Pixelator Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 za mna urcite DJ ... nesmrtelna nadcasova klasika
cubic Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Nevím jak vy ale já bych nejraději oboje.Protože jsem nevybouřený tak GMT na starší klouby pak raději užíval DJ protože ta modrá je fakt pecka
lastam Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 i já si musim sem utrousit:-) DJII jasna volba!!! my nazory znas, vypustim sem dalsi fotku:-) nazivo jsou to nadherny hodinky obzvlast jak hazi prasatka lunetou:-)
gougy Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Přestože si "musím koupit" GMT2c, tak v tomto duelu volím DJII. Nová generace odstranila to jediné, co mi vadilo na té předchozí, velikost. Krása a nadčasovost zůstala.
speedmaster Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Nabizim mensi zamysleni... GMT Mastery: Byly ve vesmiru. Meli je na ruce zkusebni piloti, co poprve leteli s Concordem. Lunetu asi neposkrabes. Jsou to chlapske hodinky a maji dobrodruzny vzhled. DJ: Taky Rolexky, trochu blystivejsi a mene odolne. Byly ......................... Meli ...................................................NIC. Jsou to pekne spolecenske hodinky. A znam nejmene tri pekne zenske, ktere je nosi. 2
gas Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 (upraveno) Nabizim mensi zamysleni... GMT Mastery: Byly ve vesmiru. Meli je na ruce zkusebni piloti, co poprve leteli s Concordem. Lunetu asi neposkrabes. Jsou to chlapske hodinky a maji dobrodruzny vzhled. DJ: Taky Rolexky, trochu blystivejsi a mene odolne. Byly ......................... Meli ...................................................NIC. Jsou to pekne spolecenske hodinky. A znam nejmene tri pekne zenske, ktere je nosi. tak pod tohle se podepíšu Upraveno 18. října 2010 uživatelem gas
volfda Odesláno 18. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Nabizim mensi zamysleni... GMT Mastery: Byly ve vesmiru. Meli je na ruce zkusebni piloti, co poprve leteli s Concordem. Lunetu asi neposkrabes. Jsou to chlapske hodinky a maji dobrodruzny vzhled. DJ: Taky Rolexky, trochu blystivejsi a mene odolne. Byly ......................... Meli ...................................................NIC. Jsou to pekne spolecenske hodinky. A znam nejmene tri pekne zenske, ktere je nosi. Jo, tohle je argument. Takže to vidím tak, že gas si nechá GMTčka doma a já půjdu lovit ty pěkné ženské se slovy ,,Nemáme náhodou stejné hodinky?" 2
gas Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 můj kamarád "lovil" ženské oslovením: ahoj, já su Radek, Ty také ?
IWCmann Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Mě se ze všech těhle hodinek stejně nejvíc líbily ty Milgaussy...
lib Odesláno 18. října 2010 Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Volfdo, vem ty DJ II. Tam to R řve dostatečně a mám pocit, že to je právě to ono pro Tebe. To už by mohlo pomoct.
volfda Odesláno 18. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2010 Volfdo, vem ty DJ II. Tam to R řve dostatečně a mám pocit, že to je právě to ono pro Tebe. To už by mohlo pomoct. DJ je Rolex klasika. U mě vede. Sibirnaya mi poslal SZ, kde mi onoho prodejce doporučil, tak asi skočím do těch DJ...
Frantik Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 DJ je Rolex klasika. U mě vede. Sibirnaya mi poslal SZ, kde mi onoho prodejce doporučil, tak asi skočím do těch DJ... Rozmysli si to dobře, ty GMT jsou lepší, vzpomen si, jak se ti líbily
volfda Odesláno 19. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Rozmysli si to dobře, ty GMT jsou lepší, vzpomen si, jak se ti líbily Tak tohle je podlé... Mám u tebe další kafe s GMTčkama
skalis Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Tak tohle je podlé... Mám u tebe další kafe s GMTčkama To pak budes mit to vybirani o to jednodussi .
Frantik Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Tak tohle je podlé... Mám u tebe další kafe s GMTčkama Klidně, a muzu ti pritom cvakat tou krasnou keramickou lunetou
volfda Odesláno 21. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2010 jednoznacne modrasci... Máš pravdu Honzo... Tak nakonec vlítnu do DJ. Děkuji ti za informace o prodejci a i za intervence pro DJ Ostatním také děkuji za rady a názory. Asi jsou DJ více zženštilé, ale tvar pouzdra mi sedí víc, navíc ten modrý cifernk je k sežrání. Co se týče spony, ta mi na Milgaussech vyhovovala, takže jdu do ověřeného. Budou fungl nové a jak doufám, budou to definitivky! Do 14ti dnů očekávejte můj příspěvek v nových přírůstcích 1
vojt Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Odesláno 21. října 2010 (upraveno) ... Do 14ti dnů očekávejte můj příspěvek v nových přírůstcích volfda se rozhodl eště ne...eště ne...eště ne....UŽ! Upraveno 21. října 2010 uživatelem vojt 1
volfda Odesláno 21. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. října 2010 volfda se rozhodl eště ne...eště ne...eště ne....UŽ!
yegor Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 tak ja osobne aj ked sa mi DJ pacia viacej ta modra je naozaj dokonala by som sa velmi bal tej zubkovanej lunety...tu ked skrabnes nebude to vyzerat najlepsie...sam neviem aj ked poskrabana keramika na GMT je tiez katastrofa len podla vyrobcu by ta keramika mala vydrzat viacej ako biele zlato...najlepsie je to vyriesene na Milgaussoch...kedze si sa uz rozhodol tak som zvedavy na tvoje uzivatelske dojmy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se