Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já nevím, ale že se Vám chce riskovat. prostě ty hodinky vyjdou po clu a DPH na necelé 4 tisíce, záruka nula. Vždyť tady je to sice dražší, ale ten rozdíl je přece vůči riziku zanedbatelný....

Odesláno

Z toho odkazu, co tu dala Matylda, to vypadá spíš na to, že jsou to faky. Prodejce nikde neukazuje fotku přímo na ciferník (asi se bojí, že bude ještě víc patrná excentricita vnitrních tachymetrových čísílek vůči indexům - u devítky je to zřetelně vidět). Taky písmo na dýnku mně přijde nějaké fušérské (ale možná, že je jen nekvalitní fotka). Nekupoval bych je. Opravdu to může být tzv. AAA fake. Když už tyhle hodinky za levněj než v ČR, tak z Amazonu.

edit: nicméně ta G10 nebo co v tom je za ETU, by tam měla být (stojí pár šestáků)

Všechny Tissoty PRC200 na aukcích jsou fake. Je to jasné každému, kdo s tím nekšeftuje. Pohádky povídají jen prodejci a ti co naletěli.

Odesláno (upraveno)

Taky se mi moc líbí PRCky 200, na ebay jsem našel TYTO. Podle toho co jsem se tu dočetl se mi zdají pravé, jen se mi nezdá, že na krabičce jsou nějaký čínský znaky... Díky za Váš názor

Jsou to fake. Nevím, co pořád řešíte. Akorát už za těch pár měsíců, co jim to v Číně prochází dost podražili. Ještě v létě byly za 60,- USD. Fotky pořád stejné. Pořád dokola nějaké modifikace PRC200 - jen jiné ciferníky,.. Jen prodejci se pořád mění. Příběh je pořád stejný. Založí nick, namlátí pár desítek feedbacků za prodej cetek, Pak prodá pár Tissotů, než ho bloknou. Takhle to jede pořád dokola a nicků je v Číně asi dost.

Upraveno uživatelem klaucz
  • po měsících...
Odesláno

Myslím si, že konkrétně PRC 200 nejsou hodinky, které bych kupoval na eBay, aukru. Úspora 4000 za to nestojí. PRC 200 byly moje první "lepší hodinky", než jsem přišel na chronomag. Nosil jsem je cca. 2 roky každý den a dodnes je mám moc rád. Za cenu cca. 9000 máš velmi kvalitně zpracované hodinky, výborně udělaný tah, safír...

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...