Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Frostie > tak Bubu je dobrej čert ... :)

Vypadá že má kratší a černý chlup, tak to je částečně dobrý, to naše nebožka Sherina je tahala po zemi a srst byla bílá, od té doby doma "chlupatici" nechci.

Odesláno

Straspol > pokud má být Django jako ten nespoutaný Django tak je to pecka jméno, až trochu povyroste tak ti svojí nespoutanost určitě dokáže, už teď mu to kouká z očí :)

Odesláno

...mi povídej... jenže nemůžem vymyslet pořádný jméno. Navrhoval jsem Django a nebo Sinuhet, ale doma jsou z toho rozpačitý a D¨Artagnan se taky neujal.

Django mi přijde super. Zvlášť když vypadá jako kdyby přiběhl z Afriky :-)

Odesláno

...mi povídej... jenže nemůžem vymyslet pořádný jméno. Navrhoval jsem Django a nebo Sinuhet, ale doma jsou z toho rozpačitý a D¨Artagnan se taky neujal.

U nás kotě dostalo jméno po 14ti dnech podle toho jak se projevovalo. Pořád lezla do koupelny a tam hulákala. Nebo na balkon kde je ozvěna....jmenuje se Banshee  :D

Odesláno

tak krásný jména a nic? Z toho kouká nějaký Fousek, Tlapka nebo Klubíčko ;)

Odesláno (upraveno)

Pánové nechtěl by někdo pro svého chlupatého mazlíka pěkný škrábadlo? Nějak se nám ty kravinky pro číču doma sešly a už to není kam dávat :)

Nechci tady z toho dělat inzerci, ale dovolil bych si to tady nabídnout z první, cena byla nějakých 650,-Kč, nechal bych já nevím, 300,-Kč je to moc? Teda když to vůbec bude někdo chtít :)

Škrabadlo: celková výška 67cm, spodní bouda 37x37cm, otvor 27x18cm, vrchní sedátko 31x31cm, škrabací tyč výška 40cm.

post-55640-0-31947900-1504251802_thumb.jpg

post-55640-0-30259700-1504251829_thumb.jpg

post-55640-0-45127700-1504251854_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Sweden
Odesláno

Kluci poradte me.Mame doma kocku asi 4 roky starou a ted zena zachranila maleho kocourka kteremu je cca 3 mesice.Bohuzel se spolu nesnesou.Starsi kočka na nej porad syči a ten maly i přesto ji pořad provokuje. Co s tim? Mate s tim nejake zkušeností? Je nekdo kdo kam se da třeba obratit pro radu?

Odesláno

máme to samý, k nám přišel kocour loni v dubnu, bylo mu tak 8 měsíců a prohání naše 2 kočky každej den, oni na něj zasyčej, když je už moc sere, ale po ránu se dycky vočuchaj, což prej značí náklonnost, takže asi není potřeba nic řešit

Odesláno

Nekdy si to proste nesedne, to je potreba rict. Kdybych nasi Máně prinesl jinou kočku, tak by se posrala - staci, ze jsem ji ted prinesl domu mimino a uz to tost nelibe nese :-)

Odesláno (upraveno)

Aha, já sem pochopil že kotěti jsou 3měsice a že jste ho teď nebo max. před pár dny dovalili dom.

Jestli na něj prská 3měsíce tak to už je celkem dlouhá doba aby si zvykla, jestli ona nebude tak trochu nesnášenlivá hysterka  :)

Ještě bych tomu chvilku dal, nebo co máte v plánu udělat jinak s kotětem, máte ho kam/komu když tak dát?

Upraveno uživatelem Sweden
Odesláno

Když ten stav ale trva už tri mesice.Nevim ale podle me uz spolu moc kamaradit nebudou.

Nemusí se kamarádit, ze začátku stačí respekt. Pokud nedochází třeba ke změně návyků (jako že by místo do záchůdku začala močit na postel) je to v poho. Chce to čas. Kotě se trochu vyřádí a uklidní, stará ho bude mít ráda- bude mít rozptýlení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...