kubson Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 mají vzroně vedenou facebook stránku http://www.facebook.com/MarvinWatches v nějakém videu tam byla ukázána jejich montovna, překvapilo mě, že celkem bez obalu přiznali, že některé komponenty si nechávají dělat v číně
sibirnaya Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Madari se uz chytli, doladujem podrobnosti
sibirnaya Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 tak pred deseti minutama pristaly za ty prachy je to bomba, rekl bych.. akorat ten remen to bude chtit hezci..
sureshot Odesláno 27. října 2010 Nahlásit Odesláno 27. října 2010 krasne, jednoduche, mimoriadne elegantne, gratulujem!
brett Odesláno 1. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2010 Gratuluju! Decentní, jednoduché ... překrásné !!!
sibirnaya Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 zajizdim novej fotak. me na tom meshi prijdou hodne dobre nositelny, akorat zacinam mit divnej pocit, jako kdyby mi byly velky
Hasňa Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Well done!! Znacka mi nic nerika, milanaise neni muj salek caje, ale hodinky jsou to paradni. Hnedy krokous a bomba spica.
pato31681 Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 V 2. 12. 2010 v 13:36, sibirnaya napsal: akorat zacinam mit divnej pocit, jako kdyby mi byly velky to mas z tych rolexiek Ale hodinky Ti chvalim, ozaj nadhera a vela ich tu nebude... taka raritka s dlhou historiou a tradiciou, proste krasa
tmoris Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 me fascinujou ty z ruzovyho zlata. na tom webu co na zacatku nekdo copy pastoval, tak je napsano, ze stoji jen o 100 usd vice nez ocelova verze. bud to musi byt nejaka uplne silene tenka vrstva na oceli, nebo mi to nejak hlava nebere.. ?! sibirnaya: muzes prosimte nafotit i dalsi fotky? strojek pres dynko, pohled na sponu apod? btw kolik mas zapesti? tech 44 vypada opravdu hodne, pritom na mojem 17.5cm jsou relativne nositelne i 47mm pilotky, ale u tehle mam dojem, ze snad budou i moc!?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se