dost dobré, musím zabrat, já už dlouho nic.A ve společnosti ostatních - superJsou ze stejné doby, nebo mladší, do kdy se zlatý primky vyráběli ??Gratulace
straspol Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Dost dobré, musím zabrat, já už dlouho nic.A ve společnosti ostatních - superJsou ze stejné doby, nebo mladší, do kdy se zlatý primky vyráběli ??Gratulace Myslím že jasným vodítkem v této věci je Accutronovo vlákno s čísly strojků.
anthony.rex Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 Čekal jsem že se ozveš jo, mám radost-díky.Dneska mi přiskočilo pár pěkných kousků do ruky......diplomat incabloc, pavouk s kloboučkem, traktory s věnováním, pouzdro na vývozní sporty atd........je toho trochu víc, zase se zadařiloPřesně tak, ale byly ukrutně drahé.Strášo - veliká gratulace!Za kvalitu se platí:-) mimochodem viděl jsi někdy prim sport 2 s rytinou na zadním víčku PRIM 1949?
anthony.rex Odesláno 16. března 2014 Nahlásit Odesláno 16. března 2014 NeTak až to nafotím tak to sem hodím, ať máte co poplivat, dnes se urodilo, koupil jsem pěkný kousky
Jarda_Prim Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Zlaté ani pozlacené nejsou, ale radost mi udělaly taky. Zatím nečištěny a na provizorním pásku. Nedávný úlovek.
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Zlaté ani pozlacené nejsou, ale radost mi udělaly taky. Zatím nečištěny a na provizorním pásku. Nedávný úlovek.Tak to jsou krasavice!!! Zajímavý cifr... Gratuluji!!!
hirsch Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Tak nějak se jich nemůžu nabažit....
seh1 Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 (upraveno) Pěkný a ladí me to k tomu Subaru. Upraveno 17. března 2014 uživatelem seh1
hirsch Odesláno 17. března 2014 Nahlásit Odesláno 17. března 2014 Pěkný a ladí me to k tomu Subaru.Super! klobouk dolů, pán je znalec!
Jan_Jan_2006 Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Super! klobouk dolů, pán je znalec! Když kočíruješ Subaru, tak by jsi měl jíst rýži a na ruce nosit Orienty!!!A jelikož já mám Škodovku, tak mi ty tvoje hodinky pošli...
Borodov Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Tak nějak se jich nemůžu nabažit....20140317_162419.jpg
Jarda_Prim Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Tak to jsou krasavice!!! Zajímavý cifr... Gratuluji!!! Díky, taky jsem nadšenej!
hirsch Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Když kočíruješ Subaru, tak by jsi měl jíst rýži a na ruce nosit Orienty!!!A jelikož já mám Škodovku, tak mi ty tvoje hodinky pošli... Mám jiný řešení: já zůstanu u Subaru a u Primek a ty si můžeš ve Škodovce navlíknout Orienty, nebo popř. Seika a tím zůstaneme oba tak nějak globální
Georgeisin Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Já mám teď na ruce německý hodinky s japonským strojkem, mám to sladěný i s autem, mé v Německu vyrobené auto pohání motor ISUZU Japan made.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se