Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Je tam kalibr 68. Teď jdou 2ks na aukru....

Už jsem si to dal do sledování, jsem zvědav, jak se budou prodávat, nepatřím k těm, kteří by je rozbíjeli, ale zároveň patřím k těm, kteří je nemusí vlastnit (i když mám všechny ostatní PRIMKy moooc rád) Posted Image

Odesláno

Sledujeme je asi všichni, řekl bych, že jsme je dost zpopularizovali, předtím jsem je v na aukru nikdy neviděl...

Cena mě zajímá, ale obávám se, že reálná nebude.

Odesláno

Cena mě zajímá, ale obávám se, že reálná nebude.

Jde o to co si představuješ pod pojmem reálná cena.Já myslím že právě naopak zrovna Aukro ukáže jaká je reálná cena protože jí určují sami lidé.Když odnesete hodinky do bazaru reálnou cenu nezjistíte.
Odesláno

Vážení, mám prosbu. Rozhlížím se tady díky tomu, že mi můj otec nedávno věnoval jedny hodinky. Co jsem tady vyčetl, tak se jedná asi o kalibr 68. Trochu jsem je vyleštil, nechal opravit a přidal pásek. V současné době si však nevím rady, jestli to nebyla chyba. V mých vzpomínkách ty hodinky otec nosíval s tahem. Zvažuju, jestli by nakonec nevypadaly líp, pokud by se mi povedlo nějaký tah ve stejné barvě sehnat. Dost tuhle variantu zavrhujete a tak se nemůžu rozhodnout. Zkusíte mi prosím někdo poradit všechna pro a proti? Chtěl by je nosit jen u zvláštních příležitostí k saku a podobně. Dík za ochotu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a abych naplnil motto tohoto tématu

Omlouvám se za kvalitu fotografií. Je to mobil.
Odesláno

Dneska zakoupeny od váženého člena V79, tímto mu velice děkuji... Jsou nádherné, ale časem je čeká renovace v Eltonu...

Tož gratuluju. Ale na renovaci mi jich přijde škoda, zase tak špatně nevypadají. To se určitě nějaké vraky tak okolo pětikila na renovaci někde objeví.

Odesláno (upraveno)

Tož gratuluju. Ale na renovaci mi jich přijde škoda, zase tak špatně nevypadají. To se určitě nějaké vraky tak okolo pětikila na renovaci někde objeví.

Taky si myslím já by jsem si je taky nechal tak jak jsou.Na renovaci v Eltonu stačí pouze třeba jen nefunkční strojek.Tady máš kus k renovaci :cheers:

http://opera.aukro.cz/prim-sport-i-gen-i1428835264.html

Upraveno uživatelem mildafleck
Odesláno

Dneska zakoupeny od váženého člena V79, tímto mu velice děkuji... Jsou nádherné, ale časem je čeká renovace v Eltonu...

Bezva! K renovaci dáme osobní řeč, určitě bude provedena maximálně citlivě!

Odesláno

Bezva! K renovaci dáme osobní řeč, určitě bude provedena maximálně citlivě!

Také provádíš renovace? :)

Jinak v tomto případě stačí nová luneta a korunka.

Odesláno

Také provádíš renovace? :)

Jinak v tomto případě stačí nová luneta a korunka.

Jasně, rozhodně zachovat původní ciferník + ručky

Odesláno (upraveno)

Tím jsem myslel, jestli nabízíš servis konkurenční k Eltonu :)

To rozhodně ne!!!!!!!!!!!!!! Tím bylo myšleno "pokecání" na téma renovace!

EDIT: překlep

Upraveno uživatelem hirsch
Odesláno (upraveno)

Já dnes tyhle primácké rolexky :-)

Pozoruhodný je na nich tah - trenčínský zlatý mesh...

Když Trenčín, tak Trenčín :) . Prohrábl jsem svůj pytel s odloženými zbytky a objevil 3 různé pásky Kovotex Trenčín - všem známý stříbrný článkový, dále v málo vídané zlaté verzi a nakonec stříbrný mesh dámský, který jsem původně považoval za nějakou Čínu. Vyražený nápis Trenčín mě ale vyvedl z omylu. Asi to zařadím mezi dobové reáliea a najdu jim důstojnější místo někde na hodinkách :D .

Upraveno uživatelem stanik73
Odesláno

Nedávno koupené od váženého člena fóra, 90min práce filcovým válečkem na nástroji Dremmel a s diamantovou pastou hrubosti 0,5 (taktéž zakoupená na fóru). Původní stav se dá najít v sekci Prodáno - PRIM 2000....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...