Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Doporučuji Ti se ještě rozkoukat. Zjistíš, že na světě (nebo ve Švýcarsku) nejsou jen 3 výrobci hodinek, ale jsou jich desítky, možná stovky.

Existuje cela řada kvalitních značek, kde si myslím budou ty peníze lépe investovány. Už tu padlo IWC, ostatní nalezneš ve foru Švýcarské hodinky.

Pro mě osobně jsou B dobré hodinky, ale "moc profláklé". Raději se poohlížím v malinko jiných vodách. Podívej se např. na Revue Thommen. U levnějších modelů používá "běžné kalibry" ETA apod.

Ve Tvé cenové relaci osazuje vše svými vlastními. To je něco, co u mě osobně má nějakou hodnotu, punc exklusivity.

Upraveno uživatelem snackmc
Odesláno

Byl jsem dneska v centru a mají je tam za 190tis., na internetu za 125tis. což už se vyplatí si zaplatit letenku a koupit si je v Las Vegas. Nenapadlo mě je časem prodat a jít ještě výš. Proč je bicolor tak neoblíben?? Tak pro mě to není věc, kterou si příští týden koupím, je to otázka cca dvou měsíců. Právě, že jsem tady pár kousků na prodej viděl a vypadaly dobře, ale nemám zkušenost. Upřímně se mi nechce platit plnou řachu za hodinky, o kterých vím, že jsou jinde o 35% levnější, ale nemám ani zkušenost s nákupy přes internet.

Slyšel jsem, že automaty nemají cestování rády, může se stát, že dostanou hit a pak se rozhodí a samozřejmě, když je jednou hodinář otevře na seřízení, už to není ono??

Chvilu si pockej, prodavaj tu sem tam mirne jety BfB do kila, apod. Kupovat to za full price je urco nesmysl. Pokud bys premyslel taky o tom, ze je casem prodas a pudes vejs, tak urco neber bicolor, spatne se to prodava..

Odesláno

Taky mě dneska dost odrazovali od té 24h odečítání času, že už pár zákazníků koupilo Béčka a pak je šli vyměnit, že se na to nedá zvyknout - jakou máte zkušenost??? Zatím mi to nikdo pozitivně neodmávl, mimo Jankoxxx.

PS: začíná mi bejt šoufl, když při vyslovení Breitling bicolor se většině vybavujou Lakatošové, Orságové nebo pražští taxikáři:)))) To mě fakt při výběru znervózňuje:))

Odesláno

Vůbec tady neposlouchej že Béčka jsou profláklý a ať se podíváš jinam :whistling: . Ty je budeš nosit, tak pokud se ti líbí tak si je kup. Akorát bych taky ještě zvážil ten bicolor a spíš šel do celoocelových, ale to je na tobě. Jo a to že si teď myslíš že to jsou jediné a definitivní hodinky, taky v budoucnu nemusí být pravda. V podstatě si to na záčátku myslel každý na tomto fóru........

Odesláno (upraveno)

Už pracuju na tom, aby se zamiloval do:

Posted Image

Jsou levnější a podle mě i stylovější

Na druhou stranu, jestli mu bije srdce pro Brejle, tak není co řešit..

Upraveno uživatelem bmwm3
Odesláno

Vubec neposlouchej reci, ze Breitling neni znacka s velkym H, ze hodinky ve vyssi tride nema smysl od B kupovat atd.. Pokud se ti libi a splnuji tvoje pozadavky vubec bych se toho nebal, zrovna rada Navitimer je takovym ztelesnenim Breitlingu, necim u ceho je jasne od koho to pochazi a ma to svuj nezamenitelny originalni design. Co se tyce bicoloru, zalezi na tom, jestli te to zlato laka, mas k nemu i nejake jine doplnky atd, pokud ano bude to asi v poradku, pokud ne volil bych taky radsi klasickou ocelovou verzi - 1. bude levnejsi, 2. bude se ti pripadne mnohem lepe do budoucna prodavat, 3. nebudes okolim tak rychle odsouzen :D

