Esqueleto Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Ako iste viete, v tychto dnoch (30-3.10) prebieha vystava hodin a sperkov v Prahe. Rad by som vedel ci sa niekto uz zucastnil a ci sa tam oplati ist, lebo pocul som, ze je to dost ubohe. Ake najzaujimavejsie znacky ste tam videli? Pripadne hodte nejaku fotku.
Hajek Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Ahoj, na výstavu jsem jezdil řadu let a ano - vždy to bylo velmi ubohé, jedině snad Antik část byla zajímavá, ale jinak je to škoda času. To raději Mnichov, Basel, Vicenzu atd.
Frantik Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 V 1. 10. 2010 v 9:18, 'Hajek' napsal: Ahoj, na výstavu jsem jezdil řadu let a ano - vždy to bylo velmi ubohé, jedině snad Antik část byla zajímavá, ale jinak je to škoda času. To raději Mnichov, Basel, Vicenzu atd. Presne tak, je to pouze o Antiku, zbytek je Festina, MPM, Bentime a šmuky. Ale v Antik casti vzdy moc zajimave vintage kousky od Omega, Patek, Laco, apod. Asi tam vyrazím.
Esqueleto Odesláno 1. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2010 A aspon zopar lepsich znaciek co tam boli viete napisat?
Hajek Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 (upraveno) Kde nic není, ani smrt nebere:D Upraveno 1. října 2010 uživatelem Hajek
skalis Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 V 1. 10. 2010 v 11:15, 'Esqueleto' napsal: A aspon zopar lepsich znaciek co tam boli viete napisat? Byl jsem tam loni a to diky tomu, ze mi na stejny termin vysla sluzebka do Prahy. Hlavni motivace byl pan Ludek Seryn, ktery tam mel stanek. Prohodili jsme tam par slov, prohledl si hodinky a vyustilo to v navstevu jeho atelieru letos na jare, ktera se protahla asi na tri hodiny . Jestli bude vystavovat i letos, doporucuju si jeho praci prohlednout a venovat ji nejaky cas (idealne s vykladem).
quest987 Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Tak jsme se tam byly s pritelkou podivat a sem zklaman,nuda.Znacky co stoji za zminku tak snad jen Edox,Zeppelin,Epos,Vostok europe,Seiko tam ma par peknych kousku ,jinak jak se psalo samy smuky,to je lepsi si zajet na staromestske namesti a projit si butiky v Parizsky a clovek toho uvidi vic
Kaja Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 (upraveno) EDOX tam ma 20% slevu....a na ty WRC to uz je zajimavy Upraveno 1. října 2010 uživatelem Kaja
Chorche Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Zajímavé? Jedině Edox, Epos a přítelkyni se hodně líbily šperky, jinak to bylo tedy hodně ubohé.Ale vstupenka platila i na vedlejší výstavu hraček a ta byla o poznání zábavnější
pikec Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 Tak jsme se vrátili pár, fotek. Nejvíce uchváceni jsme byli z dřevěných hodin a hodinkami pana Brože. Prosím moderátora v případě, že se jedná o moc fotek, které vlastně ani třeba nic neřeknou, tak klidně promazat nebo vymazat.
Kaja Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 vidim sice seiko, ale byla tam i rada ANANTA....
quest987 Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 Tak ty vintage kousky tak v patek nebyly,nebo jsem je prehledl,to me mrzi
pikec Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Odesláno 2. října 2010 V 2. 10. 2010 v 19:26, 'Kaja' napsal: vidim sice seiko, ale byla tam i rada ANANTA.... Nefotil jsem vše.
Esqueleto Odesláno 3. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Mozem iba potvrdit, bol som tam aj ja a jedine EPOS, EDOX, Seiko Ananta, pripadne Junkers a Zeppelin stoja za to.
Riko Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Prosim vas, co je toto za model ? Citovat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se