Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvažuju, že by se okolo Vánoc mohly stát mým novým přírůstkem... Ten President tah se mi líbí moc. Nepůsoběj nezajímavě? Ještě je možnost je mít s hladkou lunetou, ale to už by byly asi úplně obyč... Mám zkreslený porovnávání díky svým stávajícím, tak prosím o názory ;-)

post-12664-075786500 1286964962.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Myslim že s těma tvejma Daytonama se k sobě hoděj perfektně, nic extravagantnějšího bych nevymejšlel.. Jsou super. Až budu velkej, pořídim je přítelkyni :wheelchair:

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 10:31, 'jankoxxx' napsal:

ja musim povedat ze sa mi ten den v tyzdni vobec k nim nehodi. zvolil by som len verziu date ak taka existuje.

S tímto názorem souhlasím, zvolil bych ještě velikost 34mm, diamanty a bílé zlato, krásná kombinace.
Odesláno

kupoval jsem pro ženu a nakonec vybrala čistý ciferník, původně vybrané kameny na místě zavrhla, prej působí pouťově :) každopádně ten den u dámských hodinek v této velikosti vypadal dost divně ...

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 10:21, 'yasmine' napsal:

Uvažuju, že by se okolo Vánoc mohly stát mým novým přírůstkem... Ten President tah se mi líbí moc. Nepůsoběj nezajímavě? Ještě je možnost je mít s hladkou lunetou, ale to už by byly asi úplně obyč... Mám zkreslený porovnávání díky svým stávajícím, tak prosím o názory ;-)

... to je nějaký momentální nápad ? nebo se objevila příležitost k nošení ? :)

ve srovnání s black daytonama mi to tak nějak přijde jako ztráta osobnosti, prostě ode zdi ke zdi i když u jedné značky

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 14:17, 'YPO' napsal:

... to je nějaký momentální nápad ? nebo se objevila příležitost k nošení ? :)

ve srovnání s black daytonama mi to tak nějak přijde jako ztráta osobnosti, prostě ode zdi ke zdi i když u jedné značky

No to si prave myslim taky, proto si tu zadam o rady :) Chtela bych proste jedny svetly, jenze..........

Odesláno

Jsou takový mainstreamový. Prostě přijdeš do krámu, zalíbí se ti kameny a tak je vezmeš. Dobrý tak na štvanici do klubu. Už to, že se ptáš ukazuje pochyby. To by u koníčku být nemělo.

Co chci říct, mě se líbí, ženě bych je klidně dal, ale ta by zas nedala na ruku ty černý bestie... Skoro bych řekl, že se ty dva modely vylučují.

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 17:23, 'sta' napsal:

myslím že černé a bílé se spíše doplňují než vylučují

Jenže tady neporovnáváme jen barvy ale hodinky. Jedny ukazují že hodinky jsou pro majitelku koníček, orientaci v netradičních vodách a ty druhé jen dostatek peněz a znalost cesty do značkového obchodu.
  • Dát hlas 1
Odesláno

Day-Date vo veľkosti 36 mm je klasika. Prevedenie s kameňmi tento pánsky model trochu zjemňuje, pokiaĺ ich nie je príliš veľa a sú len na ciferníku. A keď sa k tomu pridá šarm emancipovanej ženy, ideálne spojenie. Za mňa áno, ale chce to dávku odvahy.

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 17:42, 'bandicoot' napsal:

Jenže tady neporovnáváme jen barvy ale hodinky. Jedny ukazují že hodinky jsou pro majitelku koníček, orientaci v netradičních vodách a ty druhé jen dostatek peněz a znalost cesty do značkového obchodu.

Polozim otazku jinak - doporuci mi nekdo svetly bestie? Znacku nehodlam menit, prumer minimalne 36. Dik ;)

Odesláno

Podle mne se právě doplňují. Daytony (aneb černé bestie) jsou pro jeden typ příležitostí, například kreativní práci, cocktail party s kolegyněmi a na nákupy, kdežto ty lesklé s diamantíky jsou více společenské, luxusní na první pohled a konzervativnější.

Jak my muži kupujeme hodinky na sport, oblekovky, hodinky na běžné nošení a hodinky do exkluzivní vyšší společnosti, Yasmine úplně stejným způsobem může rozšířit svojí sbírku hodinek tím, že si koupí tyto Day-Date a bude mít něco do jiného druhu společnosti. Za mne jsou ok. Možná bych uvažoval třeba o bicolor, platině, nebo více kamínkách, ale vesměs je dle mého názoru rozšíření sbírky tímto směrem dobrá volba.

Odesláno
  V 13. 10. 2010 v 18:03, 'yasmine' napsal:

Polozim otazku jinak - doporuci mi nekdo svetly bestie? Znacku nehodlam menit, prumer minimalne 36. Dik ;)

Moc pěkné světlé bestie jsou dámské IWC Da Vinci. Dělají se v různých provedeních a jsou konzervativní a zároveň cool.

např.

Posted Image

nebo

Posted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...