Axel Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 (upraveno) Ahoj, potřeboval bych radu, rád bych si objednal hodinky přes Ebay, problém je, že u všech prodejců patří mezi doručovací země pouze severní/jižní Amerika,Austrálie, Asie.. Jde to nějak obejít, nebo zkrátka mám smůlu? Nemáté případně někoho, kdo je ochoten dodávat i mimo zmíněné země? Jde mi o Seika Atlas v modré - SKZ209. Nakupuji přes Ebay prvně, tak se na mě nezlobte, že se tak ptám, ale už vážně nevím.. díky všem! Upraveno 7. listopadu 2010 uživatelem Axel
Lemare Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Ahoj, potřeboval bych radu, rád bych si objednal hodinky přes Ebay, problém je, že u všech prodejců patří mezi doručovací země pouze severní/jižní Amerika,Austrálie, Asie.. Jde to nějak obejít, nebo zkrátka mám smůlu? Nemáté případně někoho, kdo je ochoten dodávat i mimo zmíněné země? Jde mi o Seika Atlas v modré - SKZ209. Nakupuji přes Ebay prvně, tak se na mě nezlobte, že se tak ptám, ale už vážně nevím.. díky všem! Ano, jde to obejít - např. přes Shipito.
baza Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Myslím, že by bylo lepší najít prodejce, který do Česka posílá... Třeba http://cgi.ebay.de/Seiko-5-Automatic-Map-Meter-SKZ209K-SKZ209-SKZ209K1-UK-/220641482718?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item335f41d7de#ht_2764wt_803
Pavel K. Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Případně zkus prodejci napsat. Někteří jsou ochotní to poslat i do Evropy. Zejména ti z Asie.
pete Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 (upraveno) Tyhle jsou z Anglie...http://cgi.ebay.com/LATEST-GADGET-SEIKO-AUTOMATIC-DIVER-WATCH-200M-SKZ209K1-/320612122529?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item4aa5f8bfa1Jinak určitě stačí napsat dotaz...většina pošle i do Evropy... Upraveno 7. listopadu 2010 uživatelem pete
Axel Odesláno 7. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Díky za rady, na UK eBay jsem taky koukal, ale odrazuje mě cena, když vím, že se běžně prodávají za 190 dolarů, navíc třeba včera se jedny vydražily dokonce za 125dolarů.. (pokemonyu). Nejde sice o vysoké částky, ale přece jen v dolarech se dá dostat na polovinu ceny.. Už jsem napsal prodejci, jestli by neposlal hodinky i do CR, uvidím. Ještě mrknu na Shipito:) (píši teda ale jen o USA nákupech, ješte to prostuduji, třeba dokáží zařídit i nákup ze Singapuru )
Axel Odesláno 7. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 Tak se mi ozval Pokemonyu, zaslaní do ČR je možné za standartních 38 dolarů Tak snad bude vše v pohodě, vezmu je od něj:)
Josef01 Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 S Shipito mám zatím nedobrou zkušenost. Nedávno jsem si přes Shipito asistovaný nákup objednal pár triček se 60% slevou (tedy velmi zajímavá cena), které byly minimálně týden před nákupem skladem. Po objednání jsem další pracovní den dostal informaci, že trička, které jsem si objednal, nejsou k dispozici. Byl jsem překvapen a šel jsem tedy do obchodu a skutečně. Trička ve velikosti, které jsem si objednal byly najednou vyprodané, jiné velikosti měli i nadále. Mrknul jsem na další značky jako Lacoste, Ralph Lauren apod., všechno skladem, tedy zmizelo jen přesně to, co jsem objednal. Je to opravdu náhoda? Nechci někomu křivdit, ale tohle se mi zdá opravdu podivné. Zřejmě tedy budu využívat USA adresu jenom pro náhodné nákupy, kde to prodejce nechce poslat přímo do ČR. Jinak mám zkušenost takovou, že s prodejcem na eBay se dá v pohodě domluvit.
Leviathan Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 na Pokemonyu pozor. Nie, ze by to nebol doveryhodny predajca, ale kedze ku kazdemu toravu vystavuje aj fakturu, je problem deklarovat nizsie ceny aj predmet nakupu. tazko to posle ako gift za par supiek. A dalsia vec je, ze standrardne posiela FEDEXom..co je sice rychle, ale aj drahsie a takmer 100% to zatavia colnici.Dva razy som cez neho nakupoval, vzdy to skoncili rovnako. jednoducho sa s nim nedalo dohodnut, ze mi staci napr. EMS a nech deklaruje daco ine. Mozno budes mat viac stastia ako ja.
Kairos Odesláno 8. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2010 před měsícem jsem kamarádovi objednával zdehttp://shop.ebay.com/premierworld/m.htmlposílá do Čech a sám od sebe uvedl "gift" a nižší cenu,přišlo to fofrem Fedexem, Tvoje hodinky má také
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se