hejdik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Ti kdož jste se dívali na slavnostní vyhlášení MS basketbalu žen jste si jistě všimli ,že hráčky obdržely hodinky.Nevíte někdo z čisté náhody co to mohlo být za hodinky?Pan komentátor mluvil o české tradici skleněných míčů od Crystalexu,ale ohledně předávaných hodinek ani ťuk.Že by to byly "Eltonky" když toliko z české tradice???? Upraveno 4. října 2010 uživatelem hejdik
gougy Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Ti kdož jste se dívali na slavnostní vyhlášení MS basketbalu žen jste si jistě všimli ,že hráčky obdržely hodinky. Nevíte někdo z čisté náhody co to mohlo být za hodinky? Pan komentátor mluvil o české tradici skleněných míčů od Crystalexu,ale ohledně předávaných hodinek ani ťuk. Že by to byly "Eltonky" když toliko z české tradice???? Podle krabice (co jsem zahlédl v průběhu vyhlašování) bych to tipoval na Tissot. Ale viděl jsem jen sekundu či dvě..
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Tak Tissot byl hlavní partner, podobne jako treba u hokeje, takze je to jasné Upraveno 4. října 2010 uživatelem Frantik
hejdik Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Tak Tissot byl hlavní partner, podobne jako treba u hokeje, takze je to jasné vidíš,to mě nenapadlo.....
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 vidíš,to mě nenapadlo..... v poho, hokejisti dostavali model T-Touch, holky evidentne nejaky dámský model
bandicoot Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 vy jste fakt magoři... já spíš čuměl po americký kapitánce - přišla mi jako takový zjevení mezi zbytkem jejich týmu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 vy jste fakt magoři... já spíš čuměl po americký kapitánce - přišla mi jako takový zjevení mezi zbytkem jejich týmu... Každej je jinak nadrženej, já si říkal, že ta krabice vypadá jako od bratrancových hodinek a že ty malinkaté časoměřiče uvnitř budou na tak mohutných ženských vypadat divně (no ale taky jsem si u jedné z našich řekl, že by to šlo...)
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 vy jste fakt magoři... já spíš čuměl po americký kapitánce - přišla mi jako takový zjevení mezi zbytkem jejich týmu... no taky jsem po ní hodil očkem, pěknej kousek, ale vetsinou jsem videl jen obludy........ale hrály dobře
bandicoot Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Frantik: hodíš očko... spadne ramínko... do pokoje z diskošky jen pár pater výtahem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeremy Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Já se velkejch ženskejch bojím. Připadal bych si jak pavouk.
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Frantik: hodíš očko... spadne ramínko... do pokoje z diskošky jen pár pater výtahem... No lovit holky basketbalistky neni asi uplne bez rizika, ty vymakaný stehna a ramena, uffff Upraveno 4. října 2010 uživatelem Frantik
bandicoot Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Stehna, ramena? ...je naprosto v pohodě (navíc ty máš co říkat, ty by ses neztratil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2010 uživatelem bandicoot
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Stehna, ramena? ...je naprosto v pohodě (navíc ty máš co říkat, ty by ses neztratil no tahle je v hoooodně v pořádku
bandicoot Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 jeremy: tahle je maličká. O hlavu až dvě menší než zbytek hrací plochy. Ale pěkně mrštná... Jak tam tak běhala s tím dlouhým culíkem, tak jsem byl rád že i další sport se začíná trochu zžeňšťovat.
Frantik Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 jeremy: tahle je maličká. O hlavu až dvě menší než zbytek hrací plochy. Ale pěkně mrštná... Jak tam tak běhala s tím dlouhým culíkem, tak jsem byl rád že i další sport se začíná trochu zžeňšťovat. jojo, s tím culíkem to úplně vidím...............
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se