Woodie Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 prodejce watches-bay-au. = australská odnož, kde posílají worldwide, poštovné v ceně. "platil" jsem v austr. dolarech. jinak je to ale ten samý watches-bay. edit: velká spokojenost s prodejcem, poslal odkaz na sledování zásilky a navíc to tu ze singapuru bylo asi za týden, což je rekord. Hm, to je divne... dival jsem se na jejich australsky e-bay shop a stejne tam maji napsanou Ceskou Republiku v seznamu zemi kam zasilky neposilaji. Mohl bys sem plz hodit presny link na stranku ze ktere jsi ty svoje hodinky kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Hm, to je divne... dival jsem se na jejich australsky e-bay shop a stejne tam maji napsanou Ceskou Republiku v seznamu zemi kam zasilky neposilaji. Mohl bys sem plz hodit presny link na stranku ze ktere jsi ty svoje hodinky kupoval? http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300484600583 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodie Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 http://cgi.ebay.com.au/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300484600583 dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník MraMor Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 Pokial by som sa mal rozhodnut pre Casio tak isto by to bolo niečo vyššia rada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krovak Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2013 koukam do vecera potrebujes 50 prispevku :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se