Frantik Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Moje kočka ma přes tejden granule a v neděli, to je svátek, dostane jednu konzervicku. A funguje to.
tenge Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 ty jo, tak já se nechám vždy ukecat a jsme na jedný kapse denně, přísun granulí stále a posledně nám veterinářka řekla, že je to extrémně štíhlá kočka..
Micey Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Možná ti tajně jezdí přes den na rotopedu..
tenge Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 možná, ale hlavně lítá po schodech nahoru dolů a když přijdu, první co, tak začne řvát, že má hlad, pak se povaluje jako že odpočívá a pak na mé ruce zkouší co vydržím a střídá drápy a zuby..
Tomas_2002 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 ty jo, tak já se nechám vždy ukecat a jsme na jedný kapse denně, přísun granulí stále a posledně nám veterinářka řekla, že je to extrémně štíhlá kočka.. Tak sem dej nějaký fotky tý twiggy
tenge Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 tady je Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
abbot Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 My máme režim nastavený na permanentní přísun mixu granulí a každé ráno na přilepšení půl konzervy nebo paštiky.
Tomas_2002 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 tady je Moc krásná. Po takové černé touží už roky přítelkyně. Pořád mě ukecává abchom ji pořídili, ale já k těm našim nevím. Sám jsem vyrůstal ve Varnsdorfu, tak vím, jaký je to mít černý v baráku tak abych ty naše dvě stávající kočky nevyděsil
Tomas_2002 Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Chvíli se člověk nedívá a hned by mi sežrala snídani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
montemar Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 u myho zvirete nikdy nevim ...to, co mu chutnalo, mu nechutna, a naopak... cim nikdy nepohrdne, jsou veprovy jatra, zverina, hovezi svickova...
abbot Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 Ahá, tak to jsi mě dostal :-) My měli v jednom vrhu Ragdollů velice podobné kotě, tak mě to zmátlo :-)krasavci
Návštěvník swanieck Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Pánové kočkoznalci, a troufla by si ta vaše přešlechtěná a vykastrovaná šelmička s pravidelným přísunem granulí a konzervovaného žrádla, která spí na pelíšku a s e r e do kočkolitu, třeba na myš? A nebo by utekla???
Návštěvník swanieck Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 spíš to vypadá, že ti vypije "vyprošťováka"Chvíli se člověk nedívá a hned by mi sežrala snídani obr.jpg
Micey Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 swanieck: Já doma myši nemám, takže je mi to fuk. Ale vzhledem ke zkušenostem si troufnu říct, že kdyby mu ta myš začala dělat pedikůru, zabije ji..
Návštěvník swanieck Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Panelákovej byt, co ? V domě také myši nemáme, ale na zahradě i na terase je havěti vždy dost....ale vcelku svižně, se nám o to v noci postarají kuny skalní a sousedovic kočky domácí a přes den poštolkyswanieck: Já doma myši nemám, takže je mi to fuk. Ale vzhledem ke zkušenostem si troufnu říct, že kdyby mu ta myš začala dělat pedikůru, zabije ji..
Tomas_2002 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Pánové kočkoznalci, a troufla by si ta vaše přešlechtěná a vykastrovaná šelmička s pravidelným přísunem granulí a konzervovaného žrádla, která spí na pelíšku a s e r e do kočkolitu, třeba na myš? A nebo by utekla??? Viděl jsem na vlastní oči případ, kdy myš kolem Ragdolla přeběhla ve vzdálenosti cca. 10 cm a pokračovala v cestě. Ragdoll myš registroval, ale pravděpodobně vzhledem k jeho dlouhému rodokmenu mu přišlo pronásledování tak mrzkého zvířete pod úroveň. Je možné, že pokud by myš zjevně byla také urozeného původu, rozcupoval by ji v důstojném souboji na hadry Jinak ho běžný myší plebs nechává naprosto chladným.
Micey Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) swanieck: Barák. Co já vim, na zahradě asi nějaký budou, ale přes zimu je doma a na jaře se uvidí, jestli ho vypustíme. Žena se na to netváří Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Micey
Skopky-Sonny Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Věčně na šrot...Ale jinak jsou fajn
Tomas_2002 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 To jste kupovali černou a bílou najendou ?
Skopky-Sonny Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Kdepak, šedé bylo smutno, tak dostala po dvou letech kámoše.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se