Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chci nějaké hodinky na kolo, brusle, do lesa.... Požaduji dříče, max. odolnost, ale zároveň vzhled a funkce. Z funkcí chci určitě kompas ostatní není podmínkou, ale čím víc funkcí tím víc adidas *JOKINGLY*. Cena cca 5000 kč.

Byly mi doporučeny Suunto, zatím favorit č1. a konkrétně sem vybral model Core All Black. Nicméně sem tady četl že prý baterka moc nevydrží :-(

Pak Timex Compass... taky možnost ale to není to pravé.

Z edice Casio se mi nejvíc zamlouvá Pathfinder nebo Edifice (ale Edifice je už spíš klasika). G-Shock sem procházel asi 4*, ale to je prostě pro mě kus nevzhlednýho plastu, tam jde spíš o tu odolnost než o funkce....

Odesláno

PRG200- ale nákup jen venku, v našich končinách dostupné PRW2000 mají navíc řízení signálem ale ta cena...

Mám je, a spokojenost- vysloveně EDC (aspoň pro mě) sundávám je jen když jdu spát...(a někdy ani to ne...)

Odesláno (upraveno)

Tie Casia su pekne, mam rad, ked je kompas zobrazenie v tvare kriza, u Suunto Observer boli len nejake male bodky po obvode, cize z toho pohladu som sa horsie orientoval - ale moze to byt aj vec zvyku.

Inak malo sa tu spomina na trek, do lesa atd. Techtrail a najma model Altis posobi bytelne, je dobre hodnoteny - mrkni na recenzie v trailspace.com Altis vo verzii ocel puzdro + kaucuk remen stoji na nete 6150 Kc. Viem, ze mas limit okolo tych 5000 Kc, ale to info o cene mam starsieho data. Su tajm aj lacnejsie modely, ale ten Altis z toho vychadza velmi dobre.

edit: oprava ceny + pridane foto

post-6829-090504500 1285773018.jpg

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

Ty Techtrail jsou jedny z nejšerednějších hodinek...

Přikláním se k výše uvedeným hodinkám Casio

Odesláno

Techtraily sem procházel taky. Prošel jsem celé toto forum kde se vyskytovaly klíčové slova outdoor, sport atd. takže proto jsem zmiňoval Timex, Casio a Suunto. Ty se totiž objevovaly nejčastěji.

Po návštěvě obchodu, z řady Casio jedině nějaký Protrek. Otázkou je jaký... U nás bych se s cenou vešel jedině do PRG 40.

Ale jeden kolega tedka objednává Citizeny z ciziny a tam bych si taky vybral, na sport bych vzal nějaký obyč :-D

Citizen Skyhawk

Posted Image

anebo tohle to je paráda, ale musel bych ještě šetřit

Citizen Radio

Posted Image

kolega bere tyto

Posted Image

Odesláno

Ty Techtrail jsou jedny z nejšerednějších hodinek...

Přikláním se k výše uvedeným hodinkám Casio

V reale vsak nie su tak :sick01: .... :) su take tvarovo ciste. Ale uznavam, ze Casio hlavne rada Protrek su krajsie.

Odesláno

Myslím že s nákupem těch PRG 80 nebo PAW 1100 ti tu určitě někdo pomůže.Ebay asi bude nejlepší.Cenově by jsi se mohl vejít +-

http://shop.ebay.com/i.html?LH_BIN=1&_nkw=casio%20prg80&_dmpt=Wristwatches&_fcid=56&_jgr=1&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_sticky=1&_stpos=&gbr=1

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=casio+paw1100&_sacat=0&_stpos=&LH_BIN=1&_sop=15&gbr=1&_dmpt=Wristwatches&_odkw=casio+prg80&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

To co jsi uvedl naposled pro mě dost nepřehledné na sport.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...