Breitling na foru moc oblibu nema a nikdy nemel, vzdycky tu byla hrstka statecnych - v cele s nacelnikem midlochem, ktery Breitlingu na foru v drevnich dobach zaridil svymi castymi boji milost - na druhou stranu uz jsem B mel nekolik a je to znacka, ktera me bavi mnohem vic nez vsechny ostatni. Mel jsem chrono od IWC a prodal jsem ho z jedineho duvodu - chybel mi Breitling a i kdyz IWC beru jako znacku mnohem vys nez Breitling co se hodinarskeho hlediska tyka, tak proste musely jit do sveta, touha mit svoje B byla silnejsi. Libi se mi u klasickych modelu B jejich designova originalita a snadna rozpoznatelnost jejich prislusnosti, libi se mi pristup Breitlingu k prodeji a prezentaci i jejich mimo hodinkove aktivity. Proste kdyz jej milujes neni co resit :)

Jenom jeste k tvemu nakupu - pokud neni 24h stupnice podminkou, mozna bych si rozmyslel tvuj nakup Cosmonaute a pockal si za vicemene stejne penize, okolo 200.000 CZK na limitovanou edici klasickych Navitimeru na kovovem tahu (vse ocel) s novym inhouse kalibrem B01 v poctu 2000 kusu, mely by byt na pultech do konce roku, cil tvoje stradani by s tim mohlo akorat korespondovat :)

• Dát hlas 2
Odesláno

dejte pokoj, nemam ani houpacky, ani taxika a nosim bicolor..

To je slovo, za kterým stojím taky :smile_anim:

(i když, letos jsem chvilku uvažoval nad trampolínou..)

Na bicolor prostě musí být buď koule, nebo správný typ hodinek, nejlépe však obojí.

Odesláno

Poradil bych ti jednoduše a snad i nestranně.

Jestli znáš cca 5 hodinářských značek na úrovni Breitlingů a dalších 5 na úrovni vyšší, trochu ses o hodinky už zajímal, nějaké jsi viděl a nějaké i držel v ruce a přesto si stojíš za svým výběrem, pak si je klidně kup.

Jestli ovšem znáš jenom Breitling, Omega a Rolex, tak si ještě chvíli počkej, něco prozkoumej, prohlídni a osahej a teprve pak se rozhodni. Tři výše uvedené značky totiž netvoří špičku ledovce a za ty peníze už se dá pořídit opravdu hodně.

Možná není špatné zúčastnit se nějakého srazu Chronomagu.

Odesláno

Sice to pár dní trvalo, ale věděl jsem, že se objeví někdo, kdo není zaritý odpůrce. Já chápu, že je celá řada vyšších značek než je B, ale pravdou je jedna, sedí mi a to konkrétně Navitimery strašně moc designově. Nemám rád fádní, jednoduché ciferníky, prostě jak jsi řekl u B Navi je jasně vidět původ a defacto (jak někdo říká cirkusácký vzhled) B je v tomto výborný.

Já jsem rozhodnutý, problém spíše vidím jinde, koupě v CZ či venku? Klidně bych si počkal i na nějaký zánovní model inzerovaný zde cca do 100tis., protože upřímně, když jsem viděl u Dušáka 190tis. a moje startovní cena byla 40-50, už si říkám, že přibrzdím:)))

Vubec neposlouchej reci, ze Breitling neni znacka s velkym H, ze hodinky ve vyssi tride nema smysl od B kupovat atd.. Pokud se ti libi a splnuji tvoje pozadavky vubec bych se toho nebal, zrovna rada Navitimer je takovym ztelesnenim Breitlingu, necim u ceho je jasne od koho to pochazi a ma to svuj nezamenitelny originalni design. Co se tyce bicoloru, zalezi na tom, jestli te to zlato laka, mas k nemu i nejake jine doplnky atd, pokud ano bude to asi v poradku, pokud ne volil bych taky radsi klasickou ocelovou verzi - 1. bude levnejsi, 2. bude se ti pripadne mnohem lepe do budoucna prodavat, 3. nebudes okolim tak rychle odsouzen :D

