m4r4 Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Zdravim.. Jsem uplny laik v tomto oboru.. Chtel jsem si poridit nove hodinky. Zaujali me tyto http://www.hodinky.cz/quiksilver-checkmate-wide-m076bl-black.html ... Hledal jsem vsude mozne, ale nenasel jsem nikde zkusenosti od uzivatelu. Jak jsou natom? Vydrzi neco?... Zaujal me ten styl, chci sije poridit kvuli praci. Chodim oblikanej spolecensky, ale ne takovyty klasicky suchy kvadra. Potrebuju neco coby udelalo na klienty dojem, ze nejsem zadnej pockej hele ) Nechci nic drahyho strop 3000. Co jsem tady cetl tak doporucujete seiko, ale ty klasicky styly semi fakt nelibi (jemi 20),, uvital bych i jine znacky tohoto typu,, moc sem toho nenasel ... Cobyste doporucili?
m4r4 Odesláno 3. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Tady bude sranda. Jo? Tak ja nevim,, mam od nich par kosil a zabky :-D
Návštěvník Kamil Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Jo? Tak ja nevim,, mam od nich par kosil a zabky :-DAle hodinky si od nich nekupuj, ty na klienty dojem určitě neudělají.
noviisek Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Finanční poradce? Od týhle značky bych nikdy žádný hodinky nekoupil. jsou drahý-ma to jakej to je šunt. Pokud chceš dělat dojem, tak si pořiď nějaký oblekovky. A ne hodinky na oslavu kamarádových patnáctin u něj na zahradě Pozor na chronobundus. Já začínal podobně Jen mi je 22 a už koukám po vyšších třídách. Za zyhle peníze si kup k saku spíš nějakou hezkou košili s dlouhým rukávem
m4r4 Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Finanční poradce? Od týhle značky bych nikdy žádný hodinky nekoupil. jsou drahý-ma to jakej to je šunt. Pokud chceš dělat dojem, tak si pořiď nějaký oblekovky. A ne hodinky na oslavu kamarádových patnáctin u něj na zahradě Pozor na chronobundus. Já začínal podobně Jen mi je 22 a už koukám po vyšších třídách. Za zyhle peníze si kup k saku spíš nějakou hezkou košili s dlouhým rukávem Jn sahnu po overenych tuctovkach. Jen me zajimalo jak sou natom, cekal sem zeto budou kramy,,,,
saida Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Zdravím Tě zde! Jestli prodáváš ve skate shopu tak to je super výběr a klienti to ocení,jinak bude fajn když se jukneš i jinde. Upraveno 4. října 2010 uživatelem saida 1
bandicoot Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Potrebuju neco coby udelalo na klienty dojem, ze nejsem zadnej pockej hele ) Nechci nic drahyho strop 3000. V kombinaci se značkou kviksilvr se tahle hláška dá tesat do kamene. edit, BTW: ve dvaceti je "počkej hele" každej. A nezmění to ani sedmidenní portugaly. Upraveno 4. října 2010 uživatelem bandicoot
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Pokud ale chodis v obleku za 1200,- z Tesca a chces udelat dojem na svoje klienty, tak tyhle hodinky jsou ok 1 1
Návštěvník Snow Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Chodim oblikanej spolecensky, ale ne takovyty klasicky suchy kvadra. Potrebuju neco coby udelalo na klienty dojem, ze nejsem zadnej pockej hele Opravdu si myslíš , že tahle ZRŮDNOST na zavěšená na kusu indiánské kůže nebude dělat na klienty dojem, že nejsi žadný počkej hele ? Edit - dodal jsem ilustrační obrázek Upraveno 4. října 2010 uživatelem Snow 1
gougy Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Opravdu si myslíš , že tahle ZRŮDNOST na zavěšená na kusu indiánské kůže nebude dělat na klienty dojem, že nejsi žadný počkej hele ? Edit - dodal jsem ilustrační obrázek Tomu vůbec nerozumíš voe, to je hip hap hop značka voe, to není jak Mc Donalds voe, to je super bomba hyper cool značková věc voe, tak nediktuj ňáky dinosaurský kecy voe, teď je nová doba voe, kravaťáky máme v zádi voe, neomezuj voe, nechápeš voe No a teď k tématu, tyhle "hodinky" ROZHODNĚ NE! pokud nechceš vzbudit dojem viz výše.
