straspol Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Krásný kukadla ......mi povídej... jenže nemůžem vymyslet pořádný jméno. Navrhoval jsem Django a nebo Sinuhet, ale doma jsou z toho rozpačitý a D¨Artagnan se taky neujal.
Sweden Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Frostie > tak Bubu je dobrej čert ... Vypadá že má kratší a černý chlup, tak to je částečně dobrý, to naše nebožka Sherina je tahala po zemi a srst byla bílá, od té doby doma "chlupatici" nechci.
Sweden Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Straspol > pokud má být Django jako ten nespoutaný Django tak je to pecka jméno, až trochu povyroste tak ti svojí nespoutanost určitě dokáže, už teď mu to kouká z očí
Tomas_2002 Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 ...mi povídej... jenže nemůžem vymyslet pořádný jméno. Navrhoval jsem Django a nebo Sinuhet, ale doma jsou z toho rozpačitý a D¨Artagnan se taky neujal. Django mi přijde super. Zvlášť když vypadá jako kdyby přiběhl z Afriky :-)
Sifon Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 ...mi povídej... jenže nemůžem vymyslet pořádný jméno. Navrhoval jsem Django a nebo Sinuhet, ale doma jsou z toho rozpačitý a D¨Artagnan se taky neujal. U nás kotě dostalo jméno po 14ti dnech podle toho jak se projevovalo. Pořád lezla do koupelny a tam hulákala. Nebo na balkon kde je ozvěna....jmenuje se Banshee
orol Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 ...mi povídej... jenže nemůžem vymyslet pořádný jméno. Navrhoval jsem Django a nebo Sinuhet, ale doma jsou z toho rozpačitý a D¨Artagnan se taky neujal.tak krásný jména a nic? Z toho kouká nějaký Fousek, Tlapka nebo Klubíčko
Sweden Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Pánové nechtěl by někdo pro svého chlupatého mazlíka pěkný škrábadlo? Nějak se nám ty kravinky pro číču doma sešly a už to není kam dávat Nechci tady z toho dělat inzerci, ale dovolil bych si to tady nabídnout z první, cena byla nějakých 650,-Kč, nechal bych já nevím, 300,-Kč je to moc? Teda když to vůbec bude někdo chtít Škrabadlo: celková výška 67cm, spodní bouda 37x37cm, otvor 27x18cm, vrchní sedátko 31x31cm, škrabací tyč výška 40cm. Upraveno 1. září 2017 uživatelem Sweden
laskajefajn Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Kluci poradte me.Mame doma kocku asi 4 roky starou a ted zena zachranila maleho kocourka kteremu je cca 3 mesice.Bohuzel se spolu nesnesou.Starsi kočka na nej porad syči a ten maly i přesto ji pořad provokuje. Co s tim? Mate s tim nejake zkušeností? Je nekdo kdo kam se da třeba obratit pro radu?
Moty Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 máme to samý, k nám přišel kocour loni v dubnu, bylo mu tak 8 měsíců a prohání naše 2 kočky každej den, oni na něj zasyčej, když je už moc sere, ale po ránu se dycky vočuchaj, což prej značí náklonnost, takže asi není potřeba nic řešit
straspol Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 klid, je to normální reakce. Mazlete starousedlici ať ví že je milovaná. Ono se to poddá.
Sweden Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Asi tak, chce to více času a nedělat ukvapené závěry po pár dnech týdnech
Sweden Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Poprvé v životě jsem viděl spát kočku s otevřenýma očima, a nebo to na mě hrála, ale byla normálně tuhá a ani se nehla ....
Sweden Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 No a pak šla na lov a potém pohodička ...
laskajefajn Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Když ten stav ale trva už tri mesice.Nevim ale podle me uz spolu moc kamaradit nebudou.
Frantik Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Nekdy si to proste nesedne, to je potreba rict. Kdybych nasi Máně prinesl jinou kočku, tak by se posrala - staci, ze jsem ji ted prinesl domu mimino a uz to tost nelibe nese :-)
Sweden Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 (upraveno) Aha, já sem pochopil že kotěti jsou 3měsice a že jste ho teď nebo max. před pár dny dovalili dom. Jestli na něj prská 3měsíce tak to už je celkem dlouhá doba aby si zvykla, jestli ona nebude tak trochu nesnášenlivá hysterka Ještě bych tomu chvilku dal, nebo co máte v plánu udělat jinak s kotětem, máte ho kam/komu když tak dát? Upraveno 1. září 2017 uživatelem Sweden
straspol Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Když ten stav ale trva už tri mesice.Nevim ale podle me uz spolu moc kamaradit nebudou.Nemusí se kamarádit, ze začátku stačí respekt. Pokud nedochází třeba ke změně návyků (jako že by místo do záchůdku začala močit na postel) je to v poho. Chce to čas. Kotě se trochu vyřádí a uklidní, stará ho bude mít ráda- bude mít rozptýlení.
straspol Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Poprvé v životě jsem viděl spát kočku s otevřenýma očima, a nebo to na mě hrála, ale byla normálně tuhá a ani se nehla ....Safra, v jakém světle jsi to fotil ?
straspol Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Jo- a Django se ujal. Bude to pěknej kuliferda...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se