Přejít na obsah

koupě Hamilton na ebay

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

pokud pohledas urcite to tu najdes, Hamilton v americe dodava i ne swiss made tak to nektere maji a jine ne tusim i velke B nejake modely ma bez jen kuli tomu aby to vypadalo tak jak chtel navrhar ciferniku. Prodejce je v poho hodne lidi tu od nej kupovalo vcetne mne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co říkáte na tyto Hamiltony? Prodejce by měl být OK, ale zajímalo by mě, proč některé hamiltony mají na ciferníku swiss made, jiné (jako tyto) ne, přestože strojek by měl být swiss? Eta? Díky

Luke z Timeparadisu je OK, dvakrát jsem tam reklamoval hodinky (jednou svoje, jednou sůsedovic) a vždycky bez problémů okamžitě poslal nové (a to, prosím pěkně, asi pět měsíců po zakoupení).

Odkaz ke komentáři

Luke z Timeparadisu je OK, dvakrát jsem tam reklamoval hodinky (jednou svoje, jednou sůsedovic) a vždycky bez problémů okamžitě poslal nové (a to, prosím pěkně, asi pět měsíců po zakoupení).

To seš dobrej, to bych si nelajsk poslat hodinky nazpět.

S Timeparadise nemám dobré zkušenosti, vyhrál jsem aukci a hodinky prodejce neměl, což mi přijde dost diletantský. Nakonec vrátil peníze. Negativní feedback ho neminul.

Odkaz ke komentáři

To seš dobrej, to bych si nelajsk poslat hodinky nazpět.

S Timeparadise nemám dobré zkušenosti, vyhrál jsem aukci a hodinky prodejce neměl, což mi přijde dost diletantský. Nakonec vrátil peníze. Negativní feedback ho neminul.

Přijde mi to jako zbytečný a hloupý dávat negativ, když ti vrátil peníze, neudělal to schválně... Kdybys to udělal mě tak bych ti dal taky negativ. Vrácení peněz je naprosto solidní řešení, mohl se vykrucovat, slibovat, že je sežene atd a dělat ti problémy. Vrácení peněz, ještě když je rychle... to je na pozitiv.

Odkaz ke komentáři

Přijde mi to jako zbytečný a hloupý dávat negativ, když ti vrátil peníze, neudělal to schválně... Kdybys to udělal mě tak bych ti dal taky negativ. Vrácení peněz je naprosto solidní řešení, mohl se vykrucovat, slibovat, že je sežene atd a dělat ti problémy. Vrácení peněz, ještě když je rychle... to je na pozitiv.

No, nějak nechápu zaco Ty bys mi dával ten negativ, ale k věci, on se právě trochu vykrucval a hlavně chvíli hrál "suchou větev" a právě to mě naštvalo, proto ten negativní feedback.

Peníze mi nevrátil přímo on, ale e-bay, poté co jsem otevřel dispute consoli a nahlásil problém. Jinak Tě úplně chápu, že se ho zastáváš, když máš s ním dobré zkušenosti, ale já je bohužel nemám a to, že nabízí k prodeji to co ani nemá, to je stejný jako bych vyhrával aukce, bez toho, že bych něco chtěl koupit, což bych chvíli dělat mohl kdybych byl debil. Takže toho feedbacku vůbec nelituji.

Odkaz ke komentáři

No, nějak nechápu zaco Ty bys mi dával ten negativ, ale k věci, on se právě trochu vykrucval a hlavně chvíli hrál "suchou větev" a právě to mě naštvalo, proto ten negativní feedback.

Peníze mi nevrátil přímo on, ale e-bay, poté co jsem otevřel dispute consoli a nahlásil problém. Jinak Tě úplně chápu, že se ho zastáváš, když máš s ním dobré zkušenosti, ale já je bohužel nemám a to, že nabízí k prodeji to co ani nemá, to je stejný jako bych vyhrával aukce, bez toho, že bych něco chtěl koupit, což bych chvíli dělat mohl kdybych byl debil. Takže toho feedbacku vůbec nelituji.

Tak to je úplně o něčem jinym, já myslel, že to zjistil, uznal chybu, omluvil se a vrátil peníze. Pokud si ho musel nahánět přes paypal a eBay tak to samozřejmě chápu a je to oprávněné.

Nezastávám se ho, vím, že na Aukru se občas tohle stane, prodejce se omluví vrátí peníze včetně pošty a pak dostane negativ a to se mi nelíbí. Já si myslim, že tohle se stát může... Ale pokud se vyhýbal vrácení peněz tak tomu rozumim ;)

EDIT: já od něj nic nekoupil, jenom vím o pozitivních referencích

Upraveno uživatelem Matthew
Odkaz ke komentáři

Nevíte mají ntyto Hamiltony šroubovací korunku? A dá se na ně sehnat kovový tah? Pokud ano za kolik, tak?

Možná nakonec tyto budou mé první autromaty :smile_anim:

Z mojí zkušenosti je lepší koupit hodinky již na kovovém tahu a pak třeba koupit kůži. Dát na hodinky kovový tah dodatečně může být problém.

Odkaz ke komentáři

Z mojí zkušenosti je lepší koupit hodinky již na kovovém tahu a pak třeba koupit kůži. Dát na hodinky kovový tah dodatečně může být problém.

Souhlas. S tahem budou jen o něco dražší než když tah dokoupíš dodatečně. Také vyzkoušeno. A když ho nebudeš pak chtít, tak ho můžeš v pohodě nabídnout dál ;)
Odkaz ke komentáři

Souhlas. S tahem budou jen o něco dražší než když tah dokoupíš dodatečně. Také vyzkoušeno. A když ho nebudeš pak chtít, tak ho můžeš v pohodě nabídnout dál ;)

S tím taky musím souhlasit, já preferuju kůži, ale naučil jsem se kupovat hodinky na tahu, ten tu můžu prodat samostatně, zájemce se obvykle objeví téměř okamžitě a zaplatí mi i podstatně lepší koežný řemínek, než by byl originál... prostě o dobré a kvalitní tahy je tu poptávka

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...