skalis Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 SKX007 jsou perfektni hodinky. Posledni dobou je taham po vecerech nebo po venku, kdyz zrovna nemam na ruce rolady. Po koupani v potoce na Horske Kvilde: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 10. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2011 Ztkova guma jim slusi. Hezky Skalisi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 11. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 jasně, na tyto potápky patří hlavně guma. Ocelový tah jsem měl, ale moc mi tam neseděl. to diver: na tento model Seiko jsem se taky díval - jsou nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Ztkova guma jim slusi. Hezky Skalisi Potapky jsou na té gumě nejhezčí. Jen mi příjde, že je dost nepohodlná. Je to tvrdý materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Potapky jsou na té gumě nejhezčí. Jen mi příjde, že je dost nepohodlná. Je to tvrdý materiál. To mas pravdu - to me taky sejri... Proto nechavam hodinky lezet zapnute na posledni dirku - snad si zapamatuje remen tvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 11. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Nebo je můžeš na chvíli povařit ve vodě, zapnuté na nějakém kovovém válci. http://forums.watchuseek.com/f43/how-put-curve-you-rubber-strap-84934.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Naopak ja jsem s tou gumou spokojeny. Jestli jste si vsimli ze spodni strany kde prichazi do styku s pokozkou je zvlastni povrchova uprava ktera je velice prijemna na dotyk. Prijde mi to, jako bych se dotykal kuze, nezkusili jste si to? Ta tvrdost materialu je taky v pohode, protoze kdybych si je bral do vody (na potapeni? no asi ne na to jsou jiny masinky) tak je potreba pevny, tuhy material protoze tam se se vsim zachazi trochu humpolacky. Takze za me davam niponum 1* Pokud je pouzivas na bezne noseni neni problem dat jakykoliv jiny remen nebo tah, coz me se v tomto pripade libi bracellet nebo jak se to pise s plnymi koncovkami ktery bych si chtel casem poridit (skoda jordy ze si ho dal pryc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Naopak ja jsem s tou gumou spokojeny. Jestli jste si vsimli ze spodni strany kde prichazi do styku s pokozkou je zvlastni povrchova uprava ktera je velice prijemna na dotyk. Prijde mi to, jako bych se dotykal kuze, nezkusili jste si to? Ta tvrdost materialu je taky v pohode, protoze kdybych si je bral do vody (na potapeni? no asi ne na to jsou jiny masinky) tak je potreba pevny, tuhy material protoze tam se se vsim zachazi trochu humpolacky. No na vnitrni strane remenu je vytlacenej ten vzor jestli myslis tohle... Pro me je proste tvrdej - sice to neni neprijemny ale mam vzdycky vytlaceny ty vlny do zapesti. Kazdopadne vypada dobre tak ho nosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 ale mam vzdycky vytlaceny ty vlny do zapesti. to dôverne poznám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobzx10r Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Pěkné počteníčko.Dočetl jsem se,že chodíte do posilovny a řešíte velikost svého zápěstí vs velikost hodinek.Jsem taky už řadu let milovníkem železa a všeho co se svalu týče.Momentálně vážně pokukuji po suunto x lander military.Podle rozměru co jsem se dočetl jsou obrovské,ale neměl jsem zatím nikde tu čest si je zkusit.Jediné co mne trochu uklidnuje je moje zápěstí s 22 cm,182cm a 105 kg váhy.Snad nebudou vypadat příliš velké jelikož mi opravdu padli do oka.Nevím jestli je zde nikde uveden nějaký poměr mezi zápěstím a velikostí hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 No na vnitrni strane remenu je vytlacenej ten vzor jestli myslis tohle... Pro me je proste tvrdej - sice to neni neprijemny ale mam vzdycky vytlaceny ty vlny do zapesti. Kazdopadne vypada dobre tak ho nosim Ono to taky asi bude tím, že máme úzké zápěstí :-) Na širším to třeba tolik nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Ono to taky asi bude tím, že máme úzké zápěstí :-) Na širším to třeba tolik nevadí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Z22 k hodinkam perfektne pasuje. Mam i ocel, ale stejne hodinky vetsinu casu travi na gume, vyhovuje mi to tak vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 12. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 jestli máš zápěstí 22cm, tak bych s rozměrem pod 45mm nešel. Ale design hraje roli, široká luneta hodinky opticky zmenšuje a naopak. Každopádně nejlepší je hodinky nejdřív na ruce vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 14. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 zdravím Divera a blahopřeji k super hodinkám. Je to docela perverzní vidět svůj balíček na fotkách:) Hodinky se zastavily, to je jasné, jakmile jsem viděl, že peníze jsou na cestě, už to byly v podstatě jeho hodinky, tak jsem je sundal, dal jim sprchu a zabalil je. jsem rád, že se líbí. za 14 dní jedu do států, tak doufám, že si něco na ruce přivezu. asi zůstanu při zemi a bude to něco podobného a v cenové relaci jako SKX007. rodiný rozpočet nenabourají, parádu udělají a hlavně jsou bez problémů dál prodejné (asi jsem je dal moc levně, hlásilo se hodně zájemců). no, nechám se sám překvapit, žádná omezení si nekladu. tak ještě jednou, ať ti slouží Divere. projel jsem to vlákno a moc pěkný čtení, gratuluju novýmu majiteli! SKX 007 jsou super, já bych je pryč nedal a nosím je často a rád, hlavně ve volném čase, na výlety a hlavně do moře na potápění a šnorchl, a to ačkoli mám ve sbírce většinu "prestižnějších" kusů, který v podstatě neunosím, takže se spíš jen motají ve winderu. Preferuji tah, takže je mám na J, i když ten není zrovna nejúžasnější, ale je v pohodě. Přeji štěstí a požitek z nového nákupu ve státech, taky bych se vydal, takže jen závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 14. dubna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2011 No já taky myslím, že zůstanu u kategorie SKX007, tzn. dostupné potápky. hodně se mi líbí SRP043, nebo něco od citizenu. Nebudu to lámat přes koleno, pokud tam nic zajímavého nebude, objednám něco od 21jewels.com. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 zakládat nové vlákno těmto provařeným kouskům by bylo zbytečné, tak se přifařím sem. nejklasičtější klasika - když se řekne seiko, tak první co mě napadne, jsou tyhle SKX007. mezitím jsem nasbíral jiné kousky seiko diversek, ale tyhle - to je téměř seikomagorova povinnost. léty osvědčený design + tvar pouzdra dotažený do dokonalosti.koupil jsem na gumě, ale Z22 je opravdu jen pro potapiče a masochisty, na normální nošení nepohodlné. naštěstí tyhle hodinky vypadaj výborně na NATO strapu. teď ještě koupit odpovídající - černý nebo šedočerný bond? 20mm bond z monster: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. tvar pouzdra je lahůdka: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sestry - stejné ručky, úplně jiný dojem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. porovnání s mými oblíbenými SRP025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Taky o nejakych premyslim. Par mensich uprav a bude to...A hodil bych na to tmave sedy NATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Taky o nejakych premyslim. Par mensich uprav a bude to... A hodil bych na to tmave sedy NATO. úprav? mně se moc líbí ta ve stylu Marathonů - ale vyměnil bych jen ručky, nic víc. jinak celkově na mě působěj výborným dojmem - proti monstrům, knightům a sumům takový o kus titěrnější a vymazlenější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Ja bych vymenil pouze sklo a datovy vence za cerny - jinak se mi libi jak jsou. + tah se solid koncovkama. Kdyz na to tak myslim , jdu si projet weby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se