Přejít na obsah

SEIKO SKX007J

Doporučené příspěvky

Taky vlastnim jedny 007J z 21jewels a ten "made in japan" napis za tech par stokorun fakt stoji. Hodinek mam hodne, ale tyto nosim v 99 pripadech ze sta. I do one posilky. Neuveritelna je presnost, moje delaji asi 2sec/den (ale taky "zacinaly" na +15 vterinach). Mimochodem, pokud jsi Schwarzeneggeruv fanousek, pak se mrkni na hodinky, ktere nosi v Commandu a Predatorovi. Jsou to ne nepodobny ana-digi seika (v zaberech z blizka maji ale "custom" cifernik

http://watchesinmovies.info/movies/commando-1985/

http://watchesinmovies.info/movies/predator-1987/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jordy, pěkné počtení. A začínám přemýšlet o tom, že si znova pořídím SKX 007. Pepsi. nebo umluvím xjr1, aby mi je zase prodal zpátky :D

Čéče to nepůjde, už jsme si na sebe zvykli..neměl bych co nosit na motorku, k vodě, atd.. :cheers:
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Po delší odmlce zdar.

tak po 3 měsících a zkušenostech jsou hodinky stále jako nové, bez problémů. jednou se mi zastavily a musel jsem nastavit znovu, protože jsem je zapoměl v kapse budny (v posilce sundávám) a zrovna byl myslím nějaký st. svátek, takže jsem je asi 3 dny neměl na ruce. Přesnost nevím, neměřím to. za ty 3 měsíce jsem je nastavoval asi 4x?

pomalu se začínám dívat po něčem větším, přece jen na moje " vymakané" zápěstí jsou 4 cm spíše na té menší hranici. zatím nemám dostatek příspěvků, takže nemůžu nabízet ani prodávat, ale snad se za pár týdnů vypracuju. nabídnu to k prodeji nebo k výměně za vetší potápky.

PS. Kolega z kanclu špatně dotáhl korunku na svých DS podium a teplá sprcha ho stála 8 000kč v servise. Takže bacha.

Odkaz ke komentáři

Moje rada zni, nech si je. Sou to super hodinky za super penize. Mam vzhledove dost podobne Seika (SBCM023) a myslim, ze ten design je genialni, jednoduchy a nadcasovy. Neni nahoda, ze i mnoho dalsich vyrobcu ma podobne hodinky v portfoliu. Byly moje "prvni vybrane s pomoci chronomagu", mezitim uz sem si poridil dalsich 6, ale tyhle me vubec neomrzely, naopak nosim je nejradsi, jsou to moje "daily-beater". Tady nad tim mozna hromada lidi ohrne nos, jelikoz chronomagori hledaji spis specialitky, novinky apod. Tohle jsou standartni univerzalni hodinky, ktere nebudou nikdy out. Muzes s nima delat vsechno a kdyby nahodou nevydrzely, tak to penezenku to rozhodne nezaboli.

Odkaz ke komentáři

myslím, že máš pravdu. tak nějak to i cítím. tak varianta je našetřit a pak koupit něco většího v podobné cenové reakci. spíš mi jich bude líto, pokud bych je nenosil. ale zároven mi jich bude líto, když je prodám.

na ruce jsou každý den, a to je zima. v létě, v tričku, to bude jiná.:gunsmilie:. docela mi vyhovuje, že je fakt nemusím nijak řešit. nenatahuju, neměřím denní rozdíl a na datumovku jsem si docela zvykl. přece jen je to pohodlnější, než z kapsy lovit mobil. jo, a beru je s sebou do sprchy, tam je přetáhnu hubkou s mýdélkem a jsou jak nové.

až dám dohromady 50 příspěvku (nebudu to nijak hrotit), tak se rozhodnu - asi dle finanční situace.

Odkaz ke komentáři

Sice opožděně, ale prošel sem si to tu a pěkné počtení, je vidět nadšení.

Na můj vkus trochu neobvyklé vložení fotek, ale budiž.

Koukal jsi už na vyšší řady potápek od Seika? (Prospex)

Prostě divery od Seika jsou fenomén..

Na SKX-kách mi trochu vadí poměr průměru lunety vůči její šířce, ale to je detail. (přijde mi to "tenké")

Jak už tu někde zaznělo - Seiko by mohlo máknout na tahu, hlavně na koncovkách u této základní řady.

Jenže - pak by pomalu nebylo proč kupovat Suma, že?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Takže díky jordymu má příběh pokračování ovšem myslím že všechno podstatné už jordy napsal.

Jsem spíš fanoušek primu ovšem tam jsem dospěl k určitému duševnímu uspokojení na Igenech, ovšem požadavky ktere mam na hodinky tyto nesplňovaly a dosud ani při případné renovaci nesplňují ohledně vodotěsnosti, fluorescenci atd. ale to je jiná kapitola.

