Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Hezký kousek, gratuluji. Ale s tou vodou bych byl asi opatrnější- mě se podařilo přes korunku jedny utopit :rolleyes: , ale už jsou po opravě a zas tikaj jak o život :).

Myslím že to Kouzlo je právě v té originalitě a asi i trošku v té patině způsobené nošením. Taky se mi stalo, že jsem nechal dát jedny PS2 do nerezu a skoro je nenosím. Když do nerezu, tak to chce asi opepřit víc nějakou individualizací :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hezký kousek, gratuluji. Ale s tou vodou bych byl asi opatrnější- mě se podařilo přes korunku jedny utopit

To nebylo schvalne, to byl dusledek 30ti leteho noseni vodotesnych hodinek, dam je radsi testnout a mam v planu dat je na nylon, ten je po namoceni tak hnusnej, ze si budu davat bacha :)

Odkaz ke komentáři

Na víkend jedny zemědělské

Ciferník v nádherném stavu, škoda jen toho prasklého sklíčka, jinak ale vypadají jak zcela zrenovované. Můj ciferník je bohužel poškrábaný, nějaký "šikula" asi sundával ručičky...Posted Image

"Traktor" nosím nejradši, byly to moje první Primky, co jsem si sehnal po návštěvě NMnM při loňské dovolené. Tenkrát jsem je sehnal za poloviční cenu, než teď na Aukru panuje... Bohužel mají jen zhruba šestihodinovou rezervu nátahu, což mi stejně stačí, neb jak hodinky často střídám, tak by se mi stejně zastavili, než by se opět dostali na ruku. Dostal jsem je s kovovým tahem, ale teď mám nasazený hnědý kožený pásek a traktoru vážně sedí Posted Image

post-15382-052171100 1303047973.png

Odkaz ke komentáři

Ciferník v nádherném stavu, škoda jen toho prasklého sklíčka, jinak ale vypadají jak zcela zrenovované. Můj ciferník je bohužel poškrábaný, nějaký "šikula" asi sundával ručičky...Posted Image

"Traktor" nosím nejradši, byly to moje první Primky, co jsem si sehnal po návštěvě NMnM při loňské dovolené. Tenkrát jsem je sehnal za poloviční cenu, než teď na Aukru panuje... Bohužel mají jen zhruba šestihodinovou rezervu nátahu, což mi stejně stačí, neb jak hodinky často střídám, tak by se mi stejně zastavili, než by se opět dostali na ruku. Dostal jsem je s kovovým tahem, ale teď mám nasazený hnědý kožený pásek a traktoru vážně sedí Posted Image

Krásný, toho ciferníku je fakt škoda. Co ho dát na renovaci do Eltonu?

Odkaz ke komentáři

Moc hezký a zajímavý hodinky, ta renovace vypadá opravdu hezky :). To se jim v Eltonu konečně podařilo naleštit celé ocelové pouzdro při zachování ostrých hran?

Jediné co mne bije do očí je ta korunka! Na takový krásný hodinky a jistě drahou renovaci je to jako rána pěstí.

Tohle mi na Eltonu vadí a přijde mi to jen těžko odpustitelné, zvláště v souvislosti s velkolepými hesly a plány. Jaksi se tam vytratil ten smysl pro detail, což je dost podstatné. :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

Ty černý traktory jsou krásný! Kalibr s datovým věncem tam pasuje bez problémů?

Ale který vybrat? :-)

Fotky jsou z Eltonu a jak pasují netuším. Bílý ciferník je taky renovace, tak předpokládám že to bude stejný.

Přidám poslední variantu

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...