bandicoot Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Žilina je tak 800-900 ne? Tak to by opravdu už mohlo být tím "stínem". Rozhodí to kopec, les, barák...
spot Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2010 ale raz uz chytili, ostatne dvojo hodin to chyta kazdy den uplne v pohode... Žilina je tak 800-900 ne? Tak to by opravdu už mohlo být tím "stínem". Rozhodí to kopec, les, barák...
Dantechno Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 V tech ostatnich hodinach je samozrejme jinej modul s odlisnou citlivosti na signal. Tak pockej az nekam vyjedes, spust manualni prijem a kdyby nic tak je reklamuj.
filo-boxer Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Se sílou signalu by neměl být problém, dosah je až 2000 Km. Polož je přes noc vedle těch hodin co signál přijmou a pokud se zase nesynchronizujou tak zkus reklamovat. Někdy je taky problém se synchronizací pokud je slabá baterka. Ale ty tvoje mají solár, ne? http://de.wikipedia.org/wiki/DCF77
Gilius Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Však jsem psal,že si tím Berlínem nejsem jistej(a hledat se mi to,přiznávám,nechtělo). Jinak....ano,může to být tak i tak.....začal bych tím,jestli jsou správně nastavené a potom postupoval dále a dále......případnou reklamaci bych nechal až nakonec.
Dantechno Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Jenom podotknu, ze nemusis cekat na noc ale muzes vyvolat synchronizaci manualne kdy chces...
spot Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2010 (upraveno) tak nakoniec sa to podarilo. behal som po byte, po balkone a na asi 8-9 pokus sa to chytilozda sa ze ten prijimac je o dost slabsi ako je prijimac na ostatnych hodinach co mam.ale som rad ze sa to chytilo nakoniec. tusil som ze ked to raz islo musi to byt ok. ozaj a vdaka za ochotu poradit. uz som s tym par dni maturoval a zacinalo ma to serkat... :-) Upraveno 12. října 2010 uživatelem spot
jihacv Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 Máme doma dvoje G-Shocky s Multiband 5, oboje solární napájení, ale problém se synchronizací přesného času jsem nezaznamenal. Nastaven je Berlín, jen když jsem za mnha zdmi nebo v nějakém nepřístupném prostoru tak ke kalibraci nedojde, ale to už někdo napsal,...
dzedek Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Mám taky CASIA OCW-520 waveceptor, a opravdu jsou citlivé na signál.Spolehlivě chytnou pouze u okna, stačí pár metrů od okna a signál nejni...Takže je na noc nechávám spát u okna.Zato na chatě, kde je asi menší rušení, jedou spolehlivě i uvnitř budovi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se