gougy Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Díky laskavosti člena mt01 jsem tak nějak přišel k pozvánce na akcičku IWC, zbytek zařídilo Carollinum Všichni byli milí a krásní, někteří přesnobštělí, prostě normální coctail party.. Na zápěstích "překvapivě" převažovaly IWCčka, dále Rolády Daytony, Panerai nevímco, Tissot Ttouch a jedny krásné Blancpainy, víc jsem nesledoval. Ovšem nový multikomplikovaný stroj s repeticí - viz. 2. foto, to mi vyrazilo dech víc, než tourbillony Pár slovy: nezbývá než konstatovat, že se kolekce IWC povedla, vintage řada je parádní, nové Aquatimery mi k srdci nepřirostly, stejně jako zlaté Inge, ale proti gustu.. Pro mne novou informací byl fakt, že Jean Reno je "přítelem značky", nikoliv přímo ambassadorem - na akci byl ke shlédnutí i krátký film, natočený u příležitosti uvedení nové řady Portuguese na trh. Přeji novým "Portugalcům" šťastnou plavbu k zákazníkům 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Hmm, je to krása a Reno se mi k nim hodí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 krásný kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 krásný kousky Jojo, mně se nejvíc líbí ten kus vedle té v klobouku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mt01 Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 no jak říkám, krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Pár dalších obrázků (hodinky za sklem se fotí fakt blbě ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 Moc hezký, díky za fotky!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 dá se ten film najít někde na webu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2010 (upraveno) Je to bomba. Ted jeste mit dost penez na jeden kousek z kazde kolekce... ;-( Upraveno 22. října 2010 uživatelem bruno7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuLin Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Předposlední obrázek. Hodinky vpravo. Ty vypadají fakt skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Me se libi ty posledni, prece jenom mam rad na ruce neco originalniho, pilotky v tomhle designu vyrabi kdekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno7 Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Je to krasa a kolekce hodna IWC. Ovsem porad se nemuzu zbavit pocitu, ze BP vypadal daleko lip s cislici 9 a bez useknute 2 a 4... Meli by se k tomu vratit, bylo to cistejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Ty poslední se mě také zamlouvají svým netradičním tvarem,trochu podobné jsem obdivoval na stránkách Patek Philippe:rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se