Přejít na obsah

Prim na Designbloku

Doporučené příspěvky

Na Designbloku je i Prim, kromě klasických náramkových (kromě Sportů nevím, neorientuju se v tom) tam mají i novou kolekci budíků a nástěnných hodin. Konkrétní ceny těch budíků a skleněných si už nevybavuju, tam vím akorát rozpětí. Ale kdo uhádne cenu těch nástěnných, ten u mě má bodík a pivo na nějakém srazu.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobře, typnu si - 10 - 20 tisíc. Ty oranžový se mi líbí, jinak asi viz biges.

Chumpus, prosím takové ty černobílé na první fotce vpravo dole - je to polívký talíř, nebo není? :) Jestli je, tak se mi líbí dvoje!!!

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Chumpus, prosím takové ty černobílé na první fotce vpravo dole - je to polívký talíř, nebo není? :) Jestli je, tak se mi líbí dvoje!!!

Je to budík, tvar stejný jako ty na druhý fotce nahoře. V ruce jsem je neměl, ale z dálky to zas tak blbě nevypadalo. Otázkou je, jak to bude působit když je člověk veme do ruky. Tyhle blbosti ve vitrínce by měly stát 3-12, dle modelu.

Co se týče nástěnných, tam je cena šest a půl. Je to možná míň než by se dalo od Primu očekávat, ale vzhledem ke kvalitě je to pálka jako prase. Ty hodiny vypadají strašně levně a třeba model a la "regulateur" je tristní, ty ručky jsou naprosto otřesný! A nějaká výmluva na prototypy bla bla bla, to je blbost. Představil bych si to někde v supermarketu za 349 káčé, to by sedělo, ale takhle je to těžký zklamání.

Nejsem fanda Primu, nemám k tomu žádnou vazbu, tak si myslím, že mám celkem neutrální pohled. Když si tohle srovnám s (reklamními?) nástěnnými od Meistersingeru, který jsem někde viděl za 50 euro, tak to se fakt nedá srovnat...

Odkaz ke komentáři

Udělal jsem nějaké fotky, ale necítím se na to suplovat marketingovou práci Eltonu, zvláště, když jsem musel za patnáctistránkovou malou brožuru vypláznout 100 korun.

Naštěstí to byl jediný takový případ, u jiných stánků na DesignBloku se za infobrožury neplatilo :)

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

Panebože... do debaty o Primu se většinou nezapojuju, ale ty nástěnný hodiny jsou prostě strašidelný. Tady nejde ani tak o design čínské provenience, to je spíš kombinace východoněmecké produkce z konce 70. let a zbytků z lisovny na záchodový prkýnka. Tfujtajxl.

Upraveno uživatelem Kalifx
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Já jsem si vlastně ty nástěnné hodiny nestihl ani pořádně prohlídnout, protože ta 'expozice' byla v takovém malém kamrlíku, takže jamile se člověk zastavil, tak se zastavila řada lidí za ním, prostě nebyla kam se hnout. Ale to byl do jisté míry problém většiny expozic na DB :-/

Odkaz ke komentáři

Já jsem si vlastně ty nástěnné hodiny nestihl ani pořádně prohlídnout, protože ta 'expozice' byla v takovém malém kamrlíku, takže jamile se člověk zastavil, tak se zastavila řada lidí za ním, prostě nebyla kam se hnout. Ale to byl do jisté míry problém většiny expozic na DB :-/

Byl jsem tam první den brzo odpoledne a bylo to v pohodě. Pak jsme tam kvůli něčemu zašli ještě ve čtvrtek večer a už to bylo úděsný.

Jinak stovka za minibrožuru mi přijde jako drzost, když si vemu jaký materiály dávají jiný firmy zadarmo...

A pro Kalifa - smutný je, že za těch pár minut, který jsem v Prim kamrlíku strávil, tam většina lidí ty nástěnný chválila... Skoro se mi chtělo brečet.

