hirsch Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 [Zdravím příznivce PRIMek. Tyto hodinky jsem dostal jako dárek od zástupců Tatry Kopřivnice, včetně záručního certifikátu. Mají název - označení Codenis 41Q Tatra a uvnitř je švýcarský strojek Ronda 715 D3. Jakožto laika by mě zajímal názor ostatních lidí, kteří toho o hodinkách ví mnohem více. Předem díky za Vaše názory. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Uff ufff !!! To teda vidím poprvé? Chtěl jsem napřed jednoznačně vyhlásit, že to je MPM, ale pak jsem si všiml loga na krabičce. Takže zřejmě něco z nové produkce, kterou tolik neznám. Ale jak to potom, že na ciferníku není stejné logo?? Myslím "manufacture prim 1949"?? Nechápu nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Nová produkce Eltonu mi přijde furt stejná - splácám z dílů co mám nějakou zhovadilost s rádoby individuálním ciferníkem. Že za tuhle prasárnu Tatra zaplatí je smutné. Nejhezčí mi přijde ta krabička. Hodinky k Tatře by měly vypadat hodně jinak. Tohle nemá koule, tohle nemá nic, tohle je na nic! Ten cifr je otřesnej, už dlouho jsem neviděl něco tak naivního. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 MPM to není, je to jednoznačně ELTON Nové Město, viz garanční karta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 (upraveno) No dobře, chápu a věřím tomu co vidím. Ale proč tam teda nemají svoje logo?? Tohle už jejich není...Myslím na cifru... Upraveno 1. října 2010 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 No dobře, chápu a věřím tomu co vidím. Ale proč tam teda nemají svoje logo?? Tohle už jejich není... Myslím na cifru... Třeba se za to stydí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Pouzdro hezké, také mám podobné hodinky. Ciferník se mi už tolik nelíbí (nerad to říkám).Aby to byly správné české hodinky, zasloužily by uvnitř nějaké český (československý) kalibr, nejlépe klasickou 68čku. No ale co naděláme, kvarc má svoje výhody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Nová produkce Eltonu mi přijde furt stejná - splácám z dílů co mám nějakou zhovadilost s rádoby individuálním ciferníkem. Že za tuhle prasárnu Tatra zaplatí je smutné. Nejhezčí mi přijde ta krabička. Hodinky k Tatře by měly vypadat hodně jinak. Tohle nemá koule, tohle nemá nic, tohle je na nic! Ten cifr je otřesnej, už dlouho jsem neviděl něco tak naivního. To jsou zbytečně silný slova. Pouzdro je podle mě zdařilé a vyzkoušené, nápis Tatra v kruhu na dýnku vtipný. Číselník je určitě diskutabilní - posunutím loga do spodní část je nahoře nehezký prázdný prostor. Umístění nápisu Tatra na číselníku do malého kroužku stranou trochu nevýrazné. Udělat to v tatrováckých barvách - tedy bíle na tmavě červený podklad, vypadalo by to jinak . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Jo. V těchhle barvách to vypadá jako Tatry pohřeb... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Dobrý den, děkuji za vaše názory a reakce, ještě pro úplnost musím dodat, že když jsem si hodinky přinesl domů, s hrůzou jsem zjistil, že po seřízení správného času se do rána předešly o cca 1 hodinu!!! Telefonoval jsem na reklamační oddělení do Eltonu, bylo mi řečeno, ať jim je zašlu, asi po 10 dnech se mi vrátily, vše, OK, hodinky jdou teď už přesně. Přikládám pro ilustraci reklamační doklad, z něj jsem se vlastně dozvěděl jaký je v těch hodinkách strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Je docela náhoda, žes chytnul špatnou Rondu, jinak jsou to spolehlivé strojky.A co se týká hodinek, pouzdro se mi moc líbí cifr je strašný, ručky průměr, každopádně jich moc nebude a to se cení Opravdu mě mrzí, že si ve fabrice nevyhráli s designem lépe. Vždyť se sakra jedná o dvě tradiční české značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Měl jsem možnost vybrat si ze dvou různých designů ciferníku, ale ty se od sebe nijak zásadně nelišily, ty moje mají logo Tatra tak jak vidíte, ty druhé měly ciferník se stejnými symboly, jen nápis Tatra byl tenkými čarami přes celý ciferník, ale to se mi zdálo takový nějaký divoký a divný (foto bohužel nemám). Je mi jasné že si mohli dát víc záležet, ale myslím, že ten design co jsem si vybral já je ještě to "menší zlo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 to nikoho z vas nenapadlo ze sa zrejme jedna o reklamne hodinky vyrobene pre firmu Tatra? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 [Zdravím příznivce PRIMek. Tyto hodinky jsem dostal jako dárek od zástupců Tatry Kopřivnice, včetně záručního certifikátu. Mají název - označení Codenis 41Q Tatra a uvnitř je švýcarský strojek Ronda 715 D3. Jakožto laika by mě zajímal názor ostatních lidí, kteří toho o hodinkách ví mnohem více. Předem díky za Vaše názory. Hodinky se mi líbí a cifr by snad šel třeba objednat z Eltonu jinej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 to nikoho z vas nenapadlo ze sa zrejme jedna o reklamne hodinky vyrobene pre firmu Tatra? Fákt JÓ?? To nemohlo nikoho napadnout.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Fákt JÓ?? To nemohlo nikoho napadnout.. ja len ze sa to tu este nespomenulo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottscott Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Mi se teda zrovna moc nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Mi se teda zrovna moc nelíbí Už mají jiného majitele, kdyby byly s mechanickým kalibrem tak bych si je nechal, takhle posloužily na zafinancování jiných PRIMEK, mechanických Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 27. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Dobře jsi udělal, nebyly to hodinky na běžné nošení, mohly by mít význam pro nadšence Tatry. Když si koupíš Sporty Igen, nebo Diplomaty, budeš z toho mít určitě více radosti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2011 Dobře jsi udělal, nebyly to hodinky na běžné nošení, mohly by mít význam pro nadšence Tatry. Když si koupíš Sporty Igen, nebo Diplomaty, budeš z toho mít určitě více radosti.... Přesně tak, jejich prodej mi pomohl zafinancovat renovaci mých leteckých Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se