Přejít na obsah

Nejlevnější limitka Chronomagu

rmx

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám tu ve firmě svítící prášek a vím, kde se prodává, možná by stálo za to nedělat svítící čárky, ale rovnou svítící přesýpací hodiny.

• Odpovědi 158
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

to sect: pokud se do toho pustíš, jsi u mě vážně bourák. :notworthy:

to cigi: tak to by byla naprostá bomba!!! Co je to za prášek? Chtěl bys ho dát přímo místo písku? Nebude se ten materiál ještě víc rozdrolovat?

Odesláno

to sect: pokud se do toho pustíš, jsi u mě vážně bourák. :notworthy:

to cigi: tak to by byla naprostá bomba!!! Co je to za prášek? Chtěl bys ho dát přímo místo písku? Nebude se ten materiál ještě víc rozdrolovat?

Buď to smíchat s pískem, nebo použít jenom ten svítící prášek - je stejně údajně jen rozemletej australskej nerost ( uran, nebo co :D :D) - jen je třeba vyzkoušet správnou frakci - jestli bude zájem, zjistím to, včetně ceny. Co mohu říct nyní je to, že svítí jako žárovka. Dokonce to přidáváme do betonu - a pak svítí i ten beton - jenže to zatím nikdo nechtěl.

Odesláno

Ty voe, cigi, az budu nekdy stavet barak, tak s Tebou!

Ja bych svitici beton bral hned! :D

Jinak presypacky beru, pokud nebudou extremne seredny a extremne drahy, tak cokoliv.

Svitici pisek by byl fajn bonus :)

Odesláno

Co mohu říct nyní je to, že svítí jako žárovka. Dokonce to přidáváme do betonu - a pak svítí i ten beton - jenže to zatím nikdo nechtěl.

a dá se to jíst? nečekám že by to chutnalo extra výborně, ale pak by svítilo ...
Odesláno

a dá se to jíst? nečekám že by to chutnalo extra výborně, ale pak by svítilo ...

a nešlápl by jsi do něj
Odesláno

Tak abych to tady ještě více zkomplikoval, zde je lumi prášek v několika barvách, takže si každej bude moci udělat jaký chce! :)

Ale když se to tady rozhejbe, tak pro takovou blbost budu taky... :suicide_anim:

A jako správný chronomagoři bychom měli požadovat min. vodotěsnost 10 Atm. :snorkle:

Odesláno

Na tekutinu už jsem taky myslel, ale to by musela svítit :-)

Já chci svítící prášek :-) Efekt v noci, když se to bude sypat dolů.... Doufám, že tahle prdlá limitka vyjde :-)

Odesláno

Ještě bych s tím chvíli počkal. Odpoledne bych měl mít seznam firem, které jsou schopny takové hodiny u nás na zakázku vyrobit, nebo výrobu někde zajistit. Pak uvidíme co všechno můžeme chtít :whistling: .

Edit: Něco mi říká, že ten seznam bude hodně krátký......

Odesláno

Takže jsem poslal mail na 4 firmy (včetně 2 zde zmiňovaných), s žádostí o informaci, jak dalece jsou schopni vyjít vstříct nesmyslným požadavkům několika chronomagorů - ať je jasné co je reálné a co už ne. Mimo jiné jsem zmínil i luminiscenční písek s možností dodání. Jsem zvědavý, jak moc vtipné odpovědi mi přijdou :guitar: . Pak se uvidí, co dál.....

Odesláno

Takže jsem poslal mail na 4 firmy (včetně 2 zde zmiňovaných), s žádostí o informaci, jak dalece jsou schopni vyjít vstříct nesmyslným požadavkům několika chronomagorů - ať je jasné co je reálné a co už ne. Mimo jiné jsem zmínil i luminiscenční písek s možností dodání. Jsem zvědavý, jak moc vtipné odpovědi mi přijdou :guitar: . Pak se uvidí, co dál.....

Super, konečně se toho někdo ujmul. Dostal jsi jedno malé bezvýznamné plus!:)

Odesláno

A nebylo by vhodné udělat předběžný seznam, aby se vědělo kolik je zájemců? Asi se na to budou potenciální výrobci ptát kvůli kalkulaci ceny. Pokud je to vhodné, tak:

1. pavča

Odesláno

A nebylo by vhodné udělat předběžný seznam, aby se vědělo kolik je zájemců? Asi se

Jsem pro + zda by se mohlo jít tou cestou u GMT - návrh a + b, počet hlasů a jde se dál (velikost, tvar, kolik písku, zda svítící atd.)

1. pavča

2. ricous

Odesláno

Napsal jsem jim předběžných optimistických zhruba 50 ks :whistling:.

Ale teda pro jistotu:

1. pavča

2. ricous

3. sect

edit: Asi moc zájemců o přesýpací hodiny nemají, v podstatě obratem mi přišla první odpověď, takže ji tady dám skoro celou, pro základní představu ceny:

"......vámi poptávaný produkt jsme schopni dodat. Při malem mnozstvi je

individualizace nakladnejsi.

Pro orientaci při 50 ks - standartizovany vyrobek 100 kc , ryti loga + 20

kc, barva pisku + 50 kc , cas + 30 Kc , barva hodin +30 kc, Tvar hodin +

9000 kc , Luminiscecni pisek + 9000 kc......"

Odesláno

Jsem pro + zda by se mohlo jít tou cestou u GMT - návrh a + b, počet hlasů a jde se dál (velikost, tvar, kolik písku, zda svítící atd.)

Určitě to stejnou cestou půjde, zatím chci akorát zjistit jestli (případně co) je reálné, ať se tady měsíc nebavíme o něčem, co nakonec nebude nikdo schopen, nebo ochoten udělat.
Odesláno

"......vámi poptávaný produkt jsme schopni dodat. Při malem mnozstvi je

individualizace nakladnejsi.

Pro orientaci při 50 ks - standartizovany vyrobek 100 kc , ryti loga + 20

kc, barva pisku + 50 kc , cas + 30 Kc , barva hodin +30 kc, Tvar hodin +

9000 kc , Luminiscecni pisek + 9000 kc......"

Doufám že to chápu správně, že některé ceny jsou za kus a některé za celou 50-ti kusovou sérii...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...