Breitling na foru moc oblibu nema a nikdy nemel, vzdycky tu byla hrstka statecnych - v cele s nacelnikem midlochem, ktery Breitlingu na foru v drevnich dobach zaridil svymi castymi boji milost - na druhou stranu uz jsem B mel nekolik a je to znacka, ktera me bavi mnohem vic nez vsechny ostatni. Mel jsem chrono od IWC a prodal jsem ho z jedineho duvodu - chybel mi Breitling a i kdyz IWC beru jako znacku mnohem vys nez Breitling co se hodinarskeho hlediska tyka, tak proste musely jit do sveta, touha mit svoje B byla silnejsi. Libi se mi u klasickych modelu B jejich designova originalita a snadna rozpoznatelnost jejich prislusnosti, libi se mi pristup Breitlingu k prodeji a prezentaci i jejich mimo hodinkove aktivity. Proste kdyz jej milujes neni co resit :)

Jenom jeste k tvemu nakupu - pokud neni 24h stupnice podminkou, mozna bych si rozmyslel tvuj nakup Cosmonaute a pockal si za vicemene stejne penize, okolo 200.000 CZK na limitovanou edici klasickych Navitimeru na kovovem tahu (vse ocel) s novym inhouse kalibrem B01 v poctu 2000 kusu, mely by byt na pultech do konce roku, cil tvoje stradani by s tim mohlo akorat korespondovat :)

Odesláno

Na bicolor musí být správná značka hodinek (Rolex), vhodné oblečení řekl bych, že nejlépe společenské, nelze ovšem zevšeobecňovat (sibirnaya) a charizma.

Zrovna jsem se vratil z vystavy v Parizi se svetovou ucasti a svete div se, nejcastejsi hodinky co jsem videl byly Rolexy v bicoloru :)
Odesláno

Sice to pár dní trvalo, ale věděl jsem, že se objeví někdo, kdo není zaritý odpůrce. Já chápu, že je celá řada vyšších značek než je B, ale pravdou je jedna, sedí mi a to konkrétně Navitimery strašně moc designově. Nemám rád fádní, jednoduché ciferníky, prostě jak jsi řekl u B Navi je jasně vidět původ a defacto (jak někdo říká cirkusácký vzhled) B je v tomto výborný.

Já jsem rozhodnutý, problém spíše vidím jinde, koupě v CZ či venku? Klidně bych si počkal i na nějaký zánovní model inzerovaný zde cca do 100tis., protože upřímně, když jsem viděl u Dušáka 190tis. a moje startovní cena byla 40-50, už si říkám, že přibrzdím:)))

Pokud to máš jako srdcovku, jdi do nich. Spousta kritiků tady by slintala blahem, kdyby mela nejaky kousek od B. Taky bych ti poradil pockat, až budou tady na foru, pár jich tu už bylo a za vyborne penize, za 190 je to samozrejme nesmysl. Posted Image

Odesláno

No to já počkám, otázkou je, jestli se tu Navitimery občas objeví a nebo znáte nějakej jinej web, kde se dají sehnat? chrono24 - tomu upřímně moc nevěřím, max. si někam do DE, A dojet osobně...

Pokud to máš jako srdcovku, jdi do nich. Spousta kritiků tady by slintala blahem, kdyby mela nejaky kousek od B. Taky bych ti poradil pockat, až budou tady na foru, pár jich tu už bylo a za vyborne penize, za 190 je to samozrejme nesmysl. Posted Image

Odesláno

Tisíckrát tu padlo, že nejlepší ná nákupu hodinek, je jejich výběr. A taky tu běhají zajímavý obrázky.

Tak vybírej:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...