Petr Svetr Odesláno 13. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2011 Hezký kousek, gratuluji. Ale s tou vodou bych byl asi opatrnější- mě se podařilo přes korunku jedny utopit , ale už jsou po opravě a zas tikaj jak o život . Myslím že to Kouzlo je právě v té originalitě a asi i trošku v té patině způsobené nošením. Taky se mi stalo, že jsem nechal dát jedny PS2 do nerezu a skoro je nenosím. Když do nerezu, tak to chce asi opepřit víc nějakou individualizací . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cofey Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Já tyhle. Po dědovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Hezký kousek, gratuluji. Ale s tou vodou bych byl asi opatrnější- mě se podařilo přes korunku jedny utopit To nebylo schvalne, to byl dusledek 30ti leteho noseni vodotesnych hodinek, dam je radsi testnout a mam v planu dat je na nylon, ten je po namoceni tak hnusnej, ze si budu davat bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Já tyhle. Po dědovi. Pěknej příspěvek na úvod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterr Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 Ja nosím tieto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2011 Na víkend jedny zemědělské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Na víkend jedny zemědělské Ciferník v nádherném stavu, škoda jen toho prasklého sklíčka, jinak ale vypadají jak zcela zrenovované. Můj ciferník je bohužel poškrábaný, nějaký "šikula" asi sundával ručičky... "Traktor" nosím nejradši, byly to moje první Primky, co jsem si sehnal po návštěvě NMnM při loňské dovolené. Tenkrát jsem je sehnal za poloviční cenu, než teď na Aukru panuje... Bohužel mají jen zhruba šestihodinovou rezervu nátahu, což mi stejně stačí, neb jak hodinky často střídám, tak by se mi stejně zastavili, než by se opět dostali na ruku. Dostal jsem je s kovovým tahem, ale teď mám nasazený hnědý kožený pásek a traktoru vážně sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Ciferník v nádherném stavu, škoda jen toho prasklého sklíčka, jinak ale vypadají jak zcela zrenovované. Můj ciferník je bohužel poškrábaný, nějaký "šikula" asi sundával ručičky... "Traktor" nosím nejradši, byly to moje první Primky, co jsem si sehnal po návštěvě NMnM při loňské dovolené. Tenkrát jsem je sehnal za poloviční cenu, než teď na Aukru panuje... Bohužel mají jen zhruba šestihodinovou rezervu nátahu, což mi stejně stačí, neb jak hodinky často střídám, tak by se mi stejně zastavili, než by se opět dostali na ruku. Dostal jsem je s kovovým tahem, ale teď mám nasazený hnědý kožený pásek a traktoru vážně sedí Krásný, toho ciferníku je fakt škoda. Co ho dát na renovaci do Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Dnes po dlouhé době svůj oblíbený bastl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 onedlho sa snad pochvalim aj ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 Krásný, toho ciferníku je fakt škoda. Co ho dát na renovaci do Eltonu? To dělají i v černém? Mám ještě jeden kousek doma, asi si zajede na výlet... Tenhle si nechám tak, jak je, přeci jenom byl první... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 To dělají i v černém? Mám ještě jeden kousek doma, asi si zajede na výlet... Tenhle si nechám tak, jak je, přeci jenom byl první... Dělají. Můžeš si vybrat bílou, černou (bílý nebo zlatý potisk), s datumovkou nebo bez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 A nedělají k tomu i ocelové pouzdro? Na kolik to tak přijde, nemáš kalkulaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2011 (upraveno) A nedělají k tomu i ocelové pouzdro? Na kolik to tak přijde, nemáš kalkulaci? Mají, ten bílý ciferník je v ocelovém pouzdru :-) SZ Edit: doplnění Upraveno 17. dubna 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Moc hezký a zajímavý hodinky, ta renovace vypadá opravdu hezky . To se jim v Eltonu konečně podařilo naleštit celé ocelové pouzdro při zachování ostrých hran? Jediné co mne bije do očí je ta korunka! Na takový krásný hodinky a jistě drahou renovaci je to jako rána pěstí.Tohle mi na Eltonu vadí a přijde mi to jen těžko odpustitelné, zvláště v souvislosti s velkolepými hesly a plány. Jaksi se tam vytratil ten smysl pro detail, což je dost podstatné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Řekl bych, že s korunkama Elton stále tak nějak bojuje, zejména co se renovací a remaků týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Ty černý traktory jsou krásný! Kalibr s datovým věncem tam pasuje bez problémů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2011 Ty černý traktory jsou krásný! Kalibr s datovým věncem tam pasuje bez problémů? Ale který vybrat? :-) Fotky jsou z Eltonu a jak pasují netuším. Bílý ciferník je taky renovace, tak předpokládám že to bude stejný. Přidám poslední variantu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Díky chronokolegovi Kupa54 dnes svoje oblíbené dvojky na tahu mesh Kovotex Trenčín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spinach Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 no nevím .. na gumě jim to asi sluší víc, takový přirozeněnjší.. možná na traktory bude ten mesh bude OK.. ale proti gustu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se