mischa Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 ty vínové na Aukru jsou poskládané, nemají svítící ručky, to je jen bílá barva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 ty vínové na Aukru jsou poskládané, nemají svítící ručky, to je jen bílá barva.... Přesně tak, typoval bych na lak na nehty, ten pěkně drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) ty vínové na Aukru jsou poskládané, nemají svítící ručky, to je jen bílá barva.... Díky za upozornění, teď jsem si při detailní prohlídce fotky taky všimnul! Každopádně jsem zvědav, kam se až vyhoupne jejich cena Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem hirsch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Dárek od kolegy z práce (ať se tady jen nesportuje :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 ty vínové na Aukru jsou poskládané, nemají svítící ručky, to je jen bílá barva.... Jak to můžeš poznat podle fotky? Můžou být opravované luminiscenční barvou, každý zručnější hodinář ti to udělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Jak to můžeš poznat podle fotky? Můžou být opravované luminiscenční barvou, každý zručnější hodinář ti to udělá. I to je možné, ale každopádně jsou opravované a ta bílá výplň bije do očí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Dneska zase Accutrony, ale co mě potěšilo, je lahvinka Armagnacu, která mi dorazila. Je stejně stará, jako já. Už se těším na večer, až ji ochutnám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Sorry, místo "Co máte dnes na ruce" jsem to dal do "Primky na ruce". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 6. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) Dárek od kolegy z práce (ať se tady jen nesportuje :-). Moc pěkné! Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 lepsi remen nemam ..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Jak to můžeš poznat podle fotky? Můžou být opravované luminiscenční barvou, každý zručnější hodinář ti to udělá. Ano, mohou být opravované luminiscenční barvou, ale ta nebývá bílá lesklá a na sportech už vůbec ne. Takže to tam nepatří. A myslím, že je škoda otravovat dobrého hodináře s výplní ruček, když to tady umí skvěle a jednoduše hromada normálních lidí...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Ano, mohou být opravované luminiscenční barvou, ale ta nebývá bílá lesklá a na sportech už vůbec ne. Takže to tam nepatří. A myslím, že je škoda otravovat dobrého hodináře s výplní ruček, když to tady umí skvěle a jednoduše hromada normálních lidí...... Tyhle jsem opravoval, poznáš, které ručky jsou originál a které opravené? Luminiscenční jsou všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 (upraveno) Tyhle jsem opravoval, poznáš, které ručky jsou originál a které opravené? Luminiscenční jsou všechny. U těch prvních zleva na druhém obrázku, to jsou PS1 s lunetou a ciferníkem z PS2? Upraveno 6. ledna 2011 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Tyhle jsem opravoval, poznáš, které ručky jsou originál a které opravené? Luminiscenční jsou všechny. Já to tipuju následovně: na 1. obrázku jsou to ty úplně vlevo a potom ty nahoře na 2. obrázku oboje dole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 U těch prvních zleva na druhém obrázku, to jsou PS1 s lunetou a ciferníkem z PS2? To jsou moje osobní bastly. Základ je PS2 - ubroušené pouzdro a znovu nachromované. Toto je jejich finální verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2011 Jo, už to tu jednou bylo, tak to nechci dohledávat. Jinak to podle těchto fotek nepoznám, všechno je to dobrý. Mě se moc líbí to ubroušené pouzdro z dvojek, to je fakt frajeřina. U těch ruček vidím jediný problém, nepůsobí dobře, když indexy mají jiný odstín, než ručky. Mám vícero sportů, kde bych chtěl svítící ručky, ale ty původní mají shodnou barvu s indexy na cifru, tak to raději nechám být. Nesvítí, ale je harmonické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 7. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2011 To jsou moje osobní bastly. Základ je PS2 - ubroušené pouzdro a znovu nachromované. Toto je jejich finální verze. Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 tyto ve zkušebním provozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Orlando: Ty bastlyjsou fakt superkousek, předčil jsi originál...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2011 Orlando: Ty bastlyjsou fakt superkousek, předčil jsi originál...! Cokdybych je poslal do Eltonu jako předlohu pro sériovou výrobu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se