Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, ragu napsal:

Na to odpovím vlastní fotkou z jedné údržbové session.

image.thumb.jpeg.9bac75132c2a5062d4bdd7360ca47f30.jpeg

S tím už by se dalo jít na trh ….. napěchovat do bavlněných sáčkú a prodávat motoristúm jako udpuzovač kun do motoru…… jestli máte ještě psa, tak namíchat🥳✌️ nebo protřepat - nemíchat ….. jak zní ten recept😎

Odesláno
Před hodinou, ragu napsal:

Naše dítě skoro bleje bezoary

Byly jste s ním už na veterině ? Nebo zatím furt jen pediatr? Jestli je to děvče, tak pozor na film Catwoman 😁🥳✌️

Odesláno
Před hodinou, OndraPod napsal:

Na to si prostě zvykneš, chlupy na zemi, chlupy na oblečení, chlupy v jídle 😆

U nás zatím jen chlupy z té světlé a ze psa….. ta černá asi nepouští, nebo jen nejsou vidět✌️😁

Odesláno
před 2 minutami, FantasticFabio napsal:

U nás zatím jen chlupy z té světlé a ze psa….. ta černá asi nepouští, nebo jen nejsou vidět✌️😁

Současné zdroje chlupů zde! 

IMG_1813.jpeg

• Like 3
Odesláno

Jo a pokud máš doma dost skleněný plochy , nezapomeň že jsou odpočívadla na přísavky 🥳 jo a ta černá furt něco někde koupe…. Vana, psí miska s vodou , sklenice s vodou na stole, kočičí miska s vodou, nebo dřez…..:

IMG_3518.jpeg

IMG_3516.jpeg

• Like 3
  • Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)
před 7 hodinami, FantasticFabio napsal:

Jo a pokud máš doma dost skleněný plochy , nezapomeň že jsou odpočívadla na přísavky 🥳 jo a ta černá furt něco někde koupe…. Vana, psí miska s vodou , sklenice s vodou na stole, kočičí miska s vodou, nebo dřez…..:

IMG_3518.jpeg

IMG_3516.jpeg

Krásný, ale já mám zevnitř žaluzie 😞 zasíťoval jsem balkón a čekám, kdy vleze Černobyl do napušťené vany, už si chodí mýt packy a když je někdo ve vaně, chodí po rantlu a sahá na to, co vykukuje - koleno, hlava

Upraveno uživatelem Irwinek
Pravopis
  • Haha 1
Odesláno
před 6 minutami, Irwinek napsal:

Krásný, ale já mám zevnitř žaluzie 😞 zasíťoval jsem balkón a čekám, kdy vleze Černobyl do napušťené vany, už si chodí mýt packy a když je někdo ve vaně, chodí po rantlu a sahá na to, co vykukuje - koleno, hlava

S těma “ trubkama “ je prostě sranda✌️

Odesláno
před 8 hodinami, FantasticFabio napsal:

IMG_3518.jpeg

IMG_3516.jpeg

To je super nápad, ale nevím jestli by to tu naši 9kg příšeru udrželo 🤔😆

• Like 1
Odesláno
Před hodinou, OndraPod napsal:

Kočkostrom jsem jim vyrobil cca 10 let zpátky 😉

IMG_20250909_092507.thumb.jpg.562b770ecbe056cffcd74718d62ae51a.jpg

Šikovnej kluk , tebe myslím ! Já taky udělal strom ale už po púl roce zel prázdnotou🙈takže rozebrat a vymyslet jinou alternativu….. nejdřív sem přehodil deku přes orbitrek + malý škrabadlo ….. což se manželce moc nezamlouvalo, no a pak nastaly nákupy v zoohitu …..

Odesláno
před 3 hodinami, OndraPod napsal:

To je super nápad, ale nevím jestli by to tu naši 9kg příšeru udrželo 🤔😆

Jóóó když máte doma rysa , tady je to holt s nosností vošajstlich 🤪😁🥳✌️

• Haha 1
Odesláno
před 2 hodinami, ZJ napsal:

Máňa,akvarijní postrach 😀

IMG_1535.thumb.jpeg.7d6f60dda2df53dd139a463200bfdf37.jpeg

Máňa si napsala Ježíškovi o šnorchl, že jo ?! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...