Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ti kdož jste se dívali na slavnostní vyhlášení MS basketbalu žen jste si jistě všimli ,že hráčky obdržely hodinky.

Nevíte někdo z čisté náhody co to mohlo být za hodinky?

Pan komentátor mluvil o české tradici skleněných míčů od Crystalexu,ale ohledně předávaných hodinek ani ťuk.

Že by to byly "Eltonky" když toliko z české tradice????

Upraveno uživatelem hejdik
Odesláno

Ti kdož jste se dívali na slavnostní vyhlášení MS basketbalu žen jste si jistě všimli ,že hráčky obdržely hodinky.

Nevíte někdo z čisté náhody co to mohlo být za hodinky?

Pan komentátor mluvil o české tradici skleněných míčů od Crystalexu,ale ohledně předávaných hodinek ani ťuk.

Že by to byly "Eltonky" když toliko z české tradice????

Podle krabice (co jsem zahlédl v průběhu vyhlašování) bych to tipoval na Tissot. Ale viděl jsem jen sekundu či dvě..
Odesláno

vy jste fakt magoři...

já spíš čuměl po americký kapitánce - přišla mi jako takový zjevení mezi zbytkem jejich týmu...

Každej je jinak nadrženej, já si říkal, že ta krabice vypadá jako od bratrancových hodinek a že ty malinkaté časoměřiče uvnitř budou na tak mohutných ženských vypadat divně (no ale taky jsem si u jedné z našich řekl, že by to šlo...)
Odesláno

vy jste fakt magoři...

já spíš čuměl po americký kapitánce - přišla mi jako takový zjevení mezi zbytkem jejich týmu...

no taky jsem po ní hodil očkem, pěknej kousek, ale vetsinou jsem videl jen obludy........ale hrály dobře Posted Image

Odesláno (upraveno)

Frantik: hodíš očko... spadne ramínko... do pokoje z diskošky jen pár pater výtahem...

No lovit holky basketbalistky neni asi uplne bez rizika, ty vymakaný stehna a ramena, uffff Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

jeremy: tahle je maličká. O hlavu až dvě menší než zbytek hrací plochy. Ale pěkně mrštná... Jak tam tak běhala s tím dlouhým culíkem, tak jsem byl rád že i další sport se začíná trochu zžeňšťovat.

Odesláno

jeremy: tahle je maličká. O hlavu až dvě menší než zbytek hrací plochy. Ale pěkně mrštná... Jak tam tak běhala s tím dlouhým culíkem, tak jsem byl rád že i další sport se začíná trochu zžeňšťovat.

jojo, s tím culíkem to úplně vidím............... Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...