Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Můj první nákup na eBay proběhl v pohodě.Dárek pro syna dorazil včas a v pořádku.Jsou to známé hodinky Seiko 5 Flieger: Model SNK807K2

mechanický strojek (21 kamenů)

kalibr strojku 7S26

automatický nátah

rezerva chodu 40 hodin

pouzdro v kombinaci lesklé a matné nerezové oceli

rozměry pouzdra 37x11 mm (bez korunky)

tmavě modrý nylonový řemínek (spona z matné nerezové oceli s nápisem ,,SEIKO,,)

šíře uchycení řemínku k pouzdru je 18 mm

částečně zapuštěná korunka (na pozici ,,4 hodiny,,)

šroubovatelné zadní víčko z lesklé nerezové oceli a minerálního skla s průhledem na hodinkový mechanismus

speciální krystalové sklo ,,Hardlex,,

tmavě modrý číselník

ukazatel data a dne v týdnu na pozici ,,3 hodiny,,

ukazatel dne v týdnu volitelně v angličtině nebo španělštině barevné rozlišení dnů v týdnu (všední dny černě, sobota modře, neděle červeně)

rychlé nastavení data a dne v týdnu

ručky a indexy pokryty luminiscenční vrstvou LumiBrite

vodotěsnost 3 ATM/BAR (30 m)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Určitě,samozřejmě že jsem je vyzkoušel,ale těch 37mm je na mě málo.

Tak do 40mm je to akorát,mě se ale více líbí tyto,hlavně korunka na třetí hodině,jinak dobrá volba gratuluji.

Odesláno

Tak do 40mm je to akorát,mě se ale více líbí tyto,hlavně korunka na třetí hodině,jinak dobrá volba gratuluji.

Na tyhle jsem také koukal,jsou pěkné,ale řešili jsme velikost tak proto ty SNK807K2
Odesláno (upraveno)

Zajímá mě, jakou budou mít rezervu chodu, já jsem před cca týdnem koupil ty samé tady na fóru jako vánoční dárek pro manželku, zkoušel jsem je, trochu se zpožďují (ale to není tragické), ale po vyndání z winderu jdou cca 11 hodin a pak se zastaví (zkoušeno opakovaně). No tedy nic moc, zatím mě Seika jen zklamala, druhá, která jsem koupil současně pro sebe měla přehozený vlásek, ta jsem prodejci vrátil.

Upraveno uživatelem pavča
Odesláno (upraveno)

Zajímá mě, jakou budou mít rezervu chodu, já jsem před cca týdnem koupil ty samé tady na fóru jako vánoční dárek pro manželku, zkoušel jsem je, trochu se zpožďují (ale to není tragické), ale po vyndání z winderu jdou cca 11 hodin a pak se zastaví (zkoušeno opakovaně). No tedy nic moc, zatím mě Seika jen zklamala, druhá, která jsem koupil současně pro sebe měla přehozený vlásek, ta jsem prodejci vrátil.

Rezervu chodu jsem ještě nevysledoval,kouknu na to a pak dám vědět.Já mám už třetí Seiko-Monster,Landmonstra a teď Suma a vždy všechno v pohodě.Suma zatím nej,ale to už je jiná třída. Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Zajímá mě, jakou budou mít rezervu chodu, já jsem před cca týdnem koupil ty samé tady na fóru jako vánoční dárek pro manželku, zkoušel jsem je, trochu se zpožďují (ale to není tragické), ale po vyndání z winderu jdou cca 11 hodin a pak se zastaví (zkoušeno opakovaně).

Tak to jsem měl kliku :whistle: ,chtěl jsem je tu vzít klukovi jenže jsi byl rychlejší.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...