vraby Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Můj první nákup na eBay proběhl v pohodě.Dárek pro syna dorazil včas a v pořádku.Jsou to známé hodinky Seiko 5 Flieger: Model SNK807K2 mechanický strojek (21 kamenů) kalibr strojku 7S26 automatický nátah rezerva chodu 40 hodin pouzdro v kombinaci lesklé a matné nerezové oceli rozměry pouzdra 37x11 mm (bez korunky) tmavě modrý nylonový řemínek (spona z matné nerezové oceli s nápisem ,,SEIKO,,) šíře uchycení řemínku k pouzdru je 18 mm částečně zapuštěná korunka (na pozici ,,4 hodiny,,) šroubovatelné zadní víčko z lesklé nerezové oceli a minerálního skla s průhledem na hodinkový mechanismus speciální krystalové sklo ,,Hardlex,, tmavě modrý číselník ukazatel data a dne v týdnu na pozici ,,3 hodiny,, ukazatel dne v týdnu volitelně v angličtině nebo španělštině barevné rozlišení dnů v týdnu (všední dny černě, sobota modře, neděle červeně) rychlé nastavení data a dne v týdnu ručky a indexy pokryty luminiscenční vrstvou LumiBrite vodotěsnost 3 ATM/BAR (30 m) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jankoxxx Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 pekne, len aby sa k synovi aj dostali!!!
vraby Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2010 pekne, len aby sa k synovi aj dostali!!! Určitě,samozřejmě že jsem je vyzkoušel,ale těch 37mm je na mě málo.
bohus76 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Určitě,samozřejmě že jsem je vyzkoušel,ale těch 37mm je na mě málo. Tak do 40mm je to akorát,mě se ale více líbí tyto,hlavně korunka na třetí hodině,jinak dobrá volba gratuluji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Tak do 40mm je to akorát,mě se ale více líbí tyto,hlavně korunka na třetí hodině,jinak dobrá volba gratuluji. Na tyhle jsem také koukal,jsou pěkné,ale řešili jsme velikost tak proto ty SNK807K2
pavča Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Zajímá mě, jakou budou mít rezervu chodu, já jsem před cca týdnem koupil ty samé tady na fóru jako vánoční dárek pro manželku, zkoušel jsem je, trochu se zpožďují (ale to není tragické), ale po vyndání z winderu jdou cca 11 hodin a pak se zastaví (zkoušeno opakovaně). No tedy nic moc, zatím mě Seika jen zklamala, druhá, která jsem koupil současně pro sebe měla přehozený vlásek, ta jsem prodejci vrátil. Upraveno 30. října 2010 uživatelem pavča
vraby Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2010 (upraveno) Zajímá mě, jakou budou mít rezervu chodu, já jsem před cca týdnem koupil ty samé tady na fóru jako vánoční dárek pro manželku, zkoušel jsem je, trochu se zpožďují (ale to není tragické), ale po vyndání z winderu jdou cca 11 hodin a pak se zastaví (zkoušeno opakovaně). No tedy nic moc, zatím mě Seika jen zklamala, druhá, která jsem koupil současně pro sebe měla přehozený vlásek, ta jsem prodejci vrátil. Rezervu chodu jsem ještě nevysledoval,kouknu na to a pak dám vědět.Já mám už třetí Seiko-Monster,Landmonstra a teď Suma a vždy všechno v pohodě.Suma zatím nej,ale to už je jiná třída. Upraveno 30. října 2010 uživatelem vraby
vraby Odesláno 3. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Nevím jestli jsem hodinky dostatečně provětral(za jak dlouho jsou hodinky natažené jako by naplno?),ale rezerva chodu 38hod.
vraby Odesláno 3. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2010 Zajímá mě, jakou budou mít rezervu chodu, já jsem před cca týdnem koupil ty samé tady na fóru jako vánoční dárek pro manželku, zkoušel jsem je, trochu se zpožďují (ale to není tragické), ale po vyndání z winderu jdou cca 11 hodin a pak se zastaví (zkoušeno opakovaně). Tak to jsem měl kliku ,chtěl jsem je tu vzít klukovi jenže jsi byl rychlejší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vraby Odesláno 5. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2010 Protřepání a jedno foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dřevák Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Koukám, vánoce na krku a v Singapuru žně
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se