brovning Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Zdravím, nevíte někdo,kde by se sehnaly ručičky do leteckých primek?Ty moje nejsou nic moc,a rád bych je vyměnil.Ptal jsem se u několika hodinářů v Praze,a nic.... Díky 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Hele tohle sem vůbec nepatří, patří to do sekce koupím, pokud máš 50 příspěvků. Podívej se sem popř. napiš mail. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Hele tohle sem vůbec nepatří, patří to do sekce koupím, pokud máš 50 příspěvků. Podívej se sem popř. napiš mail. Kolego v klidu,vzpomeň si na svoje první příspěvky.Byl to jen dotaz kde něco koupit,tak bych to nijak nehrotil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Kopie docela zdařené v Parexo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Kolego v klidu,vzpomeň si na svoje první příspěvky.Byl to jen dotaz kde něco koupit,tak bych to nijak nehrotil. Sorry dneska jsem nějak celkově nas*****. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Cítím s Perem55, taky jsem nějaký napruzený. A jen aby dotazující se nebyl nějaký aukroidní bastlič, příspěvky tři, fotky žádné :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brovning Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Sorry dneska jsem nějak celkově nas*****. O.K., v pohodě ,ale pleteš si to,nechtěl jsem tady od nikoho nic kupovat,ale poradit...... Kopie docela zdařené v Parexo Děkuji za radu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 30. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2010 Cítím s Perem55, taky jsem nějaký napruzený. A jen aby dotazující se nebyl nějaký aukroidní bastlič, příspěvky tři, fotky žádné :-/ A nejenom Aukro http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar.cz/prim-automatic-vojenske-plzen-o4795596.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 A nejenom Aukro http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar.cz/prim-automatic-vojenske-plzen-o4795596.html Nesmělý dotaz: vážně na těch obrázkách nic nepoznám, z čeho se tam dá poznat, že je to bastlenice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Nesmělý dotaz: vážně na těch obrázkách nic nepoznám, z čeho se tam dá poznat, že je to bastlenice? No luneta je z Parexa, pouzdro také protože to neni chrom, ale nerez a ještě k tomu má zakulacené hrany a pak si myslím že sklíčko je taky z Parexa má ještě folii.. Z toho usuzuji, že i ciferník a ručky jsou taky z Parexa. Takže pro mě bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Ano je to komplet Parexo. Pokud člověk nemá ani strojek, tak celkové náklady na takovéto hodinky s výrobním číslem 215 jsou max. cca 2.500,- Kč (včetně práce). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Tak taky jeden nesmělý dotaz. Pokud nejste velkoodběratelé nebo profesionální hodináři, jak objednáváte solitérní díly z Parexa? Mě pan ing. i přes velmi slušnou prosbu poslal do haj+lu takovým fofrem, že jsem ani nezamrkal. A ještě ze mě stačil udělat úplného idiota.To třeba v Mavexu, to je jiné jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Tak taky jeden nesmělý dotaz. Pokud nejste velkoodběratelé nebo profesionální hodináři, jak objednáváte solitérní díly z Parexa? Mě pan ing. i přes velmi slušnou prosbu poslal do haj+lu takovým fofrem, že jsem ani nezamrkal. A ještě ze mě stačil udělat úplného idiota. To třeba v Mavexu, to je jiné jednání. No já jsem si tam objdenával ciferníky, ručky, šroubováčky asi za 1500 Kč a neměl jsem žadný problém nejrpve jsem mu napsal mail pak jsem mu zavolal a do 14 dnů jsem to měl doma, já si myslím, že je asi dost hákliví na otázky typu náhradních dílů prim sport II 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Počkám až toho bude více co potřebuji popřípadě se poptám v okolí, jestli někdo něco nechce a když jsi s objednávkou nad 500kč, tak není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 (upraveno) Pokud nejste velkoodběratelé nebo profesionální hodináři, jak objednáváte solitérní díly z Parexa? Mě pan ing. i přes velmi slušnou prosbu poslal do haj+lu...Se nediv, napsat si do velkoobchodu pro dvoje ručičky... to je jako do velkoskladu ovoce a zeleniny pro dva pomeranče Upraveno 31. října 2010 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 31. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2010 Tak, tak, na webu je jasně napsáno, že minimální objem zakázky je 500. Nejjistější je poslat objednávku na nějaké větší množství věcí, přibrat nářadí, přesně jak napsal pero55. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vito Odesláno 2. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2010 Tak tak, a nebo se svézt s nějakým hodným kamarádem...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se