Oxbow Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Musím souhlasit! Tohle fakt neni dobrý, až tohle na někoho bafne z rukávu košile.... tak bude asi koukat
skalis Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Hledal jsem vsude mozne, ale nenasel jsem nikde zkusenosti od uzivatelu. To je celkem jasny. Takovyhle sragory si kupuje sorta lidi, ktery tezko posbiraji u hodinek nejaky zkusenosti. Protoze za mesic je zaujmou zase jiny hodinky, ktery jsou jeste vic quick a jeste vic silver . Chodim oblikanej spolecensky, ale ne takovyty klasicky suchy kvadra. Potrebuju neco coby udelalo na klienty dojem, ze nejsem zadnej pockej hele Jestli je Ti dvacet a chces udelat na klienty dojem, tak doporujucu vymenit polyesterovy prouzkaty sako z Tesca, kanarkove zelenou kosili a kravatu s velkym uzlem za nejaky suchy a decentni kvadro, pridat slusny vystupovani a spetku pokory a vysledky se dostavi. Jestli chces hodinky za tuhle sumu a chces neco, co bude vypadat trochu smrncovne, tak se tady chvili rozhlizej (hlavne v tyhle sekci s radami ke koupi), treba na neco narazis. Mezi nami, to Seiko neni vubec spatny! Hlavne nekupuj ty Rychlostribrnaky, vylizt Ti tohle z manzety behem jednani, tak balim kramle .
Dantechno Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Musím souhlasit! Tohle fakt neni dobrý, až tohle na někoho bafne z rukávu košile.... tak bude asi koukat Myslel jsem , ze nekdio s nickem Oxbow jeho vyber podpori. Nebo surfari nedrzi pri sobe?
Návštěvník Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Hele, voni si tady dělaj bžundu, že? V klidu. Podívej se na značku Skagen, někdo ji tady sháněl, bude za podobný peníze. S tím surfem budeš fakt za vola Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2010 uživatelem Roman I.
Oxbow Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Myslel jsem , ze nekdio s nickem Oxbow jeho vyber podpori. Nebo surfari nedrzi pri sobe? JJ. mám jedny Oxbow, ale je to záležitost na letní dny u vody. K saku, nebo do košile... mám vycházkový Botta
wave ceptor Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Já osobně když z někým jednám, tak mě nezáleží na tom jaké má hodinky ani jak je oblečený. Jde mi o to aby to byl slušný a férový člověk , rozuměl věci o které jednáme . To jestli má na sobě kvádro a hodinky za x tisíc mě fakt nezajímá.Klidně at příjde v šortkách a tričku.....Tak že za mne at si koupí každý člověk které hodinky se mu líbí.
gougy Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Já osobně když z někým jednám, tak mě nezáleží na tom jaké má hodinky ani jak je oblečený. Jde mi o to aby to byl slušný a férový člověk , rozuměl věci o které jednáme . To jestli má na sobě kvádro a hodinky za x tisíc mě fakt nezajímá.Klidně at příjde v šortkách a tričku.....Tak že za mne at si koupí každý člověk které hodinky se mu líbí. Ale zadání znělo "Potrebuju neco coby udelalo na klienty dojem, ze nejsem zadnej pockej hele "
Dantechno Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Omyl.. Delete. Upraveno 4. října 2010 uživatelem Dantechno
m4r4 Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Tomu vůbec nerozumíš voe, to je hip hap hop značka voe, to není jak Mc Donalds voe, to je super bomba hyper cool značková věc voe, tak nediktuj ňáky dinosaurský kecy voe, teď je nová doba voe, kravaťáky máme v zádi voe, neomezuj voe, nechápeš voe No a teď k tématu, tyhle "hodinky" ROZHODNĚ NE! pokud nechceš vzbudit dojem viz výše. Coto tady jedes, hip hop sem poslouchal ve 13ti :-D.. mese libi ten styl.. )
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se