Baker Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Zdroj TimeZone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Zdroj TimeZone. Hmm, zlatíčka, ty bych si dokázal představit ke čtyřicátinám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Takhle bez měřítka se mi fakt líběj, ale jinak jsou prostě už moc velký.. zkoušel jsem si tudle stejně velký Railmastery XXL a vypadalo to směšně (zápěstí cca 19 cm), zvlášť k obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Takhle bez měřítka se mi fakt líběj, ale jinak jsou prostě už moc velký.. zkoušel jsem si tudle stejně velký Railmastery XXL a vypadalo to směšně (zápěstí cca 19 cm), zvlášť k obleku. Souhlas, taky bych potřeboval alespoň o centimetr míň k dokonalosti Organic: a Ty taky, takové obludy bys neunosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Mě se tedy líbí víc v oceli ... a veliký jsou pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Jo počkat, ony mají 49.2mm? Tak to néé, Kdyby byly 40mm bral bych je všema deseti, takhle leda bez řemenu jako kapsáče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 jj, je to stara vesta, to pouzdro i strojek je furt to samo jako XXL Railmaster a souhlasim s ostatnima, ze bejt to mensi, tak jsou favoritem mezi rucne tahanejma hodinkama u mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Krásný, ale nenositelný, aspoň pro mě. Ale jinak jsou fakt úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2010 Mno tak pro mě optimální velikost seděly mi jak průdel na hrnec. Ale zlato ne e, když už, tak jedině ocel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2010 Tak na oceli moc pěkný , ale tahle velikost, pro mě jedině jako obranný nástroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2010 Podobnosť čisto nahodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Podobnosť čisto nahodna Eh..?Jo, zlatý oblekovky s mimostředkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 Jo, potom už len font čisel, podobne indexy, ručičky, tvar puzdra, naznak ciferniku, ... proste 'As different as chalk and cheese' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2010 No já nevím, mě se zdá, že na těhle hodinkách je už moc vidět, jak jsou velikostně natažený. Je to zbytečné, zvláště u sakových hodinek, jako jsou tyhle. A taky něco, nevím co, ve mě irituje ta minutová ručka zakončená šipkou. Jinak Aqua Terry jsou krásné hodinky, i ten proužkatý ciferník je parádní, ale tohle už je na mě moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 (upraveno) a na oceli... ceníkovka 3.860 eurodukátů a jo, ve zdroji jsou vyfocený, už mlčím Upraveno 4. ledna 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2011 jj, je to stara vesta, to pouzdro i strojek je furt to samo jako XXL Railmaster a souhlasim s ostatnima, ze bejt to mensi, tak jsou favoritem mezi rucne tahanejma hodinkama u mne Dal bys je na nohu a velikost by byla akorat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr29 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Jsou krásné. Vel. 42 mm bych bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marc Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2011 super a nadčasové hodinky, klasika,která nezestárne ani za 50let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se