Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od r. 05 mam cierne T-Touch Titanium, prva generacia. Perfektny a presny chod. Nedavno mi odpadlo z nicoho nic stredne tlacidlo T cim sa pokaslala aj funkcia taktilneho displeja a zvysnych dvoch tlacidiel. U Hanaka v Brne mi oznamili, ze oprava bude za 8000 kč , udajne je nutna vymena vsetkeho - sklicko a jeho tesnenie, strojcek, baterka a oprava bude trvat cez 2 mesiace .

Mate niekto s nimi nejaku skusenost? Niekde na fore som cital, ze su sice autorizovani pre Tissot, ale tahaju od zakaznikov peniaze, ako sa len da.

Odesláno (upraveno)

Odporučil by som ti ísť ešte do iného servisu (link na Tissot Stores) a zistiť, koľko by za opravu pýtali oni.

Na Slovensku sú dva servisy alebo skús niečo v Rakúsku.

Nechápem, prečo chcú vymeniť aj sklíčko a celý strojček...??? :sad01_anim:

Na tomto fóre je toho veľa napísané o servise Hanák -> daj si to vyhľadať.

Môžeš sem hodiť nejaké foto, ako vyzerá to poškodenie?

Ahoj.

Upraveno uživatelem sharz
Odesláno

Na Slovensku vysla kalkulacia na cca 240 EUR, co je asi o 2 tis Kč. menej. Tissot v Le Locle /CH/ mi tvrdi, ze ceny si nastavuju ich agenti sami aze oni nemaju pravo do ich bussinesu zasahovat. Umoznili mi opravu aj u nich do 4 tyzdnov po diagnostike, postovne 35CH. Asi to skusim tam.

V podstate len vypadlo stredne tlacidlo T a tym sa vsetko pokaslalo, okrem casu. Ale neda sa nic nastavit

Odesláno

Já bych ti radil, si k ceně opravy něco přihodit a koupit funglovky Experty a tyhle hoďit do popelnice:-(ano, je to smutný příběh,ale je to tak. Dnes Experty začínají někde okolo 14.OOO,-Kč a je to nebe a dudy - nový kalibr, kryt na šroubech , vodotěsnost, podsvícení a více funkcí a hlavně kvalita. První T-touch byl celkově nepovedený, opravíš je a za rok či dva budeš mít jinej problém" Až 80% produkce byla poruchová, buď tád, že ti drželi 5 let.

• Dát hlas 2
Návštěvník pitrs182
Odesláno

Já bych ti radil, si k ceně opravy něco přihodit a koupit funglovky Experty a tyhle hoďit do popelnice:-(ano, je to smutný příběh,ale je to tak. Dnes Experty začínají někde okolo 14.OOO,-Kč a je to nebe a dudy - nový kalibr, kryt na šroubech , vodotěsnost, podsvícení a více funkcí a hlavně kvalita. První T-touch byl celkově nepovedený, opravíš je a za rok či dva budeš mít jinej problém" Až 80% produkce byla poruchová, buď tád, že ti drželi 5 let.

S tímhle se nedá dělat nic jiného, než souhlasit. Měl sem možnost vyzkoušet v praxi jak první řadu, tak druhou, jejíž sem majitelem, a je to skutečně velký rozdíl. Opravdu nemá smysl dávat takové penízky za opravu problému, který se může opět kdykoliv objevit. Holt chybami se Tissot učí :smile_anim:
  • Dát hlas 1
Odesláno

Chlapi, diky za postrehy. Priznam sa, ze to bola jedna z variant. Kamos kupil vyhodne nove Experty na Ebay.co.uk na moje doporucuje a teraz mi furt dakuje, ze to bola dobra volba.

T-Touch su a ostanu mojou prvou srdcovou zalezitostou, boli so mnou vsade, kde sa len dalo, pokrstil som ich na horach aj pod morom, teda riadne a vzdy ficali na 110% . Myslim, ze neexistuje alternativa takto vydarenych multifunkcnych strojcekov na ruku odhliadnuc od Suunta a Polaru, kt. su skor pocitace

Nuz, asi ste ma presvedcili. Skusim sa poobzerat po Expertoch. Verim, ze casom si dozicim aj vyssiu ligu ,aj ked bez funkcii :smile_anim:

Odesláno

Ako už chalani hore napísali...choď do tých Expertov. Sú to super hodinky na cesty-necesty. :smile_anim: Používam ich na outdoor a cyklistiku a maximálna spokojnosť. Keď chceš, tak si môžeš prečítať moju recenziu...link

Potom sa pochváľ a hoď sem nejaké foto.

Ahoj

• po měsíci...
Odesláno

Zdravím, dnes mi zničeho nic přestala na T-touch titanium (koupeno 2007) fungovat dvě místa na dotykovém sklíčku. Jednak teploměr, což bych oželil, ale nejde ani prostředek, což je celkem nepříjemné. A tak se chci zeptat, než to někam pošlu, jestli se vám to někomu stalo a případně kde byla závada a kolik stála oprava. Tissotky jsem dostal před třemi lety darem a představa nějakých 8 kkč bouchnutých za opravu mne vrácí opět ke Casiu či podobným značkám :unsure:. Předpokládal jsem, že hodinky za více jak 20 tisíc při slušném zacházení vydrží víc... Díky za případnou reakci.

• po měsíci...
Odesláno

Mimochodom moj problem sa vyriesil obycajnym odstraneni baterky a jej znovuzalozenim v domacich podmienkach. Hodinky idu ako nove, akurat potrebujem vymenit tlacitko.

Takyto primitivizmus, ako vybrat baterku a zistit, co to urobi, by mohol snad napadnut aj autorizovaneho servismena v Brne, nie????????????????? Namiesto toho sa servisak pozrie na hodinky, potlaci vsetky tlacitka, odklopi dynko a da ho spat s tym, ze je treba vymenit vsetko okrem puzdra, sumicka sa vysplha na 8 tis., zakaznik ma byt happy a oni samozrejme este viac, ako vyborne vec diagnostikovali a opravili a zarobili.

Do riti, to je uroven autorizovaneho servisu...??

Odesláno

Když jsem koukal na ty fotky, tak je tam zlomené to táhlo mezi tlačítkem a strojkem. Vím že se zlomená hřídel dá nastavit, největší problém asi bude dostat ven ten zalomenej zbytek táhla z toho tlačítka. Ale i tak si myslím, že se tady najdou hodináři, co by si s tím nějak poradili. Jdi do vlákna týkajícího se oprav a vznes tam dotaz. Třeba se zadaří.

Odesláno

Hodinky som kompletne rozobral a vybral strojcek, zvysok zalomeneho tlacitka som odstranil, takze je tam otvor. Dal som to hodinarovi, kt. vie zohnat origo nahradne tlacitko, takze urcite budu zase ficat po starom. Akurat musim rozlestit sponu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...