radouz Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Paráda, jezdíš surf nebo windsurf? Kde to jsi?Chytam vlny, vitr nechavam pro starsi Jsem na Sri Lance, uz jsem na par mistech byl, ale tady je to raj.... Kuciiii ja Vas mam rad vsechny tady to cloveka zmeni. Do vody ale nesly, nemam je pretesneny, jsou to sice otloukanci, ale voda ne, staci ta vlhkost tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Vlasto užívej a foť s hodinkama i bez. Je co :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 16. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2015 Jasna vec, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Nejaky meeting nebo co, tak slusne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Melly: ...sakra, a to jsem si myslel, ze budu mit hezkej den... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Včera jsme si o nich povídali v hospodě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Včera jsme si o nich povídali v hospodě ... DSC_0042.jpgPekne, je treba je obcas provetrat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Včera jsme si o nich povídali v hospodě ... DSC_0042.jpgAž tě přestanou bavit, tak...Však víš a můj "mejl" máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Můj dnešní úlovek :3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 (upraveno) V tomto momente mi to doniesol kurier.Este som stihol nahodit custom made strap by majster Zrno a tesim sa jak male decko.To je laska na prvy pohlad a uz teraz viem ze su to definitivne hodinky na zivot ELTON urobilo suprovu pracu. Upraveno 18. prosince 2015 uživatelem EngineerHack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Dnes "skorodiplomat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Vánoce ... čas vytáhnout mazlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 to se povedlo :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav5 Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Včera jsme si o nich povídali v hospodě ... DSC_0042.jpgčo dodať, nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 20. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2015 Dnes.Pohľad na Rákoň a Volovec z poľany Chocholovskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se