Horhe Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Dneska jsem narazil na tuto parádičku, kterou jsem tady ještě neviděl Case diameter: 41mm Polished steel case Domed sapphire crystal with double-sided antireflective treatment Polished crown and push buttons Srew-in caseback with a Specific Mercedes-Benz Decoration and Limited Edition XXXX/1887 Engraved Water resistance: 100 m Bracelet: Brown perforated leather strap with orange lining Steel Heuer folding clasp with safety push buttons Availability: October 2010 Zdroj: http://watch-happeni...er-300-slr.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2010 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 (upraveno) Takhle vypadají opravdu fajnově, ale je to malůvka a realita bývá úplně jiná. Docela by mě zájímaly nějáké fotečky, žádné jsem nikde nenašel" Aha tak už je vidím, nějáko mě stagnoval comp:-) Krása, opravdu mě tedy čapli za srdíčko, návrat ke starým dobrým časům" Upraveno 4. října 2010 uživatelem Vlastimil7664 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Takhle vypadají opravdu fajnově, ale je to malůvka a realita bývá úplně jiná. Docela by mě zájímaly nějáké fotečky, žádné jsem nikde nenašel" Právě že první dvě vypadaj na malůvku, a další dvě na reál. Tam mi to osobně zkazila bílá datumka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Fézbuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 Tady máš další komentáře a názory . KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 To hledání fakt funguje úplně nakokot. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Je to limitka 3000 ks nikoliv 1887 ks. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2010 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se