martin151 Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 (upraveno) Ahoj na stránkách shopu je pár nových modelů viz My link a dál koukněte na NAVY. Upraveno 9. října 2010 uživatelem martin151 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 9. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Zajímal jsem se o pilotky Laco a 21.9 jsem dostal maila : Unfortunately we can not offer Sapphire crystal for Miyota pilot watches. We will be offering a LACO pilot watch with ETA 2801 and 2824 movements and Sapphire crystals for Euro 490 in 2-3 weeks? Best regards Peter Pfeiffer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Pár nových informácii od Laca... pilotská verzia 45 mm viac v zdroji !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Ty jsou povedený. Ty A mi budou vrtat v hlavě. Mají tak nějak všechno a jsou krásně čisté... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Vyzerajú parádne, safír, plne dno, FL gravírovanie... to bude už "kus železa" s tým priemerom a výškou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2010 Tak ty petactyricitky jsou famozni. Tourby ma konecne konkurenci. Idealni velikost, bez napisu, rucni natah, navic od Laca, navic s diamantovou korunkou, navic za nizsi cenu, takze asi neodolam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2010 Jsou fajn, asi ideální kousek za rozumnou cenu. Jediné, co by mě odrazovalo, tak je to pískované pouzdro, nebo co to tam mají. To u mě každé hodinky hendikepuje velice velmi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 To je původní úprava, na hodinkách Lako velmi trvanlivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 27. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Půjdu do nich , jěště vyguglim rezervu chodu ETY 2801 a bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Teď jsem se na ty jejich stránky koukal a ty "Flieger 42 Typ A Handaufzug" mě hodně chytli u srdce. Bude těžké jim odolávat... Radši si dám přes svátky voraz, snad to přejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darek73 Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2010 Navíc EURO je teď dost nízko a nechtějí žádné poštovné. Tady je obrovská výhoda proti Tourby, že je to původní značka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír S Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 45mm sú pekné , akurát by mohli mať čísla v pomere o málo väčšie ako na 55mm , takto sa zdá byť ciferník taký prázdny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mick Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Tak mám Fliegeruhr 45 Typ B, a jsou bomba :-D. Příjemně mě překvapil řemínek z teletiny. Dostal jsem k nim i druhý tah, černý... Velikost ciferníku i číslic mi přijde akorát. SUPER! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Foto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Přesně tak pošli Fotku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Tak mám Fliegeruhr 45 Typ B, a jsou bomba :-D. Příjemně mě překvapil řemínek z teletiny. Dostal jsem k nim i druhý tah, černý... Velikost ciferníku i číslic mi přijde akorát. SUPER! :-) Uz som myslel, ze si nikto nic nekupi z novej rady... chce to fotky jednoznacne ako pisu chalani hore !!! laci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petpet Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Zdravím, chci se podělit o zkušenost s Lacem...od Laca jsem koupil předminulý týden automatické Flieger 42..nešlo mi objednat klasicky přes web na webshopu, furt mně to tam házelo nějaké chyby (nešlo mně zaplatit, ale zaregistroval jsem se na jejich stránkách)...pak se mi ozvali přímo z ČR, že zastupují Laca v ČR, a že dostali zprávu, že mám problém s objednávkou...komunikoval jsem pak už jenom se slečnou česky a komunikace super...a za problémy, které jsem měl mi dovezly hodinky až do domu a to prý měli 4 hodiny cesty..hodinky jsou super, byli zabalené v obalu se zipem a byl tam náhradní řemínek, tak jak říkal **** (viz.dole) takže jsem si udělal předčasné vánoce...Peťan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Nova limitka od Laca pre WUS : Durove kaliber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se