kadakii Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Paráda, jezdíš surf nebo windsurf? Kde to jsi?Chytam vlny, vitr nechavam pro starsi Jsem na Sri Lance, uz jsem na par mistech byl, ale tady je to raj.... Kuciiii ja Vas mam rad vsechny tady to cloveka zmeni. Do vody ale nesly, nemam je pretesneny, jsou to sice otloukanci, ale voda ne, staci ta vlhkost tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
MaraThon Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2015 Vlasto užívej a foť s hodinkama i bez. Je co :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Nejaky meeting nebo co, tak slusne hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vasa22 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Melly: ...sakra, a to jsem si myslel, ze budu mit hezkej den... :D
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Včera jsme si o nich povídali v hospodě ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Melly Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Včera jsme si o nich povídali v hospodě ... DSC_0042.jpgPekne, je treba je obcas provetrat!
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Včera jsme si o nich povídali v hospodě ... DSC_0042.jpgAž tě přestanou bavit, tak...Však víš a můj "mejl" máš!
Berny Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Můj dnešní úlovek :3 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EngineerHack Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 (upraveno) V tomto momente mi to doniesol kurier.Este som stihol nahodit custom made strap by majster Zrno a tesim sa jak male decko.To je laska na prvy pohlad a uz teraz viem ze su to definitivne hodinky na zivot ELTON urobilo suprovu pracu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. prosince 2015 uživatelem EngineerHack
jožko Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milan Praha Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Vánoce ... čas vytáhnout mazlíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jörg8X Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Nápodobně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslav5 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Včera jsme si o nich povídali v hospodě ... DSC_0042.jpgčo dodať, nádhera
jožko Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2015 Dnes.Pohľad na Rákoň a Volovec z poľany Chocholovskej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se