Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny čtenáře těchto dobrých stránek.Jak již vyplývá z nadpisu tématu nejsem nejmladší ale necítím se o nic starší než moje první primky které jsem dostal od babičky v r.1972.Chápu že všechno má svá pravidla a má je i-chronomag.Jediné co jsem nepochopil proč musím napsat XXXXX příspěvků pokud mně moje závislost pouze nutí k zakoupení čehokoliv co se zde prodává?

P.S.Prosím k tomu jestli jsem blbej se nemusíte vyjadřovat b.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Zdravím všechny čtenáře těchto dobrých stránek.Jak již vyplývá z nadpisu tématu nejsem nejmladší ale necítím se o nic starší než moje první primky které jsem dostal od babičky v r.1972.Chápu že všechno má svá pravidla a má je i-chronomag.Jediné co jsem nepochopil proč musím napsat XXXXX příspěvků pokud mně moje závislost pouze nutí k zakoupení čehokoliv co se zde prodává?

P.S.Prosím k tomu jestli jsem blbej se nemusíte vyjadřovat b.

neboj neni to s tebou este take zle :) ak chces nieco kupit v predajnej sekcii tak staci napisat sukromnu spravu predavajucemu

Odesláno

to je opatření které má zamezit nekontrolovanému zhoršení závislosti, něco jako když se hrací automaty vystěhujou za město. Ale vážně, hlavní význam to má u prodejců, aby se tady nerojili překupníci podivností. U poptávky to už tak významné není, každopádně pokud chceš kupovat tak máš možnost odpovědět na něčí nabídku. A těch padesát příspěvků není tak moc, aspoň ti to dá čas si věc pořádně rozmyslet a nachytat nějaké ty rozumy v diskusích.

Odesláno

Díky za Vaše rady.Doufám že se tím prokoušu.No a co mně docela trápí je výběr značky hodinek.Rozhoduji se teprve asi jeden rok což mi nepřipadá nijak dlouho(asi mi z toho hrábne).Zatím jsou na vrcholu IWC ale? ale?

Jdu si dát panáka ach jo...

Odesláno

Díky za Vaše rady.Doufám že se tím prokoušu.No a co mně docela trápí je výběr značky hodinek.Rozhoduji se teprve asi jeden rok což mi nepřipadá nijak dlouho(asi mi z toho hrábne).Zatím jsou na vrcholu IWC ale? ale?

Jdu si dát panáka ach jo...

Panák po ránu potěší ;)

A jen tak pro uklidnění - neřeš ten výběr tak smrtelně vážně, jedním si můžeš být jistý NEEXISTUJE nic jako definitivní volba :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...