Odkaz ke komentáři

Byl jsem tam v pátek a strašně mě zklamal ten způsob té výstavní expozice. Hodinky ve vitríně asi 30 čísel od skla, z toho už člověk nemá nic, nešlo si vzít hodinky do ruky, což je pro mne naprosto zásadní, kalibry ještě pod skleněným poklopem a také daleko že nebylo vidět nic. Dát to pod placaté sklo a k tomu lupu přece není problém, nakonec nejvíce mě zaujaly remake prim elegant, přišly mi velmi hezké ale co člověk za sklem pozná, že? O brožuru za sto jsem neměl zájem, z celého DB jsem si přivezl dva katalogy, beru si už jenom to co mě opravdu zajímá ale tohle mi přijde vyloženě blbé, u drahých hodinek si kupovat katalog. Jinak nuda a bez nápadu, velká škoda, bylo tam kolem 4Oti tisíc lidí...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Panebože... do debaty o Primu se většinou nezapojuju, ale ty nástěnný hodiny jsou prostě strašidelný. Tady nejde ani tak o design čínské provenience, to je spíš kombinace východoněmecké produkce z konce 70. let a zbytků z lisovny na záchodový prkýnka. Tfujtajxl.

O "Tfujtajxl" mají kupodivu zájem v Oddělení průmyslového designu z Národního technického muzea. Velmi rádi by získali do svých sbírek nějaké hodiny z této kolekce, kterou jsi ocenil jako strašidelnou kombinaci východoněmecké produkce z konce 70. let a zbytků z lisovny na záchodový prkýnka.

To jen na dokreslení toho, že na stejnou věc mohou existovat různé názory.

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

O "Tfujtajxl" mají kupodivu zájem v Oddělení průmyslového designu z Národního technického muzea. Velmi rádi by získali do svých sbírek nějaké hodiny z této kolekce, kterou jsi ocenil jako strašidelnou kombinaci východoněmecké produkce z konce 70. let a zbytků z lisovny na záchodový prkýnka.

Sem myslel, že děláte věci i pro normální prodej, a hlehle, vono do muzea. Tak gratuluju.
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Rozumím tomu dobře, že chtějí získat nějaké hodiny, které by vystavili v expozici kterou právě zrušili? No, koneckonců jsme v Čechách, tak proč ne?
Odkaz ke komentáři

Jestli jsou mezi těmi nějakými i ty "regulatéry", tak to je tam asi někdo slepej. Vždyť ty ručičky jsou ubohý... Těžko to tady uznáš, protože jsi zaměstnanec Primu, ale pokud to nevidíš sám, tak to o lecčems vypovídá.
Odkaz ke komentáři

Rozumím tomu dobře, že chtějí získat nějaké hodiny, které by vystavili v expozici kterou právě zrušili? No, koneckonců jsme v Čechách, tak proč ne?

Zdar Mechano. Já samozřejmě vím, že v NTM zrušili expozici časoměrné techniky a velmi mne to mrzí.

Já jsem ale napsal, že mají zájem z Oddělení průmyslového designu a to je trošku rozdíl.

Co si budeme povídat. Současné quartzové hodiny s hodinařinou již prakticky nemají nic společného. Jen ten plastový strojek s výrobní cenou řádově v korunách. Zbytek tvoří futrál, který může vyrábět kdokoliv.

Odkaz ke komentáři

Jestli jsou mezi těmi nějakými i ty "regulatéry", tak to je tam asi někdo slepej. Vždyť ty ručičky jsou ubohý... Těžko to tady uznáš, protože jsi zaměstnanec Primu, ale pokud to nevidíš sám, tak to o lecčems vypovídá.

Ty "regulatéry" mezi nimi nejsou.

Uznávám, že ručky by měly být kvalitnější. V produkční podobě hodin budou ručky lepší, než na vystavovaném prototypu.

Odkaz ke komentáři

Accutrone já fakt nechci rejpat nebo bejt zlej, a ty odstávající ručičky na nesmyslnejch regulátorech vidím jen na fotce, ale to se do prčic nestydíte dát na výstavu něco, co někdo může ocenit slovem "otřesný"? Na výstavu, která je o designu?????

To víš, v Londýně se to líbilo...

Nic bych proti tomu neměl, ale nesmělo by to mít cenovku přesahující 250 euro. Nebo to bylo myšleno za všechny dohromady? :huh:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...