Arkham Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Co jsem slysel od myslivcu kuna s kockou bojuje jen kdyz je napadena jinak se ji vyhne,nechce riskovat zraneni.Ranena selma je omezena v lovu tak se pry snazi konfliktu s jinou selmou vyhnout.Tohle bych videl spis setkani se psem.
Sifon Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Potřebuji poradit-chci si pořídit kočku, samota mi moc nesedí a tak bych rád nějakého spolubydlícího Jde o to, že mám objednaný nový gauč a bohužel jak je dnes moderní, je z části kozenkový. A zde je ten problém, nerad bych, aby mi ho kočičák hned zlikvidoval. Dá se tomu nějak zabránit, nebo raději objednat bezkoženkový? Hele, to máš ve finále úplně jedno Stejně na tom bude řádit jak Švéd na Karlově mostě. Pokud přehoz tak ho musíš vymyslet tak, aby ani kousek nikde nekoukal. Hlavně rohy. A stejně to neohlídáš
Návštěvník Zmizík Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Ale zase se z ty kozenky budou dobre utirat chcanky.
Sweden Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 jupííí.... tak jsme po třech dnech zase kompletní, sice dost umouněný ale na to prdí pes, vypadá jako když byla zavřená někde na uhlí, a sousedovi ho tuším nějak nedávno dovezli a pak odjel pryč a dneska přijela jeho stará která tam moc nejezdí, tak asi vypustila naší šelmu na světlo boží, spadl mi kámen ze srdce rovnou do trenek, už jsem moc nedoufal Jinak nová paní domu britka Bibi se má směle k životu, ráno mě probudí a chce dělat kraviny, pak dá snídani a jde chrápat, nejvíc energie a lumpáren dělá od 21 do 23h, to já bych už zase vcelku rád i chrápal ale ona je jinýho názoru. A nová sedačka, někde uskladnit a nechat si starou, když jí bude chtít mít místo škrábadla tak jí stejně nezabráníš, jsou to pěkný mršky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arkham Odesláno 30. července 2017 Nahlásit Odesláno 30. července 2017 Tak sláva -u nás bývá taky poplach když se kočky dlouho nevrací.To se pak bere Nitecore,lítá sem tam pro srandu sousedům aby se šelma po hodině vynořila z naprosto nečekané strany a pár metrů od baráku.Ale o pár koček už jsme taky přišli...
Sifon Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Hurá. Dobré zprávy po ránu potěší. A máš pravdu, vypadá, jako by to uhlí skládala
orol Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Taky pátrám po sklepích, když se ráno kočky nehlásí u dveří (nebo u okna ). Budete tu uhlobaronku koupat?
Sifon Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Teď mě ještě napadlo...kdo z milovníků koček nezná Simon´s Cat? https://www.youtube.com/results?search_query=simon%27s+cat Důležité hlavně pro ty, kteří váhají nad tím jestli si kočku pořídí a potřebují popostrčit. Po shlédnutí si většinou pořídí krokodýla.
Sweden Odesláno 31. července 2017 Nahlásit Odesláno 31. července 2017 Taky pátrám po sklepích, když se ráno kočky nehlásí u dveří (nebo u okna ). Budete tu uhlobaronku koupat? Nejsem masochista:), jako kdyby to byla druhá tak OK, to je takový troubelin a nechala by na sobě dříví stipat, ale tahle by mě asi slušně zrychtovala, takže to nechám pro jistotu pouze na ní, však ono ono jednou zaprší
Sweden Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) Pánové, potřeboval bych poradit od zkušenějších, naše Bibi se již plně aklimatizovala a dává to dosti najevo , přes den toho dost prochrápe, což je u kotěte samozřejmost, přes den si hraje normálně, pak se nadlábne kolem 21/22h udělá šišku/y, pak chvilku lehne ale kolem půlnoci začne dělat strašněj brajgl, prostě takový ty záchvaty, lítaní po bytě, lezení na cokoliv, pak jde jít, pak mě budí v posteli protože si chce hrát a dělá prostě bordel že člověk zamhouří oko tak na 3hoďky, kolem 5h ráno jí to přejde a jde spát Takže rada, chvilku to vydržet ono jí to přejde? (což si fakt nemyslím a nejspíš to ani psychicky nevydržíme), dát jí samotku? (což se mi moc nechcem, přeci jenom jí máme chvilku a je to kotě, nechci v ní probudit jakousi nenávist) nebo jak co nejšetrněji postupovat? Dnes jsem nechal otevřené všechny dveře krom do obýváku, bylo to lepší ale stejně si neodpustila svoje oblíbené noční sprinty po chodbě apod, všude plovoučka, takže si dokážete představit ten rachot A jedna fotka našeho nového neviňátka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem Sweden
Radimk Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Já bych ji nechal vyblbnout. Měli jsme to podobně,a tu naši to přešlo a přešla do stavu celodenní lenosti. britka by měla být extra líná, tak tohle je jen mladická nevědomost.
Sweden Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Se vám to řekne nenechat chrápat , ona se nás neptá, prostě lehne, většinou pod postel tam má největší klid a chrápe a nikoho se neptá co a jak, můžeš na ní volat, škádlit a ani se nehne potvora
Sifon Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Přejde jí to. Chce to chvíli vydržet. Po čase najede na režim rodiny.Hele a jak jí jdou na té plovoučce zatáčky? U nás máme v chodbě dlaždice a zatáčka většinou končila ve dveřích. 90 stupňů na plnej plyn nedala
Sweden Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 (upraveno) Jj... pravoúhlý zatáčky a vracečky absolutně nedává, většinou zadní náprava předbíhá tu přední , problém je taky celkem když jde na brzdy, když honí alobalovou kuličku kterou má zatím nejraději, potřebovala by nainstalovat ABS Upraveno 2. srpna 2017 uživatelem Sweden
Sifon Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 To si umím představit. Příliš pozdě na brzdy a pak necitlivá práce s plynem ještě před apexem Doma jsme ještě museli přestěhovat kočkolit na vnitřek zatáčky. Když nedala dveře tak končila v kačírku. A po několikátý za večer byl opruz to zametat.
Sweden Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 My zatím stěhovali pouze misku s vodou, dost ráda do ní ze škrabadla skákala, jestli schválně nebo omylem tak to fakt netuším, ale přišlo mi že jí to baví. A proto se zeptám, mají vaše britky rádi vodu? Občasné koupání? Cachtání packou ve vodě? Nebo aspoň spaní v umyvadle? Ta naše se mi zdá že vodu jako takovou celkem vyhledává.
Klotzman Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2017 Jó, teprve člověk který má kočku pochopí, že Tom a Jerry je v podstatě reálný dokument A našich Amála jim dneska přinesla dvířkama pro kočku do prvního patra do obýváku holuba a tam ho rozebrala na součástky. Obývák plnej peří, mrtvola pod kanapem. Bydlíme za rohem, tak jim to šla manželka uklidit a JÁ kvůli tomu budu mít oběd kdoví kdy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se