cigi Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Mám tu ve firmě svítící prášek a vím, kde se prodává, možná by stálo za to nedělat svítící čárky, ale rovnou svítící přesýpací hodiny.
onney Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 to sect: pokud se do toho pustíš, jsi u mě vážně bourák. to cigi: tak to by byla naprostá bomba!!! Co je to za prášek? Chtěl bys ho dát přímo místo písku? Nebude se ten materiál ještě víc rozdrolovat?
cigi Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 to sect: pokud se do toho pustíš, jsi u mě vážně bourák. to cigi: tak to by byla naprostá bomba!!! Co je to za prášek? Chtěl bys ho dát přímo místo písku? Nebude se ten materiál ještě víc rozdrolovat? Buď to smíchat s pískem, nebo použít jenom ten svítící prášek - je stejně údajně jen rozemletej australskej nerost ( uran, nebo co :D) - jen je třeba vyzkoušet správnou frakci - jestli bude zájem, zjistím to, včetně ceny. Co mohu říct nyní je to, že svítí jako žárovka. Dokonce to přidáváme do betonu - a pak svítí i ten beton - jenže to zatím nikdo nechtěl.
boo-beek Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Ty voe, cigi, az budu nekdy stavet barak, tak s Tebou!Ja bych svitici beton bral hned! Jinak presypacky beru, pokud nebudou extremne seredny a extremne drahy, tak cokoliv.Svitici pisek by byl fajn bonus
kubson Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Co mohu říct nyní je to, že svítí jako žárovka. Dokonce to přidáváme do betonu - a pak svítí i ten beton - jenže to zatím nikdo nechtěl. a dá se to jíst? nečekám že by to chutnalo extra výborně, ale pak by svítilo ...
Conrad Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 a dá se to jíst? nečekám že by to chutnalo extra výborně, ale pak by svítilo ... a nešlápl by jsi do něj
boo-beek Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Jako ze by se tim krmili psi? Chudaci...
lib Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Presypacky s lumi To je taakovaa blobost, ze to musim mit !
JiříR Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Tak abych to tady ještě více zkomplikoval, zde je lumi prášek v několika barvách, takže si každej bude moci udělat jaký chce! Ale když se to tady rozhejbe, tak pro takovou blbost budu taky... A jako správný chronomagoři bychom měli požadovat min. vodotěsnost 10 Atm.
jankoxxx Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 neblbnite, bude to totalny gyc!!! co mi ale nezabrani v tom aby som ich vzal. inac cool by mohli byt presypacie hodiny s tekutinou namiesto piesku.
onney Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Na tekutinu už jsem taky myslel, ale to by musela svítit :-)Já chci svítící prášek :-) Efekt v noci, když se to bude sypat dolů.... Doufám, že tahle prdlá limitka vyjde :-)
sect Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Ještě bych s tím chvíli počkal. Odpoledne bych měl mít seznam firem, které jsou schopny takové hodiny u nás na zakázku vyrobit, nebo výrobu někde zajistit. Pak uvidíme co všechno můžeme chtít . Edit: Něco mi říká, že ten seznam bude hodně krátký......
sect Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Takže jsem poslal mail na 4 firmy (včetně 2 zde zmiňovaných), s žádostí o informaci, jak dalece jsou schopni vyjít vstříct nesmyslným požadavkům několika chronomagorů - ať je jasné co je reálné a co už ne. Mimo jiné jsem zmínil i luminiscenční písek s možností dodání. Jsem zvědavý, jak moc vtipné odpovědi mi přijdou . Pak se uvidí, co dál.....
JiříR Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Takže jsem poslal mail na 4 firmy (včetně 2 zde zmiňovaných), s žádostí o informaci, jak dalece jsou schopni vyjít vstříct nesmyslným požadavkům několika chronomagorů - ať je jasné co je reálné a co už ne. Mimo jiné jsem zmínil i luminiscenční písek s možností dodání. Jsem zvědavý, jak moc vtipné odpovědi mi přijdou . Pak se uvidí, co dál..... Super, konečně se toho někdo ujmul. Dostal jsi jedno malé bezvýznamné plus!
pavča Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Takže jsem poslal mail na 4 firmy (včetně 2 zde zmiňovaných), s žádostí o informaci, jak dalece jsou schopni vyjít vstříct nesmyslným požadavkům několika chronomagorů - ať je jasné co je reálné a co už ne. Mimo jiné jsem zmínil i luminiscenční písek s možností dodání. Jsem zvědavý, jak moc vtipné odpovědi mi přijdou . Pak se uvidí, co dál..... A nebylo by vhodné udělat předběžný seznam, aby se vědělo kolik je zájemců? Asi se na to budou potenciální výrobci ptát kvůli kalkulaci ceny. Pokud je to vhodné, tak: 1. pavča
ricous Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 A nebylo by vhodné udělat předběžný seznam, aby se vědělo kolik je zájemců? Asi se Jsem pro + zda by se mohlo jít tou cestou u GMT - návrh a + b, počet hlasů a jde se dál (velikost, tvar, kolik písku, zda svítící atd.) 1. pavča 2. ricous
sect Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Napsal jsem jim předběžných optimistických zhruba 50 ks . Ale teda pro jistotu: 1. pavča2. ricous 3. sect edit: Asi moc zájemců o přesýpací hodiny nemají, v podstatě obratem mi přišla první odpověď, takže ji tady dám skoro celou, pro základní představu ceny: "......vámi poptávaný produkt jsme schopni dodat. Při malem mnozstvi jeindividualizace nakladnejsi. Pro orientaci při 50 ks - standartizovany vyrobek 100 kc , ryti loga + 20kc, barva pisku + 50 kc , cas + 30 Kc , barva hodin +30 kc, Tvar hodin +9000 kc , Luminiscecni pisek + 9000 kc......"
Quasar007 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 1. pavča2. ricous 3. sect4. Quasar007
sect Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Jsem pro + zda by se mohlo jít tou cestou u GMT - návrh a + b, počet hlasů a jde se dál (velikost, tvar, kolik písku, zda svítící atd.) Určitě to stejnou cestou půjde, zatím chci akorát zjistit jestli (případně co) je reálné, ať se tady měsíc nebavíme o něčem, co nakonec nebude nikdo schopen, nebo ochoten udělat.
ricous Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 "......vámi poptávaný produkt jsme schopni dodat. Při malem mnozstvi je individualizace nakladnejsi. Pro orientaci při 50 ks - standartizovany vyrobek 100 kc , ryti loga + 20 kc, barva pisku + 50 kc , cas + 30 Kc , barva hodin +30 kc, Tvar hodin + 9000 kc , Luminiscecni pisek + 9000 kc......" Doufám že to chápu správně, že některé ceny jsou za kus a některé za celou 50-ti kusovou sérii...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.