Takže jsem nějaký čas brouzdal, četl, čerpal info a prohlížel a poohlížel se na tomto foru no a najednou jen tak zabrouzdam na prodejni vlakno a BUCH HO "SKX007J". Protože jsem měl jasno že chci verzi J nezaváhal jsem ani vteřinu a hned jsem dal SZ. S jordym proběhla komunikace velmi rychle. Večer jsem dal příkaz k úhradě a pak už jen natěšeně čekal na balíček kterého jsem se nakonec dočkal.:smile_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

jordy hodinky prozřetelně zabalil do katronové krabičky protože asi tušil že jsem nešika. Na asi 300m cesty z pošty do kanclu mi 2x spadly na zem. Normálně se mi to nestává, nevím jestli jsem byl tak rozrušený těmi hodinkami nebo jsem testoval jejich nárazuvzdornost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem diver60
Odkaz ke komentáři

Po otevření krabičky jsem uviděl sešitek s logem firmy který obsahuje garanční kartu, no..... která by mi asi stejně k ničemu nebyla ale u hodinek je. Krabička byla vycpaná tlumícím materiálem takže jsem si oddechl a doufal že hodinky nepřišly k újmě po těch pádech.

Odkaz ke komentáři

Se zajmem jsem si přečetl návod v japonštině a hned mi bylo jasne jak se hodinky nastavuji takže jsem pokračoval ve vybalovaní. V nitru balíčku byl sáček z bublinkové fólie ve kterém se ukrývalo to japonské překvapení.

Odkaz ke komentáři

No a zrazu se objevily v plné své černé kráse.

Zastavily se chuděry v sobotu 2.4.2011 v 9:42:17. Jen jsem s nima párkrát pohnul a hodinky se rozběhly čímž se mi ulevilo protože se tu píše že nemají ruční nátah. Pokud je ale tak snadné je rozběhnout tak nač by ho taky měly že jo. Samozřejmě že jsem zapoměl jak to v tom návodu mají ti japonci napsané a chvíli dumal nad tím jak přestavět datum a den ale bylo to celkem logické jen jsem měl bobky abych něco nezvoral. Ale nakonec se povedlo. Tak sem se pokochal pohledem a musím uznat že se mi víc líbí tento cifr s nápisem 21 JEVELS. :smile_anim:

Upraveno uživatelem diver60
Odkaz ke komentáři

Šup s nima na ruku. Musím uznat že to mají ti kluci šikmoocí zmáklé na jedničku a nemám zatím nic co bych jim vytknul. Měl jsem trochu strach z toho gumového řemínku ale i v tomto musím uznat že mají asi letité zkušenosti a dělají vše tak aby jejich produkt sloužil ke spokojenosti zákazníka. Pásek je dostatečně tuhý, má dostatečný rozsah tak že se bude dát případně použít i na neopren někde u móře. Přezka je perfektně opracovaná. Celkový dojem - spokojenost!!!!!:notworthy:

Odkaz ke komentáři

No a včera jsem je otestoval na bazénu na vodotěsnost. 800m kraul, 4x 25m UW max. 2,2m, 2x50m UW max. 2,2m, parní sauna (a že včera topili fest), hned ze sauny ledová sprcha a bazén, po bazénu 3x Lobkowitz, luminiscence famózní, ráno v 5:15 jsem nepostrehnul ze by nejak vyrazne slabla.

Tož tak.

Odkaz ke komentáři

zdravím Divera a blahopřeji k super hodinkám.:rolleyes:

Je to docela perverzní vidět svůj balíček na fotkách:) Hodinky se zastavily, to je jasné, jakmile jsem viděl, že peníze jsou na cestě, už to byly v podstatě jeho hodinky, tak jsem je sundal, dal jim sprchu a zabalil je.

jsem rád, že se líbí. za 14 dní jedu do států, tak doufám, že si něco na ruce přivezu. asi zůstanu při zemi a bude to něco podobného a v cenové relaci jako SKX007. rodiný rozpočet nenabourají, parádu udělají a hlavně jsou bez problémů dál prodejné (asi jsem je dal moc levně, hlásilo se hodně zájemců:wallbash:). no, nechám se sám překvapit, žádná omezení si nekladu.

tak ještě jednou, ať ti slouží Divere.

Odkaz ke komentáři

ahoj jordy,

muj velky favorit byl tento http://yeomanseiko.wordpress.com/2010/11/27/seiko-200m-divers-skz323k-skz325k-skz327k/

ale vzhledem k me negramotnosi nakupovani na netu jsem to vyresil zatim takto. Nevim jestli to bude moje posledni stace ale zatim mi delaji radost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...